Skocz do zawartości

Jesienna Konferencja Aktywu Forum BD - 25 wrzesień 2010

Recommended Posts

Cytat

Toć jeszcze tego brakowało bym Cię do swej sypialni wpuściła icon_rolleyes.gif
Moja Droga, w chałupie masz swoje Drzewo i je sobie bałamuć icon_wink.gif

ojjj , boszszszszzz... ja myślałam, ze On Cie tak dosłownie rzucił ... znaczy Tobą rzucił ... i stąd moja wypowiedź , bo ja nie odnotowałam coby w tańcu ktoś kimś rzucał ..... icon_rolleyes.gif
ale w tej sytuacji - to rzeczywiście nie moja sprawa ... icon_lol.gif icon_wink.gif
Mam taka propozycję ....
ponieważ mamy miesiąc do imprezy - a kosztów ostatecznych nie ma podanych ponieważ "trzyma nas" w szachu koszt sali .... to ja mam propozycję ....
może weźmy podzielmy ten koszt sali 650zł na 25 osób , bo taka jest mniej więcej ilość osób na liście .... jak ktoś się dopisze (do Retra zadzwonie dzis jeszcze , bo przeciez On na wakacjach to może nic nie wie) - i jeśli zostaną jakieś pieniądze z tego tytułu to się jakieś chipsy na stół kupi ..... albo cuś.... icon_smile.gif
wtedy mielibyśmy juz teraz koszt całkowity od osoby , Ciril mogłaby każdemu na priv numer konta i koszt do zapłaty wysłać ... i można by juz ulżyć kieszeni .... icon_lol.gif
Co o tym myślicie?
Czyli wychodzi - taki koszt od jednej osoby zakładając nocleg w domku :

catering +sala - 95zł
nocleg za 1 noc - 20zł

czyli
jeśli ktoś przyjeżdża w sobotę na 1 noc to płaci 115zł
jeśli ktos przyjeżdża w piątek na 2 noce to płaci 135zł

Ja z elutkiem oraz każda osoba która zarezerwuje miejscówkę w pokoju w dworku ma inaczej ... ze względu na większy koszt noclegu ....

Ciril .... popraw jeśli się mylę.....

a ja mam pytanie o jedzenie... jako, że ewentualnie bym pierwszy raz się wybrała, to poproszę o rozjaśnienie, co obejmuje catering? czy tylko imprezę sobotnią i na przykład niedzielne śniadanie, czy co? jakby kto od piątku był na przykład, to wyżywienie we własnym zakresie, tak? dobrze rozumiem? Pytałam Trzylwa już i trochę mnie oświecił, ale wolę doprecyzować sobie wiedzę tutaj icon_wink.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...