Animus1 Napisano 26 listopada 2010 Udostępnij #1 Napisano 26 listopada 2010 (edytowany) .. Edytowano 29 listopada 2010 przez Animus1 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
animus Napisano 26 listopada 2010 Udostępnij #2 Napisano 26 listopada 2010 Cytat Witam polecam firmę ................. mają nowoczesny produkt i atrakcyjne ceny ................................ robią równiez z poręczami z drzewa i szybami na wypełnienia, dodatkowo można u nich kupić elementy do samodzielnego montażu, wystawiają się też na ...........pozdrawiam Rozwiń Zabrakło Panu inwencji twórczej żeby wymyślić sobie własny nick .Jak mało to może ja wymyślę "podszywacz". Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #3 Napisano 29 listopada 2010 No wielkie HALO o nick ...Na tym forum np.jest kilka nicków podobnych do mojegojest.....stokrotkastokrotka5stokrotka7711a także.....Stokrotekstokroteczka5stokroteczkai jakoś mi to aż tak nie przeszkadza Link do komentarza
daggulka Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #4 Napisano 29 listopada 2010 Cytat No wielkie HALO o nick ...Na tym forum np.jest kilka nicków podobnych do mojegojest.....stokrotkastokrotka5stokrotka7711a także.....Stokrotekstokroteczka5stokroteczkai jakoś mi to aż tak nie przeszkadza Rozwiń co nie znaczy , że Animusowi też nie musi .... Link do komentarza
bobiczek Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #5 Napisano 29 listopada 2010 Cytat No wielkie HALO o nick ...Na tym forum np.jest kilka nicków podobnych do mojegojest.....stokrotkastokrotka5stokrotka7711a także.....Stokrotekstokroteczka5stokroteczkai jakoś mi to aż tak nie przeszkadza Rozwiń hm,mmmm, jak ktoś spróbuje - bobik, bobiczekkk, bobi i podobnie - hmmmmmm nie będę zadowolonyniech jest bobol, bubi, bobal,,,no jest - inwencji trzeba tylko Link do komentarza
vega1 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #6 Napisano 29 listopada 2010 ja to odebrałem w ten sposób, że pewnie gdyby nie chodziło o reklamę to nie było by problemu. A tak, ktoś mógłby niepotrzebnie kiedyś coś skojarzyć... a nie każdy chyba sobie życzy swą wiedzą firmować obce przedsięwzięcia.A z drugiej strony, jak by ktoś sobie zrobił nick vega2 to chyba bym się nawet ucieszył Link do komentarza
bobiczek Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #7 Napisano 29 listopada 2010 Cytat A z drugiej strony, jak by ktoś sobie zrobił nick vega2 to chyba bym się nawet ucieszył Rozwiń Vega1czytam, postrzegam, dyskutuję - zawsze i tylko z TobąVega1 - mój partner Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #8 Napisano 29 listopada 2010 Jak się bierze sprawę pisania na forum za coś śmiertelnie poważnego,a nie jako odskocznie od życia .... to pewnie się i można poobrażać .....Bo dla mnie bycie na tym forum jest formą relaksu/czy poczytania o sprawach budowlanychNie prowadzę życia w wirtualnym wymiarze .... i jest mi obojętne czy ktoś ma/nie ma nick-u podobnego do mojego Link do komentarza
vega1 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #9 Napisano 29 listopada 2010 Cytat Vega1 - mój partner Rozwiń nie ukrywam że poczułem się hmm, nieswojo Link do komentarza
daggulka Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #10 Napisano 29 listopada 2010 Cytat Jak się bierze sprawę pisania na forum za coś śmiertelnie poważnego,a nie jako odskocznie od życia .... to pewnie się i można poobrażać ..... Rozwiń dziwne zależności opisujesz - dla mnie niezrozumiałe .... coś jak : co ma piernik do wiatraka , czy kwiatek do kożucha..... Cytat Bo dla mnie bycie na tym forum jest formą relaksu/czy poczytania o sprawach budowlanychNie prowadzę życia w wirtualnym wymiarze .... Rozwiń teraz się wszyscy ze wstydu pochowają po kątach ..... a fe .... wstydźcie się, Ci co macie więcej wpisów niż Kwiatuszek.... won od kompa .... krowy wydoić, bedełko napoić, męża zadowolić..... Cytat i jest mi obojętne czy ktoś ma/nie ma nick-u podobnego do mojego Rozwiń już pisałam ... to, że Tobie jest wszystko jedno nie znaczy że każdemu musi.... Link do komentarza
Barbossa Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #11 Napisano 29 listopada 2010 relax? zważywszy, że często to pisanie polega na ctrl+c i ctrl+v... Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #12 Napisano 29 listopada 2010 Dołączyła jeszcze do tego forum Stokratka.35,Pięknie Link do komentarza
daggulka Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #13 Napisano 29 listopada 2010 Cytat Dołączyła jeszcze do tego forum Stokratka.35,Pięknie Rozwiń atak klonów ? Link do komentarza
vega1 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #14 Napisano 29 listopada 2010 dzieci muszą mieć co robić. Nie trudno się domyśleć kto ma mózg noworodka... (teraz czekać kiedy napisze posta) Link do komentarza
daggulka Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #15 Napisano 29 listopada 2010 Cytat dzieci muszą mieć co robić. Nie trudno się domyśleć kto ma mózg noworodka... Rozwiń logika podpowiada ...... że .... noworodek? Cytat (teraz czekać kiedy napisze posta) Rozwiń wcale bym, się nie zdziwiła, gdyby to był sabotaż..... nawet ładnie się rymuje z: noworodka.... Link do komentarza
vega1 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #16 Napisano 29 listopada 2010 co tam, już polityka miłości się znudziła? Ciężko tak wysiedzieć w spokoju przez dłuższy czas, prawda? Link do komentarza
daggulka Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #17 Napisano 29 listopada 2010 Cytat co tam, już polityka miłości się znudziła? Ciężko tak wysiedzieć w spokoju przez dłuższy czas, prawda? Rozwiń oj tam, oj tam .... na pewno da się to jakoś wytłumaczyć..... aaaaa, już wiem .... na pewno znak Skorpiona zmienił to o czym pisał Adiqq Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #18 Napisano 29 listopada 2010 Teraz to tylko czekam na posty tej/tego Stokratka.35Niechże ujawni swe zamiary Link do komentarza
animus Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij #19 Napisano 29 listopada 2010 Cytat No wielkie HALO o nick ...Na tym forum np.jest kilka nicków podobnych do mojegojest.....stokrotkastokrotka5stokrotka7711a także.....Stokrotekstokroteczka5stokroteczkai jakoś mi to aż tak nie przeszkadza Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_smile.gif"> Rozwiń Widzę ze chyba z nadmiaru białego szaleństwa dopadliście mojego starego posta.To nie HALO o nick "kwiatuszku" . Akurat przy reklamach chodziło o osiągnięcie pewnego celu z użyciem takiej manipulacji . Link do komentarza
daggulka Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij #20 Napisano 19 grudnia 2012 jak miło powspominać Link do komentarza
Jani_63 Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij #21 Napisano 19 grudnia 2012 No i mamy pierwszy(?) odkopany. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się