racer Napisano 13 lipca 2010 Autor #101 Napisano 13 lipca 2010 Upraszczam! Podaję gotowe rozwiązania!
daggulka Napisano 13 lipca 2010 #102 Napisano 13 lipca 2010 Cytat Upraszczam! Podaję gotowe rozwiązania! ok , zaraz się okaże ..... to prosze to: Cytat Zauważam taką zależność: przyciągają się jam magnes neodymowy poglądy ludzi na podobnym poziomie intelektualnym. Nie chcę tu nikogo obrażać, każdy ma jakieś tam zdolności na pewno. Dobry jest tok rozumowania coolibra, życiowe uwagi daggulki, bajbaga nabija się skutecznie z głupoty. Stawanie w opozycji w gruncie rzeczy nie ma źródła w poglądach jako takich, ale głębiej- w intelekcie. Dygresja taka. napisać w sposób personalny i bezpośredni , bez zawiłości .... używając prostych słów i sformułowań używanych na co dzień przez 3/4 społeczeństwa , czyli : głupi, mądry , dobry, zły , daj, bądź, jesteś, k..... m.....ć
racer Napisano 13 lipca 2010 Autor #103 Napisano 13 lipca 2010 Ja zapomniałem, że to temat "do redakcji", uciekam i nie grzeszę tu już więcej.
daggulka Napisano 13 lipca 2010 #104 Napisano 13 lipca 2010 ja też przepraszam .... sie zagapiłam .....
vega1 Napisano 13 lipca 2010 #105 Napisano 13 lipca 2010 Cytat Nie wiem jak potężnie musiałbym się nudzić, aby dołączyć do tej dyskusji. Kosmicznie mnie to przerasta.w zasadzie moja prośba wynikała z tego, by usystematyzować informacje, nawiązując do standardów każdego innego forum (w tym tego, które osobiście prowadzę, tam dopięte mamy wszyściutko na ostatni guziczek). osobiście chciałbym zobaczyć ten ład i porządek na tym Twoim forum...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się