Skocz do zawartości

Jesienna Konferencja Aktywu Forum BD - 25 wrzesień 2010

Recommended Posts

Napisano
  Cytat

Czyli wychodzi - taki koszt od jednej osoby zakładając nocleg w domku :

catering +sala - 95zł
nocleg za 1 noc - 20zł

czyli
jeśli ktoś przyjeżdża w sobotę na 1 noc to płaci 115zł
jeśli ktos przyjeżdża w piątek na 2 noce to płaci 135zł

Ja z elutkiem oraz każda osoba która zarezerwuje miejscówkę w pokoju w dworku ma inaczej ... ze względu na większy koszt noclegu ....

Ciril .... popraw jeśli się mylę.....

Rozwiń  

Biorąc pod uwagę, że liczymy na 25 osób

catering+sala - 96 zł
nocleg 20 zł

koszt udziału w imprezie i 1 noclegu w domku - 116 zł
koszt udziału w imprezie i 2 noclegów w domku - 136 zł

Kochani - przez weekend mnie nie będzie a później będę na urlopie i będę wpadała na krótko wieczorem. W dniach 10-12 będę się kręcić po Kudowie Zdrój bez dostępu do netu - ewentualnie w telefonie.
Od 13.09. będę już w pracy i pójdą maile do wszystkich zapisanych.

Cytat

Czyli wychodzi - taki koszt od jednej osoby zakładając nocleg w domku :

catering +sala - 95zł
nocleg za 1 noc - 20zł

czyli
jeśli ktoś przyjeżdża w sobotę na 1 noc to płaci 115zł
jeśli ktos przyjeżdża w piątek na 2 noce to płaci 135zł

Ja z elutkiem oraz każda osoba która zarezerwuje miejscówkę w pokoju w dworku ma inaczej ... ze względu na większy koszt noclegu ....

Ciril .... popraw jeśli się mylę.....

Rozwiń  

catering+sala - 96 zł
nocleg 20 zł

Kochani - przez weekend mnie nie będzie a później będę na urlopie i będę wpadała na krótko wieczorem. W dniach 10-12 będę się kręcić po Kudowie Zdrój bez dostępu do netu - ewentualnie w telefonie.
Napisano
  Cytat

catering+sala - 96 zł
nocleg 20 zł

Rozwiń  

bajbaga napisał:

Cytat

Policzcie po 25zł od „łeba”.

Jak zostanie, to reszta na „szczytny cel”, lub na fundusz rezerwowy Stowarzyszenia Internetowych Balangowiczów.

Jak braknie – znajdziemy „rezerwowe źródło zasilenia”.

Rozwiń  

ale ok ... złotówka różnicy nie robi , więc policzmy po 26zł za salę tak jak napisałaś ...

od 13-go kiedy roześlesz maile do 20- go kiedy mija termin płatności jest 7 dni .... biorąc pod uwagę, że niektórzy na forum ostatnio bywają rzadko oraz inne zdarzenia losowe - może się ktoś zagapić ....
wydaje mi się, że lepiej już teraz wysłać maile z numerem konta i kwotą ..... jeśli nie masz czasu - ja mogę się tym, zająć wieczorem albo jutro , tylko daj mi na priv wszystkie dane do przelewu .... i to czy ktos jeszcze oprócz mnie i elutki chciał nocleg w dworku ....
co o tym myślisz , Ciril?
Napisano
kochani zapisujcie sie na liste obecnosci-w poniedziałek za tydzien ja zamykamy...
Ja nadal na urlopie w czwartek miałam miła wizyte "czlowieka sniegu" wraz z małzonka i jedna z latorosli....i ciastem icon_smile.gif
Niby urlop-a pd dzisiaj czas spedzam w miejscu zamknietym z smarkiem swym,slubny zmuszony sam działac na budowie... Masakra-najgorszy jest płacz dzoecka...
Liczymy kazdy gram jedzenia i picia i modlimy sie o kupe...
Zagladam tylko na watek zlotowy bp net w komorce jest drogi-musze uaktywnic pakiet internetowy. Do ppczytania
Napisano
  Cytat

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
informacje o kosztach - od Ciril :

catering będzie maks. 70 -75 zł od głowy

Rozwiń  

Cytat

catering typu biesiada grillowa od 45 zł (4 dania) do 65 zł (lepszy wypas) od osoby

Rozwiń  

coraz droższy ten catering icon_rolleyes.gif

Napisano
Ciril, czy ten pokój o którym pisaliśmy jest jeszcze nadal aktualny?
Napisano
Ciril jest na urlopie i ma ograniczony dostęp do neta , do tego ma chorego bobasa .... okażmy cierpliwość ... na pewno jak będzie mogła - to odpisze .
Ja niestety zupełnie nie jestem w temacie - to Ciril jest organizatorką.... icon_smile.gif
Ja tym razem tylko agituję do uczestnictwa .... icon_wink.gif
Adiq - super by było gdybyście jednak jechali z Ewcią .....

Napisano

Mnie możecie skreślić, tak wczoraj na mokrej trawie przez kudłatą orła wywinęłam, że mam minimum na 3 tygodnie gips od dupy do kostki, coś z wiązadłami w kolanie i łękotka stłuczona - czy coś takiego - nawet mi się białego słuchać nie chciało icon_sad.gif icon_sad.gif .
Napisano
  Cytat

Mnie możecie skreślić, tak wczoraj na mokrej trawie przez kudłatą orła wywinęłam, że mam minimum na 3 tygodnie gips od dupy do kostki, coś z wiązadłami w kolanie i łękotka stłuczona - czy coś takiego - nawet mi się białego słuchać nie chciało icon_sad.gif icon_sad.gif .

Rozwiń  

Nie podoba mnie się to. Kudłata ma u mnie minucha. I to jakiego.
Współczuję szczerze .... icon_sad.gif . Będziem na Jeśce pić za Twoją nogę: "ACI ZDROWIE! SIUP!".
Napisano
  Cytat

Współczuję szczerze .... icon_sad.gif . Będziem na Jeśce pić za Twoją nogę: "ACI ZDROWIE! SIUP!".

Rozwiń  

Super, a kudłata nie winna to ja głupia zamiast ją odpiąć jak zawsze postanowiłam... a no właśnie zapomniałam, że ona rośnie i siły ma coraz więcej, a rozumu niestety jeszcze nie.
Ale są plusy, siedzę na dole (piwko pod ręką) - po schodach chodzić nie muszę z psem też nie - obiad jakoś ugotuję, a tak to normalnie jak królowa jakaś.
Bawcie się dobrze.
Napisano
Acia - przyznam, że jestem zawiedziony (i to mocno) takim obrotem sprawy.

Obiecuję, że nie tylko będę wznosił ręce z kieliszkiem (ze szlachetnym trunkiem) za Twój powrót do pełnosprawności, ale i sam zainicjuję takowe toasty.
Napisano
elutek-cena wzrosła bo zmieniła sie koncepcja imprezy-miał byc grilll,ale jest ze wzgledu na niepewnpsc pogodybedzie impreza w srodku. W cenie jest 1l napoju na głowe i nieograniczona kawa i herbata.
Adiqq- na prv pytanie
Acia-bardzo mi przykro ze Ciebie nie bedzie obh noga szybciutko aprawna sie stała
Napisano
  Cytat

Rozwiń  

Jeśli Będziesz pił tyle co ostatnio w Ruścu, to Aci ta noga się jeszcze długo nie zrośnie... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Napisano
Ja Cię Piczmanie wezmę i osobiście kiedyś uduszę.
To już tak na stałe zrezygnowałeś z wożenia małżonki na zloty? Przyjąłeś model daggulkowy?

icon_wink.gif

Se ponarzekałem ... a teraz proszę piczmankę ślicznie pozdrowić.
Napisano
  Cytat

Mała zmiana!
Przyjadę sam, czyli 1 osoba i od Piątku.
Nie wiecie czy Staszek się wybiera, mam dzwonić po Niego ?
Raźniej mi będzie w drodze icon_smile.gif

Rozwiń  

lepiej przyznaj, że Daga dała Ci ten numer do koleżanki icon_wink.gif
Napisano
U ja pierdziu, icon_eek.gif żegnaj Picznam icon_mrgreen.gif zostaniesz wykorzystany zbiorowo przez płeć piękną (zgodnie z zapowiedziami) nie wiem czy to przezyjesz.

Cytat

lepiej przyznaj, że Daga dała Ci ten numer do koleżanki icon_wink.gif

Rozwiń  

Właśnie icon_mrgreen.gif
Napisano
  Cytat

Ojej po prostu Daga będzie musiała brzoskwinki pilnować co by go baby nie poobgryzały.

Rozwiń  

oż kurrrrde ... noż faktycznie ... trza bedzie Go pilnować .... nic to - zagryze zęby , założę kask i zabiore ze soba kij baseballowy icon_mrgreen.gif
Napisano
  Cytat

Ojej po prostu Daga będzie musiała brzoskwinki pilnować co by go baby nie poobgryzały.

Rozwiń  

No wiesz gryzienie... hm może być ok icon_mrgreen.gif
Napisano
  Cytat

Mała zmiana!
Przyjadę sam, czyli 1 osoba i od Piątku.
Nie wiecie czy Staszek się wybiera, mam dzwonić po Niego ?
Raźniej mi będzie w drodze icon_smile.gif

Rozwiń  

nagrałam się Stasiowi na sekretarkę ... znaczy bedziem wiedzieć jak mi oddzwoni .... icon_biggrin.gif

Cytat

zależy gdzie i jak mocno icon_redface.gif

Rozwiń  

acia ... no tak mi przykro, że tego nie doświadczysz z nami tym razem .... icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Napisano
  Cytat

ja tam nie wiem .... nigdy nie czekam .... niecierpliwa jestem .... icon_lol.gif icon_redface.gif

Rozwiń  

Ja z reguły też, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma... a mi już ino czekanie zostało na razie.
Napisano
  Cytat

Ja z reguły też, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma... a mi już ino czekanie zostało na razie.

Rozwiń  

wiem , słoneczko ... wiem .... kurcze , no nie moge odżałować że Ci sie tak narobiło ... icon_sad.gif
moze spotkamy się na kuligu , jesli będzie ? icon_smile.gif
Napisano
  Cytat

acia - a jakby Cię ktoś przyniósł? icon_rolleyes.gif bo ja też nie mogę odżałować, że Cię nie będzie... icon_sad.gif

Rozwiń  

no własnie , pamiętacie ? .... ja zawsze powtarzałam , że zlotu to ja żadnego nie odpuszcze ... i choćby na noszach w gipsie to będę ... że najwyżej mnie postawia pod scianą i se patrzeć bendem ... icon_lol.gif
acia ... a może jednak przyjedziecie .... se siądziesz z tym gipsem , tańcować przeca nie musisz .... icon_rolleyes.gif

17 dni ..... kochani .... już tylko ... Brak obrazka Brak obrazka Brak obrazka

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...