daggulka Napisano 27 grudnia 2010 Autor Udostępnij #51 Napisano 27 grudnia 2010 Cytat Daga, wielkie dzięki:) Rozwiń nie ma za co , Aguś .... mam w pamięci Ciebie z Franiem i Żelcię ze Stefciem .... tak wspaniałych ludzi i dzieciaków się nie zapomina Link do komentarza
AgaK Napisano 27 grudnia 2010 Udostępnij #52 Napisano 27 grudnia 2010 Myslę, co by Ci tu odpisać i nic wymyślić nie mogę.Franula kiedyś Ci sam podziękuje:) Link do komentarza
daggulka Napisano 27 grudnia 2010 Autor Udostępnij #53 Napisano 27 grudnia 2010 Cytat Myslę, co by Ci tu odpisać i nic wymyślić nie mogę.Franula kiedyś Ci sam podziękuje:) Rozwiń naprawdę uważam, że nie ma za co ..... ale bardzo chętnie ujrzę "na żywo" naszą małą gwiazdę.... i glizdeczkę też.... wierzę, że kiedyś się spotkamy , Aguś.... mam jeszcze prośbę .... napisz tu dużymi literami dane do przelewu na konto Frania w fundacji ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 grudnia 2010 Udostępnij #54 Napisano 27 grudnia 2010 Cytat I jeśli mogę tak przy okazji - od sierpnia na Allegro prowadzę aukcje charytatywne na leczenie i rehabilitacje Frania. Wszystkie wpłaty spływają na subkonto Frania w Fundacji. Serdecznie zapraszam:)http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19263495 Rozwiń Poszło kilka kup teraz.... Wylicytowane przedmioty proszę przekazać do ponownej licytacji a pieniążki przelewam w mig Link do komentarza
bobiczek Napisano 27 grudnia 2010 Udostępnij #55 Napisano 27 grudnia 2010 ja na pewno swój 1% wiem jak zagospodarowaćNiech żyje Franek!!!!!!!!! - Link do komentarza
AgaK Napisano 28 grudnia 2010 Udostępnij #56 Napisano 28 grudnia 2010 (edytowany) Franula zaczął raczkować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj Dziś dopiero pisze, bo nie mogłam w to uwierzyć Jezzuuuu..jaka ulga:)To niesamowite, tyle pracy, ale jakie efekty!! Cytat naprawdę uważam, że nie ma za co ..... ale bardzo chętnie ujrzę "na żywo" naszą małą gwiazdę.... i glizdeczkę też.... wierzę, że kiedyś się spotkamy , Aguś.... mam jeszcze prośbę .... napisz tu dużymi literami dane do przelewu na konto Frania w fundacji ... Rozwiń Na pewno się spotkamy:)Już podaje dane do subkonta Frania:Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”ul. Łomiańska 501-685 Warszawa75 1240 1037 1111 0010 0957 3199tytułem: darowizna na leczenie i rehabilitację Kossowski FranciszekRany, ależ mnie dzisiaj radość rozpiera:) Edytowano 28 grudnia 2010 przez AgaK (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 28 grudnia 2010 Autor Udostępnij #57 Napisano 28 grudnia 2010 Agusia ..... rewelacja ..... suuuupeeeer Cieszę się Waszym szczęściem ..... ucałuj Frania ode mnie .... Oby tak dalej ..... Link do komentarza
elutek Napisano 29 grudnia 2010 Udostępnij #58 Napisano 29 grudnia 2010 Cytat Franula zaczął raczkować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozwiń jak dla mnie - najfajniejsza wiadomość w tym roku gratuluję małemu wędrowcy i życzę wielu ciekawych odkryć "na drodze" Link do komentarza
AgaK Napisano 3 lipca 2011 Udostępnij #59 Napisano 3 lipca 2011 (edytowany) Kochani, wpadłam do Was, żeby się podzielić kolejnym osiągnięciem krasnala Wczoraj Franiu wstał przy krześle i zrobił kilka kroczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Idzie jak burza nasz dzielny facecik:)Pozdrawiamy Was serdecznie A przy okazji, jesli mogę, to ino o naszych aukcjach charytatywnych przypomnę..Zapraszamy serdecznie:)http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=19263495 Edytowano 3 lipca 2011 przez AgaK (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 4 lipca 2011 Autor Udostępnij #60 Napisano 4 lipca 2011 Cześć, Agusia Fajnie poczytać co u Frania - super, że robi pierwsze kroczki - prawdziwy facet - nie poddaje się... Ściskam Was mocno Link do komentarza
AgaK Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #61 Napisano 20 sierpnia 2011 2 tygodnie temu Franula skończył 2 lata. Czas leci nieubłaganie.Niestety widoków na szykbie zakończenie rehabilitacji i terapii narazie brak, ale..jesteśmy na własciwej drodze, krasnal stale robi postępy. I to jest najwazniejsze.Od ponad tygodnie pisze blog Frania.Staram się spisac historię Franuli od początku. Mam nadzieję, ze jakoś mi się to uda. Zapraszam do poczytania w wolnej chwili:)www.dzielnyfranek.blogspot.comJutro rano ruszamy w drogę na kolejny turnus. Pozdrawiamy serdecznie:) Link do komentarza
retrofood Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #62 Napisano 20 sierpnia 2011 My też pozdrawiamy!!! 3majcie się!!! Link do komentarza
ewiq0 Napisano 21 sierpnia 2011 Udostępnij #63 Napisano 21 sierpnia 2011 to i ja pozdrawiam imiennika mojego synusia Link do komentarza
daggulka Napisano 5 września 2011 Autor Udostępnij #64 Napisano 5 września 2011 też się przyłączam do pozdrowień.... aż miło patrzeć , jak mały rośnie i się rozwija .... przystojniak nam rośnie ... Link do komentarza
AgaK Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #65 Napisano 19 lutego 2012 Witajcie:)Wpadam ino z krótkim meldunkiem o Franuli:)W ostatnim roku dośc dużo sie u nas wydarzyło, nie sposób opisać wszystkiego.Mam nadzieję, że zaglądacie na naszego bloga i pamiętacie o krasnalu:)Gdy Franulka skończył 26 miesięcy i 10 dni wstał i poszedł.Jakie to biblijne, prawda?Przed nami jeszcze dużooo pracy, jeśli więc ktoś z Was nie ma pomysłu na zagospodarowanie swojego 1% to będe bardzo wdzięczna za przeznaczenie go na Frania.Poniżej wszystkie dane.Pozdrawiamy Was serdecznie:)A tu zdjęcia z naszego styczniowego turnusuA tu najnowsze osiagnięcie krasnala:) Link do komentarza
SRX Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #66 Napisano 19 lutego 2012 Wielkie gratulacje dla Franka. Link do komentarza
coolibeer Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #67 Napisano 19 lutego 2012 1% poleci dla Frania a jak na razie lecimy z aukcjami Trzymaj się Franku Link do komentarza
elutek Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #68 Napisano 19 lutego 2012 Cytat Gdy Franulka skończył 26 miesięcy i 10 dni wstał i poszedł. Rozwiń coś pięknego i niesamowitego zarazem... kolejny krok do przodu... życzę Wam wszystkiego co najlepsze na tej drodze, coraz łatwiejszej mam nadzieję... Link do komentarza
AgaK Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #69 Napisano 19 lutego 2012 Bardzo, bardzo Wam dziękujęPrzepraszam, że poprzedni post taki suchy jakoś wyszedł, niebałdzo..choroba. Postaram sie poprawić, bo juz troche spokoju mam - krasnal poszedł spać.Jak pisałam Franula chodzi:) Ba...włazi wszedzie, gdzie sie da:) Ostatnio próbował na blat kuchenny (krzesło przesunął sobie od stołu do blatu i zanim sie zorientowałam juz kładł chuda nózię na blacie:)Jest fajnym smykiem, tylko teraz spedzają nam z oczu problemy z, nawijmy to sobie tak ogólnie, zachowaniem krasnala. Na pwn nakłada sie na to dużo czynników - Franula ma dość lekarzy, wyjazdów, ćwiczeń.. My tez, ale nie ma wyjscia. Mały ma problemy ze słuchem - od wrzesnia ub r nosi aparaty słuchowe, od 7.12 ma swoje własne, tylko dzieki zbiórce pieniędzy na zaprzyjaźniony forum. Problem jest taki, że wszystko wskazuje na to, że w 1 uchu jest uszkodzony slimak, w drugim jest neuropatia (miejsce uszkodzenia..chyba pień mózgu) - tu jest więcej znaków zapytania niz jasnych odpowiedzi. Ale ten problem ze słuchem powoduje, ze część dźwięków Franiu niedosłyszy a na niektóre częstotliwości reaguje b nadwrazliwie. Ustawienie aparatów słuchowych przy takich problemach jest mistrzostwem świata.. Problemy z nadwrazliwościa słuchową spowodowały że Franiu nie toleruje skupisk ludzkich, boi sie wyjść z domu.. Trudne to jest strasznie:(W połowie marca jedziemy z nim do Opola, gdzie 3 dni będzie diagnozowany przez zespół fachowców. Mam nadzieję, że dzięki nim uda się ustawić krasnalowi właściwa terapię.Myslałam, ze nawiekszym problemem bedzie rehabilitacja ruchowa. Nic bardziej mylnego.. Może tez dlatego, ze znaleźliśmy cudowną rehabilitantkę? Nie wiem jednak jak damy rade z resztą terapii. Na terapie słuchu jeździmy do Wrocławia (w sumie 4-5 godz w aucie w obie strony). A gdzie reszta?Zobaczymy.ALE: i tak jest 10000 razy lepiej niz ktokolwiek przypuszczał, że będzie!!!!!!!!:)To na zakonczenie jeszcze kilka zdjęć Link do komentarza
elutek Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #70 Napisano 19 lutego 2012 Cytat ALE: i tak jest 10000 razy lepiej niz ktokolwiek przypuszczał, że będzie!!!!!!!!:) Rozwiń czyli za jakiś czas też będzie 10000 razy lepiej niż jest teraz, wierzę w to... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #71 Napisano 19 lutego 2012 no kochany krasnalek......dzięki mamie, która ma tyle siły na pewno będzie 1000 razy lepiej pozdrawiam Link do komentarza
AgaK Napisano 24 lutego 2012 Udostępnij #72 Napisano 24 lutego 2012 Dziękujemy Wam:) Link do komentarza
AgaK Napisano 26 kwietnia 2012 Udostępnij #73 Napisano 26 kwietnia 2012 (edytowany) Ja tym razem tylko z krótką informacją.http://dompraktyczny.blogspot.com/Będę Wam wdzięczna za rozpowszechnienie tej informacji.Nie mamy roku na sprzedaż domu.Czas goni nas a Francik potrzebuje pomocy. Edytowano 26 kwietnia 2012 przez AgaK (zobacz historię edycji) Link do komentarza
AgaK Napisano 7 maja 2012 Udostępnij #74 Napisano 7 maja 2012 Może jednak ktoś tu jeszcze zagląda?...Podbijam nasz wątek i proszę bardzo bardzo bardzo o przekazanie informacji dalej:http://dompraktyczny.blogspot.com/Dziękuję Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się