bajbaga Napisano 16 czerwca 2010 #51 Napisano 16 czerwca 2010 Cytat Retro na taki off topic to powiem tylko, że diamentowymi bym nie pogardziła Ja wiem, że diamenty są najlepszymi przyjaciółmi Kobiety. Dodam, ze mężczyzny również – zwłaszcza kiedy stanowią jedyną „okrywę” Kobiety.
retrofood Napisano 18 czerwca 2010 #53 Napisano 18 czerwca 2010 No to masz Redakcjo pomocne poradyhttps://forum.budujemydom.pl/zlosliwosc-urz...=50#entry110178
stokrotka.35 Napisano 19 czerwca 2010 #54 Napisano 19 czerwca 2010 A jeszcze więcej pomocnych pod....https://forum.budujemydom.pl/Odchdzanie-t10...=300&st=250
daggulka Napisano 19 czerwca 2010 #55 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat A jeszcze więcej pomocnych pod....https://forum.budujemydom.pl/Odchdzanie-t10...=300&st=250 no tak ... do przewidzenia .... wojna kwiatuszka o kolejne punkty ..... a wojna o te od nagród to Ci się już rozumiem - znudziła? zamiennik sobie znalazłaś ? a tak a'propos ... gdzie się Twoje punkty podziały? bo z tego co kojarzę to znacznie więcej miałaś .... wcięło?
Redakcja Napisano 19 czerwca 2010 Autor #56 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat No to masz Redakcjo pomocne poradyhttps://forum.budujemydom.pl/zlosliwosc-urz...=50#entry110178 Po wykasowaniu 63 złośliwych postów dyskusja pozwala wyciągnąć wnioski. Naprawdę różne. Cytat A jeszcze więcej pomocnych pod....https://forum.budujemydom.pl/Odchdzanie-t10...=300&st=250 Gratuluję (jeszcze nie wiem czego)! Bo takie posty nic nie zmieniają, a są tylko szpilą... Cytat no tak ... do przewidzenia .... wojna kwiatuszka o kolejne punkty ..... a wojna o te od nagród to Ci się już rozumiem - znudziła? zamiennik sobie znalazłaś ? a tak a'propos ... gdzie się Twoje punkty podziały? bo z tego co kojarzę to znacznie więcej miałaś .... wcięło? Polecam herbatę z melisą i będzie spokojniej PozdrawiamMarcin Szymanik
bajbaga Napisano 19 czerwca 2010 #57 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat Polecam herbatę z melisą i będzie spokojniej PozdrawiamMarcin Szymanik A może by tak zamiast tej herbatki , uspokajającej, zorganizować ring „kisielowy” na następnym spotkaniu . A może bardziej pasuje ring „błotny” ? Nie mniej jednak gratuluję stanowczości w tym zakresie.
stokrotka.35 Napisano 19 czerwca 2010 #58 Napisano 19 czerwca 2010 A ja się mogę nawet przyznać do pewnej zadziorności....Ale,taki stan wywołuje u mnie lekceważenie innych,brak kultury i obrażanie .....Źle reaguję na pewne zachowania....Mea culpa
Barbossa Napisano 19 czerwca 2010 #59 Napisano 19 czerwca 2010 łe tamprzez te zyg zygtakie wartościowe teksty umknęły trza było dokonać ekstrakcji i do właściwego działu wrzucić
daggulka Napisano 19 czerwca 2010 #60 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat Polecam herbatę z melisą i będzie spokojniej PozdrawiamMarcin Szymanik ależ ja jestem spokojna .....
retrofood Napisano 19 czerwca 2010 #61 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat A ja się mogę nawet przyznać do pewnej zadziorności....Ale,taki stan wywołuje u mnie lekceważenie innych,brak kultury i obrażanie .....Źle reaguję na pewne zachowania....Mea culpa No to umówmy się, że będziemy tak reagować na zachowania wszystkich, a nie wybiórczo.
stokrotka.35 Napisano 19 czerwca 2010 #62 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat No to umówmy się, że będziemy tak reagować na zachowania wszystkich, a nie wybiórczo. Proszę sobie przypomnieć ile razy podnosiłam larum gdy ktoś o kimś źle śie wyrażał ....Bycie kulturalnym,naprawdę świadczy o człowieku...
daggulka Napisano 19 czerwca 2010 #63 Napisano 19 czerwca 2010 o człowieku świadczy także wiele innych cech ..... poczucie humoru, umiejętność wyluzowania się, logiczne myślenie , błyskotliwość, szczerość ..... osobiście bardziej cenię tych którzy mówią prosto z mostu bez owijania .....
retrofood Napisano 19 czerwca 2010 #64 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat Proszę sobie przypomnieć ile razy podnosiłam larum gdy ktoś o kimś źle śie wyrażał .... tyle, że nie o wszystkich, czasem nawet wręcz przeciwnie...
stokrotka.35 Napisano 19 czerwca 2010 #65 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat tyle, że nie o wszystkich, czasem nawet wręcz przeciwnie... BYć może....Nie śledzę zapisków na tym forum 24/24Mam pracę ,dzieci ,męża ,budowę , psa .....Ale ...też,nikogo nigdy nie obraziłam...a jeśli ...to mi dispiace
Barbossa Napisano 19 czerwca 2010 #66 Napisano 19 czerwca 2010 ulala i poliglotkę mamyino nie sei sincero zamiast żałować nie rób tego, lub nie żałujbo kiepsko to wygląda
stokrotka.35 Napisano 19 czerwca 2010 #67 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat ulala i poliglotkę mamyino nie sei sincero zamiast żałować nie rób tego, lub nie żałujbo kiepsko to wygląda W poście wcześniej napisałam przecież Cytat Ale ...też,nikogo nigdy nie obraziłam... To o jakiej szczerości mówisz pan,jak napisałam Cytat a jeśli , czyli że "gdyby czasem coś takiego miało miejsce...Ale widzę że następna dysputa kogoś ( w domyśle Barbossa' )mocno "kręci"
retrofood Napisano 19 czerwca 2010 #68 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat BYć może....Nie śledzę zapisków na tym forum 24/24Mam pracę ,dzieci ,męża ,budowę , psa .....Ale ...też,nikogo nigdy nie obraziłam...a jeśli ...to mi dispiace Ok. Koniec.
retrofood Napisano 19 czerwca 2010 #69 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat Polecam herbatę z melisą i będzie spokojniej PozdrawiamMarcin Szymanik proponuję wywalić w kosmos wszystko od tego stwierdzenia.
Redakcja Napisano 19 czerwca 2010 Autor #70 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat proponuję wywalić w kosmos wszystko od tego stwierdzenia. Całkowicie się z tym zgadzam, ale tym razem kłótnia jest pouczająca, zapaszam https://forum.budujemydom.pl/Awantura-o-t12037.htmlPozdrawiamMarcinP.S. Nadal uważam, że ta herbata byłaby dziś zbawieniem.
daggulka Napisano 19 czerwca 2010 #71 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat P.S. Nadal uważam, że ta herbata byłaby dziś zbawieniem. a na co jeszcze pomaga?
jętka Napisano 19 czerwca 2010 #72 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat a na co jeszcze pomaga? Melisa... na szybsze zapadnięcie w sen :]
daggulka Napisano 19 czerwca 2010 #73 Napisano 19 czerwca 2010 Cytat Melisa... na szybsze zapadnięcie w sen :] a z tym to akurat nie mam problemu ale teraz nie mogę .... bo śledzę ....
ashantess Napisano 20 czerwca 2010 #74 Napisano 20 czerwca 2010 Melisa jest dobra na wszystko A jeśli chodzi o posty o tematach nie-budowlanych, to nie można ich po prostu usunąć z rankingu? Wziąć pod uwagę tylko te z budowlanych. Przecież chyba jest możliwość wpisywania tam tylko tych "kreatywnych" stwierdzeń, które komuś pomogą.A co do odchudzania, bo widzę, że się ludziom i to nie podoba. Skoro ktoś ma taki problem, to czemu nie może się o to zapytać. Masa ludzi, ktoś znajdzie rozwiązanie. Anonimowo. Wśród znajomych czasem głupio o takie rzeczy pytać, wiem coś o tym, bo miałam coś podobnego po porodzie Skoro komuś to przeszkadza i nie jest potrzebne, może po prostu to zignorować.Ja nie śledzę tematów, które mnie nie interesują. Po co? Żeby sobie popisać?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się