-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Budujemy Dom - budownictwo ogólne · Napisano
Tak, można suchy jastrych zrobić korzystając z kilku sprawdzonych technologii. -
Przez Krzysztof987654321 · Napisano
czy ktoś zna jakąś alternatywę dla betonowej wylewki? chodzi o podłogę w pokoju ok 5x5 metra chcąc uniknąć długiego czasu schnięcia wylewki zastanawiam się nad innymi opcjami jak np pianka PUR? -
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Każdy producent ma nieco inne pomysły. Nie ma tu instrukcji montażu? Krawędź umywalki musi się znaleźć pomiędzy dwoma uszczelkami. Na ilustracji, którą dołączam to białe uszczelki. Całość, czyli obie uszczelki, dociska ten nakręcany mosiężny pierścień. Trzeba go dokręcić kluczem. Czy ta umywalka nie ma zintegrowanego przelewu? Bo na to by wskazywało pierwsze zdjęcie. -
Proszę o więcej szczegółów, przekażę informacje do producenta. Jeśli ich nie otrzymam, skasuję post. Marcin Szymanik
-
Witam, Niestety nie jest to wina podgrzewacza. Zarówno ciepła jak i zimna woda mają nieprzyjemny zapach. Mam ujęcie wody do podlewania zaraz za licznikiem. Ta woda nie ma takiego nieprzyjemnego zapachu dlatego problem widzę w odkamieniaczu, filtrach albo samej instalacji. Zastanawiają mnie dwie rzeczy: 1. Na górze w jednym pomieszczeniu miała być łazienka. Instalacja tam została zaślepiona w ścianach ponieważ powstałą tam garderoba. Czy w woda znajdująca się w zaślepionej części instalacji może być przyczyną moich problemów? 2. Zmiękczasz jakoś dziwnie pracuje. Przy naszym zużyciu wody powinien zużywać przynajmniej worek (20-25 kg) soli. Ostatnio wsypana przeze mnie sól jest już ponad 2 miesiąca. Zastanawiało mnie to więc go restartowałem. Czy problem z odkamieniaczem i niewystarczająco częste płukanie złoża może powodować taki nieprzyjemny zapach wody?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się