Skocz do zawartości

Jesienna Konferencja Aktywu Forum BD - 25 wrzesień 2010

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Acia no to będzie nas więcej icon_razz.gif Sama na stole tańczyć nie będę icon_wink.gif

Nie martw się jak wleziesz pierwsza to ja się dołączę, a potem razem pod stół. icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Pod stół to w niedzielę rano... jak zwiększa się ilość krwi w stosunku do alkoholu w żyłach icon_wink.gif

No ja myślałam, że to impra do białego ranka.
Napisano
Cytat

Ja nie umiem śpiewać icon_confused.gif

racer ma zaleglosci w spiewaniu to moze ciebie zastapi. Nagracie mi to jak bedzie wyl prosze. A znajac swiat bedziesz mial w sobie tyle plynow ze bedzie tobie sie wydawalo ze jestem Madonna. I jakos pojdzie:D
Napisano
Cytat

Toć jeszcze tego brakowało bym Cię do swej sypialni wpuściła icon_rolleyes.gif
Moja Droga, w chałupie masz swoje Drzewo i je sobie bałamuć icon_wink.gif

ojjj , boszszszszzz... ja myślałam, ze On Cie tak dosłownie rzucił ... znaczy Tobą rzucił ... i stąd moja wypowiedź , bo ja nie odnotowałam coby w tańcu ktoś kimś rzucał ..... icon_rolleyes.gif
ale w tej sytuacji - to rzeczywiście nie moja sprawa ... icon_lol.gif icon_wink.gif
Napisano
Cytat

Zejdźcie z chmur i wróćcie na ziemię i do tematu icon_smile.gif

wszystko jest w temacie .... to jest pozytywna wymiana emocji która pomaga niezdecydowanym podjąć decyzje na "tak" icon_biggrin.gif

no to kochani ...... icon_biggrin.gif

50 dni ..... Brak obrazka
Napisano
Cytat

cooli właśnie sobie uświadomiłam, że już hmmm... 2 noce spędziłam mając koło siebie Ciebie icon_eek.gif icon_razz.gif icon_lol.gif

śpisz z misiem który wygląda jak ja? hehehe co na to twój mąż icon_wink.gif

Piłaś coś? icon_biggrin.gif
Napisano
Ciril, Ciril - to do Ciebie icon_smile.gif

ja w sprawie dojazdu - z Kalisza do Zgierza dojadę pociągiem /z przesiadką w Łodzi Kaliskiej/, a co dalej?
gdzie mam iść? na dworzec PKS czy PKP? i dokąd jechać? do Białej, czy już do miejsca zlotu? icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

dogadamy się icon_wink.gif ja albo Ślubny Cię odbierze z dworca icon_smile.gif o której zamierzasz być?

a o której rozpoczyna się doba hotelowa? icon_rolleyes.gif icon_smile.gif szukałam na ich stronie, ale nie znalazłam...
dzięki za propozycję dowiezienia, zapewne skorzystam icon_smile.gif
Napisano
Cytat

wierząc w punktualność PKP icon_mrgreen.gif mogę być o: 13:32, 14:36 lub o 16:35 icon_rolleyes.gif

do Zgierza trza dojechać? bo ja mam w Zebrzydowicach 2 kilosy od domu stację .... to może faktycznie tędy droga? zaraz obadam jak tam połączenia ....
Napisano
Cytat

36 ?

jesssosie ... to już tylko nieco ponad miesiąc .... icon_eek.gif
ależ ten czas leci ..... icon_biggrin.gif
ludziska ... nie grać na nerwach jeno zapisywać się plissssss ...... już czas ...... icon_wink.gif
Napisano
Mam taka propozycję ....
ponieważ mamy miesiąc do imprezy - a kosztów ostatecznych nie ma podanych ponieważ "trzyma nas" w szachu koszt sali .... to ja mam propozycję ....
może weźmy podzielmy ten koszt sali 650zł na 25 osób , bo taka jest mniej więcej ilość osób na liście .... jak ktoś się dopisze (do Retra zadzwonie dzis jeszcze , bo przeciez On na wakacjach to może nic nie wie) - i jeśli zostaną jakieś pieniądze z tego tytułu to się jakieś chipsy na stół kupi ..... albo cuś.... icon_smile.gif
wtedy mielibyśmy juz teraz koszt całkowity od osoby , Ciril mogłaby każdemu na priv numer konta i koszt do zapłaty wysłać ... i można by juz ulżyć kieszeni .... icon_lol.gif
Co o tym myślicie?
Napisano
jest to jakieś wyjście ... a biorąc pod uwagę wariant pesymistyczny , że ktoś i odpadnie i zabraknie kilku dyszek - można sie poskładać na miejscu po te kilka złotych i już ... też chyba nie problem ... icon_wink.gif

co myślą o tym pozostali ?
Napisano
Policzcie po 25zł od „łeba”.

Jak zostanie, to reszta na „szczytny cel”, lub na fundusz rezerwowy Stowarzyszenia Internetowych Balangowiczów.

Jak braknie – znajdziemy „rezerwowe źródło zasilenia”.
Napisano
Cytat

Eeee. .... a dużym będzie nietaktem jak poproszę o tydzień zwłoki? Bo to po pierwszym łatwiej tę ulgę dla portfela znieść będzie .... ot, niby nic .... icon_neutral.gif

nie ma żaden problem .... zobacz ....

Cytat

OSTATECZNY TERMIN ZGŁOSZENIA SIĘ: 13 września 2010 r.

TERMIN WPŁATY PIENIĄŻKÓW: 20 września 2010 r

Napisano
Cytat

Policzcie po 25zł od „łeba”.

Jak zostanie, to reszta na „szczytny cel”, lub na fundusz rezerwowy Stowarzyszenia Internetowych Balangowiczów.

Jak braknie – znajdziemy „rezerwowe źródło zasilenia”.

to drugie bardzo mi sie podoba .... icon_mrgreen.gif
jak bedziecie rozdzielac funkcje , to o mnie nie zapomnijcie ... icon_lol.gif
Napisano
Czyli wychodzi - taki koszt od jednej osoby zakładając nocleg w domku :

catering +sala - 95zł
nocleg za 1 noc - 20zł

czyli
jeśli ktoś przyjeżdża w sobotę na 1 noc to płaci 115zł
jeśli ktos przyjeżdża w piątek na 2 noce to płaci 135zł

Ja z elutkiem oraz każda osoba która zarezerwuje miejscówkę w pokoju w dworku ma inaczej ... ze względu na większy koszt noclegu ....

Ciril .... popraw jeśli się mylę.....

Napisano
Ja kombinuje żeby przyjechać w Piątek, dam znać jak by co icon_wink.gif

PS. Mimo że mało się udzielam ostatnio i kasa na wyjazd zniknęła wraz z ostatnią burzą ( spaliło mi całego kompa) to nie mogę się doczekać kiedy Wasze mordy zobaczę icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Dla mnie Łódzkie to trochę za daleko:(

ja mam 230km - w lini prostej , pewnie drogami znacznie dalej , czyli też nie za płotem icon_wink.gif icon_biggrin.gif
do Warszawy miałam 350 .... a jednak wiem, że warto .... icon_biggrin.gif
a może mógłbyś się z kimś zabrać? może ktoś jedzie z Twoich stron? icon_rolleyes.gif
Napisano
a ja mam pytanie o jedzenie... jako, że ewentualnie bym pierwszy raz się wybrała, to poproszę o rozjaśnienie, co obejmuje catering? czy tylko imprezę sobotnią i na przykład niedzielne śniadanie, czy co? jakby kto od piątku był na przykład, to wyżywienie we własnym zakresie, tak? dobrze rozumiem? Pytałam Trzylwa już i trochę mnie oświecił, ale wolę doprecyzować sobie wiedzę tutaj icon_wink.gif
Napisano
catering obejmuje imprezę sobotnią ..... niedzielne śniadanie już chyba nie (Ciril musi doprecyzować) ....
reszta wyżywienia we własnym zakresie .... aczkolwiek ja bym się tu bardziej o uzupełnianie płynów martwiła , bo też we własnym zakresie .... icon_biggrin.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...