Skocz do zawartości

Jesienna Konferencja Aktywu Forum BD - 25 wrzesień 2010

Recommended Posts

Napisano
Cytat

wiem, wiem .... nie ma co pisać , licznik juz dziś był ...ale tak sie cholerka ciesze ze piątek już tuż tuż ... że aż tu z tej radości zaglądam co chwilę... icon_lol.gif

można coś napisać.. np. czy ktoś nie życzy sobie zdjęć? różnie z tym bywało...
ja się zastanawiam, czy nie przeżyć tych 3 dni jako ostatnie w moim życiu, a wtedy zdjęcia nie byłyby wskazane icon_cool.gif
Napisano
Cytat

można coś napisać.. np. czy ktoś nie życzy sobie zdjęć? różnie z tym bywało...
ja się zastanawiam, czy nie przeżyć tych 3 dni jako ostatnie w moim życiu, a wtedy zdjęcia nie byłyby wskazane icon_cool.gif

Elka .... przyrobisz , daję słowo .... icon_rolleyes.gif
Napisano
a jak z piątkiem robimy?
bo jakby tak ludziska zjechali możliwie szybko .... to można by to popołudnie i wieczór fajnie w Łodzi spędzić .... ponoć jest co zwiedzać i gdzie się rozerwać... icon_biggrin.gif
ja z Xavieerem będziemy kole 14 ..... jak to u Was?
Napisano
Przykro mi ale niestety nie bedziemy mogli byc. Miałem wypadek, głowa poszyta boli jak cholera, rece poobjane....nie dam rady icon_sad.gif
Napisano
Cytat

Przykro mi ale niestety nie bedziemy mogli byc. Miałem wypadek, głowa poszyta boli jak cholera, rece poobjane....nie dam rady icon_sad.gif

Jezus maria .... Adrian ..... nic poważnego Ci się nie stało?
boszszsszszz ..... współczuję Ci bardzo ..... sam jechałeś ? z resztą rodziny wszystko ok?
jak to się stało? icon_sad.gif
Napisano
5 szwow na glowie, rece poobijane...kurowanie sie troche potrwa...na szczescie tylko ja ponioslem obrazenia...nikomu wiecej nic sie nie stalo...
Napisano
Cytat

5 szwow na glowie, rece poobijane...kurowanie sie troche potrwa...na szczescie tylko ja ponioslem obrazenia...nikomu wiecej nic sie nie stalo...

kuruj się, Adrian .... wypijemy Wasze zdrowie ..... najważniejsze, że żyjesz i skończyło się na niegroźnych dla życia obrażeniach .... uffff ..... icon_rolleyes.gif
Napisano
W związku z zaistniałą sytuacją - mamy dwa wolne miejsca ...... czy ktoś chce dołączyć na miejsce Adriana i Ewy? Jest jeszcze okazja .... wtedy Adrian nie byłby stratny wpłaconych pieniążków.....
zachęcam i zapraszam ..... icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Zdjęcia widziała i stwierdziła że jest zazdrosna.
Znaczy, niezłe z Was laski icon_cool.gif

jasne , jasne .... człowieku podnoszący na duchu ..... icon_biggrin.gif
Ciril już wie , że Piczmanka jedzie , znaczy się udało.... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Zdjęcia widziała i stwierdziła że jest zazdrosna.
Znaczy, niezłe z Was laski icon_cool.gif

Ooooo tom się uśmiała!! icon_smile.gif Śniadanie jem właśnie i się zakrztusiłam icon_smile.gif!!
No ja nie mooogę!!
Panowie!
Mam prośbę - uspokójcie Piczmankę, że nie rzucam się na Was z pazurami (bez z resztą teżicon_wink.gif) na zlotach i nic nie zagraża Piczmanowi z mojej strony.

PS1. A tak poza wszystkim - Piczman musiałby być eekhmmm...mocno niedowidzący icon_lol.gif, żeby chciał "zamienić" swoją Piczmankę na mnie icon_biggrin.gif. na szczęście nie jest, więc spoko.
PS2. Ja ciągle nie wiem czy pojadę!!

Cytat

Piczmanka doliczona...
Barę tyż już doliczyłam więc yjścia nie masz Piczman i z domu ją gwałtem porwać icon_smile.gif

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... noooo.... ten tego.....
Szczerbata!
Ty mnie nie doliczaj do niczego - jak się okaże, że dam radę - przyjadę a kasiurkę komuś oddam. Ale na chwilę obecną nic nie obiecuję!! Choć bardzo bym chciała...
Napisano
Cytat

Panowie!
Mam prośbę - uspokójcie Piczmankę, że nie rzucam się na Was z pazurami (bez z resztą teżicon_wink.gif) na zlotach i nic nie zagraża Piczmanowi z mojej strony.

Jest wręcz przeciwnie. Broni się pazurami jak lwica przed próbą wyrwania (do tańca) – co mogę zaświadczyć, ale niestety bez dowodów, bo ślady jej pazurów już zniknęły. icon_cool.gif
I dla jasności – to nie od wyrywania, a wręcz odwrotnie. Traktowała mnie jak słup, w który wczepiała się przy próbach wyrwania ze strony innych. icon_confused.gif

Ps. Podzielam zdanie Piczmana i Piczmanki co do tych lasek. icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Traktowała mnie jak słup, w który wczepiała się przy próbach wyrwania ze strony innych. icon_confused.gif

Ooooo to fakt! Barbossa też za cumę robił! icon_smile.gif. Nawet to widać na którymś ze zdjęć...

Królik!
Nie podczytuj, jeno się odzywaj! icon_smile.gif
Napisano
Nie chcę dostać w palnik, ale samochód dziś odstawiłem do mechanika. W grę chodzi frezowanie głowicy a koleś strasznie zawalony robotą. Tak że nie wiada, na kiedy zrobi. icon_sad.gif

Jakie to szczęście, że mamy jeszcze Zaporożca w zapasie. icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Widać dieta Ci nie służy ... icon_razz.gif

no jak nie służy .... co Ty opowiadasz? a żem nerwowa nieco bardziej? że zdarza mnie sie talerzem rzucić albo somsiada dziecko oryczeć ... cóż to jest ? to przeca nic prawie ..... icon_lol.gif icon_razz.gif
Napisano (edytowany)
Cytat

w końcu jak ludzie, a nie krowy

icon_smile.gif
Barbossa!
Poświadcz, że mi za cumę robiłeś w Ruścu!!

Cytat

a muszą być?
olać,

Ja co prawda nie wiem czy mam prawo się odzywać, ale same znajome gęby będą, więc po kiego dodawać Piczmanowi roboty?
Nooo, cheba, że na pamiątkę... Edytowano przez Baru (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

Królik!
Nie podczytuj, jeno się odzywaj! icon_smile.gif

icon_smile.gif
Hejka wszystkim,
z braku czasu tylko podczytuję. Trochę mi w betoniarkę w ostatnim okresie wpadło ale już się powoli odrabiam
i będę częściej zaglądał. Słyszałem, że będziesz od piątku, to zagadamy jak się dopcham. icon_cool.gif

Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia w piątek.

Napisano
szalom
i do zobaczenia

Cytat

Daga to musi mieć identyfikator, tyle schudła, że możemy jej nie poznać icon_rolleyes.gif
chociaż... może po tych nowych dżinsach icon_wink.gif

jeżeli nie zapuściła brody jak amisz to damy radę bez plakietki blush.gif
Napisano
Cytat

jeżeli nie zapuściła brody jak amisz to damy radę bez plakietki blush.gif

Nie bądź taki pewien ... mówiła że z popiersia jej zleciało ... mogą być jednak kłopoty z identyfikacją. icon_biggrin.gif
Napisano
a mówią, że to ja jestem zołza.... icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
chwile człowieka nie ma i już doope obrabiają, wieśmaki .... icon_twisted.gif

plakietki oczywiście , ze ino na pamiątkę .... brody nie zapuściłam ... icon_mrgreen.gif ...jeszcze .... icon_razz.gif

Napisano
Cytat

Jak mi nie pomożecie to będzie np. takie coś brzydkie icon_razz.gif

Brak obrazka

no wiem i wszyscy wiedzą , że to coś zielone z zębiskami jest brzydkie ... nie trza przypominać.... icon_razz.gificon_mrgreen.gif

a w sprawie plakietek ...... znalazłam kilka obrazków które mogłyby posłużyć jako .... tło? lub element plakietki ....?
nie wiem czy się nadadzą w ogóle .... po prostu chciałam pomóc ... icon_redface.gificon_biggrin.gif

1190964305s1.jpg

Brak obrazka

piekny-jesienny-lisc.jpg

4207_jarzebina.jpg

Brak obrazka

ludzik.jpg

4023377900_c8729115aa.jpg

Brak obrazka

Brak obrazka

Napisano
Mysza223 skontaktował się ze mną .
Prosił żeby przeprosić wszystkich za nieobecność na zlocie , ale dziś wyszedł ze szpitala (problemów z sercem ciąg dalszy) i nie da rady dojechać.
Napisano
Cytat

Mysza223 skontaktował się ze mną .
Prosił żeby przeprosić wszystkich za nieobecność na zlocie , ale dziś wyszedł ze szpitala (problemów z sercem ciąg dalszy) i nie da rady dojechać.

icon_sad.gif

Napisano
Cytat

a bylem raczej boją do której się uwiązałaś tako, jakoby sztorm miał przejść

Oooo tu masz rację! To jest bardzo dobre określenie zaistniałej wówczas sytuacji icon_smile.gif

Cytat

Słyszałem, że będziesz od piątku, to zagadamy jak się dopcham. icon_cool.gif
Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia w piątek.

Co Ty nie powiesz?! Od piątku? A skąd Ty to wiesz? Bo ja ciągle nie wiem czy dam rade pojechać icon_sad.gif.
Jeżeli przyjadę - to transportowo będę zależna od Piczmana.
Napisano
Cytat

Jeżeli przyjadę - to transportowo będę zależna od Piczmana.

pierwsze skojarzenie : taka zależność to czysta przyjemność .... icon_lol.gif

kolejne skojarzenie : jakie k..... "jeżeli" .... icon_razz.gif

na koniec : myśl , raczej przebłysk ..... Bara to sie potrafi w życiu ustawić i zawsze wie kogo trzymać.... icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

na koniec : myśl , raczej przebłysk ..... Bara to sie potrafi w życiu ustawić i zawsze wie kogo trzymać.... icon_mrgreen.gif

Noooo... dlatego się czymam mojego ślubnego... Już - OMATKOBOSKO!!! icon_eek.gif 17 lat!! icon_smile.gif
Napisano
No to nie mam pojęcia, jeszcze mnie choróbsko jakieś rozbiera.
Może być to ?

Brak obrazka

Na prawdę nie mam pomysłu, a dzisiaj muszę to zrobić żeby zdążyć !!!
Pomóżcie ,,,
Napisano
śśśśśliczne , piękne i w ogóle ... icon_biggrin.gif
ale tak sobie mysle, żeby wszystkie litery były jasne , bo tło jest ciemne ... czyli napisy wsje na jasno ... dałbyś radę zmienić i zapodać ? icon_redface.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...