Gość adiqq Napisano 12 kwietnia 2011 Udostępnij #351 Napisano 12 kwietnia 2011 mysleliśmy raczej nad wcześniejszą godziną, ale najważniejsze żebyście byli Link do komentarza
daggulka Napisano 12 kwietnia 2011 Udostępnij #352 Napisano 12 kwietnia 2011 Może się uda troszkę wcześniej ..... zobaczymy .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 kwietnia 2011 Udostępnij #353 Napisano 12 kwietnia 2011 Ja będę na pewno z elegacją gawła i mandingo około 17 u Was. Wcześniej nie dam rady bo mam wojaże z dźwigiem na działce. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij #354 Napisano 13 kwietnia 2011 zdjecie dla Moose Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij #355 Napisano 13 kwietnia 2011 Nio, nio... ładnie to wygląda w całosci Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij #356 Napisano 13 kwietnia 2011 kurde, cos mi sie nacisnelo i teraz firefox mi nie wyswietla zdjec...grrrrr Link do komentarza
Moose Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij #357 Napisano 13 kwietnia 2011 Cytat zdjecie dla Moose Rozwiń Wielkie dzięki Przekonałam chopa do takiego rozwiązania Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij #358 Napisano 13 kwietnia 2011 Cytat kurde, cos mi sie nacisnelo i teraz firefox mi nie wyswietla zdjec...grrrrr Rozwiń A było głupich klawiszy nie klikać?!Dobra, nie jestem lepsza. Mi windows nie wyświetla zdjęć, ba, nawet nie mam w tej opcji w "otwórz za pomocą"Czekam aż mi się komp całkiem rozleci i może Córci na komunię sprawimy...znaczy sobie Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij #359 Napisano 13 kwietnia 2011 Cytat Niech Ci Ewka takiego druta od dziergania skombinuje Rozwiń ej, umawialiśmy się chyba, że komenty sprośne i nieprzystojne - zgłaszamy moderatorowi........ - Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij #360 Napisano 13 kwietnia 2011 sorki za takie ciemne zdjecie, ale to Ewunia robiła nie wiem co nacislem nawet, to cos myszka...niektore zdjecia sa, niektore nie...dlatego przylazlem na 2 kompa Link do komentarza
Moose Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij #361 Napisano 13 kwietnia 2011 Cytat sorki za takie ciemne zdjecie, ale to Ewunia robiła Rozwiń Ważne, że widać istotę rzeczy Jaką macie szerokość blatu? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 14 kwietnia 2011 Udostępnij #362 Napisano 14 kwietnia 2011 blat 60 Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #363 Napisano 16 kwietnia 2011 Co tu taka cisza? No trzymajcie się niedługo nadciągamy Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #364 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat Co tu taka cisza? No trzymajcie się niedługo nadciągamy Rozwiń jak nie długo ... ponoć dopiero pod wieczór macie być? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #365 Napisano 16 kwietnia 2011 koło 15 no chyba ze kolo sie zwiększy lub zmniejszy Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #366 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat koło 15 no chyba ze kolo sie zwiększy lub zmniejszy Rozwiń oooo , to jednak plany się zmieniły? ja będę chwilę po 16 ... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #367 Napisano 16 kwietnia 2011 to super...czekamy i bedziemy gotowi nic, biore sie za jakies jdzenie.... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #368 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat to super...czekamy i bedziemy gotowi nic, biore sie za jakies jdzenie.... Rozwiń Co dobrego będzie?Michał się dobija o schłodzenie napojów Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #369 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat nic, biore sie za jakies jdzenie.... Rozwiń znaczy - za pochłanianie? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #370 Napisano 16 kwietnia 2011 sałatki zaraz bede robic....fasolka i bigos juz zrobione...fajna pogoda jest, wiec rozpalimy jeszcze grilla - krupnioki,kielbasa,żeberka,karczek...jakos tak...napoje zaraz daje do lodowki Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #371 Napisano 16 kwietnia 2011 O kurde to nieźle się zapowiada az sie boję, Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #372 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat sałatki zaraz bede robic....fasolka i bigos juz zrobione...fajna pogoda jest, wiec rozpalimy jeszcze grilla - krupnioki,kielbasa,żeberka,karczek...jakos tak...napoje zaraz daje do lodowki Rozwiń jeeeeezuuuuuu .... kto sie chajta? wesele robita? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #373 Napisano 16 kwietnia 2011 goscie w koncu przyjezdzaja Link do komentarza
bajbaga Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #374 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat sałatki zaraz bede robic....fasolka i bigos juz zrobione...fajna pogoda jest, wiec rozpalimy jeszcze grilla - krupnioki,kielbasa,żeberka,karczek...jakos tak...napoje zaraz daje do lodowki Rozwiń Ale tam przyjadą (w większości) ortodoksi „dietetyczni” Link do komentarza
r-32 Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #375 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat sałatki zaraz bede robic....fasolka i bigos juz zrobione...fajna pogoda jest, wiec rozpalimy jeszcze grilla - krupnioki,kielbasa,żeberka,karczek...jakos tak...napoje zaraz daje do lodowki Rozwiń Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #376 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat Ale tam przyjadą (w większości) ortodoksi „dietetyczni” Rozwiń jaka dieta? jaka dieta? przy tylu dobrociach - ja nie mam żadnej diety Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #377 Napisano 16 kwietnia 2011 Eeeee idę stąd, bo mi już całkiem ślinka cieknie!Trafienie jak w 10-kę z tą datą macie. Pogoda najlepsza od 2 tygodni, żarełko sie robi a towarzycho przednie Wypijcie choć za Ądzia zdrówko, może szybciej wróci Cytat jaka dieta? jaka dieta? przy tylu dobrociach - ja nie mam żadnej diety Rozwiń No byś chyba największą zbrodnię popełniła, takową posiadając dziś wieczór Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #378 Napisano 16 kwietnia 2011 jeszcze chwila i zacznie się błogie oczekiwanie Link do komentarza
Moose Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #379 Napisano 16 kwietnia 2011 Życzę dobrej zabawy Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #380 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat jeszcze chwila i zacznie się błogie oczekiwanie Rozwiń Spokojnie już się szykujemy, Michał jeszcze musi 1 rzecz załatwić i startujemy Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #381 Napisano 16 kwietnia 2011 to chyba jednak ja z Xavierem będziemy najpóźniej dopiero po 16 na miejscu .... nic to .... szybko nadrobimy zaległości i będzie ok .... Link do komentarza
elutek Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #382 Napisano 16 kwietnia 2011 udanej zabawy Wam życzę, pogodę piękną macie a sama żałuję bardzo, że nie spotkam dziś tego przystojniaka, z niebieskimi oczami,co pewnie uśmiecha się już coraz częściej i ga-ga lub gu-gu mówi Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #383 Napisano 16 kwietnia 2011 Cytat udanej zabawy Wam życzę, pogodę piękną macie a sama żałuję bardzo, że nie spotkam dziś tego przystojniaka, z niebieskimi oczami,co pewnie uśmiecha się już coraz częściej i ga-ga lub gu-gu mówi Rozwiń ;0Fajny z niego gościu i będzie miał co robić w przyszłości Link do komentarza
bobiczek Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij #384 Napisano 16 kwietnia 2011 i na prywatnej stronie - dla gospodarzy impry - jeszcze raz - ze szczerego serca - http://www.youtube.com/watch?v=jU9TaM9gZ0o...feature=relatedEwiq - siłownia na pewno dojedzie - Link do komentarza
daggulka Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #385 Napisano 17 kwietnia 2011 Bardzo Wam dziękuję , kochani za gościnę ..... wspaniała atmosfera i pyyyyyyyycha jedzonko było (jeszcze nie stanęłam na wagę - poczekam se z kilka dni ) . Wnętrza - pięknie urządzony domek , z gustem , funkcjonalnie , a firany pięknie upinane przez Ewę to dla mnie wielka zagadka - kusiło mnie rozplątać i podejrzeć jak naprawia coby się naumieć . Super było - jeszcze raz dzięki . I dziękuję też Grzesiowi i Kasi, Michałowi, Piotrowi , Leszkowi za mile spędzony czas , a Ignasiowi za to, ze nie płakał kiedy ta straszna ciocia nosiła Go na rękach - anioł dziecko normalnie p.s.z tego wszystkiego zapomnieliśmy się podpisać Adrianowi na gipsie Link do komentarza
dzempel Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #386 Napisano 17 kwietnia 2011 żałuję że nas nie było -(wczoraj mężulek stwierdził ,że może byśmy się wyrobili i Was odwiedzili:evil: ) poproszę dla dobicia zdjęcia- pozdrawiam i obiecuję ze kiedyś Was tam odwiedzę Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #387 Napisano 17 kwietnia 2011 Cytat żałuję że nas nie było -(wczoraj mężulek stwierdził ,że może byśmy się wyrobili i Was odwiedzili:evil: ) poproszę dla dobicia zdjęcia- pozdrawiam i obiecuję ze kiedyś Was tam odwiedzę Rozwiń prezes też tak mówił... i co? Link do komentarza
daggulka Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #388 Napisano 17 kwietnia 2011 No to celem uzupełnienia - zapodam kilka fot ... Zaczęliśmy grillem - Adrian doskonale sobie radził pomimo zagipsowanej górnej części ciała był obchód po salonach ... i łazienkach .... i prace ściśle kuchenne .... i te nieco mniej , ale też w kuchni ... nie mogło zabraknąć integracji z młodszymi domownikami .... no i pogaduchy , pogaduchy , pogaduchy ..... Było super - jeszcze raz dzięki za fajnie spędzony czas .... Link do komentarza
Xavieer Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #389 Napisano 17 kwietnia 2011 ... i ja tam byłem... i Desperadosa piłem... i nareszcie widać mnie na zdjęciach... Dzięki wszystkim ..... ehhh... co miłe szybko mija.... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #390 Napisano 17 kwietnia 2011 jeszcze raz dziękuje wszystkim za wizyte Link do komentarza
mandingo Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #391 Napisano 17 kwietnia 2011 jak ja żałuję,że mnie tam z Wami wszystkimi nie było ale kto wie może jeszcze kiedyś ta przyjemność mnie spotka;)buziaczki dla całej rodzinki:) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #392 Napisano 17 kwietnia 2011 Cytat udanej zabawy Wam życzę, pogodę piękną macie a sama żałuję bardzo, że nie spotkam dziś tego przystojniaka, z niebieskimi oczami,co pewnie uśmiecha się już coraz częściej i ga-ga lub gu-gu mówi Rozwiń elutek no następnym razem musisz przyjechać....gu gu już pewnie nie będzie, ale niebieskie oczka tak Cytat jak ja żałuję,że mnie tam z Wami wszystkimi nie było ale kto wie może jeszcze kiedyś ta przyjemność mnie spotka;)buziaczki dla całej rodzinki:) Rozwiń hej Beatko, nie może tylko na pewno musisz nas odwiedzić, bo jakby to było, żeby ulubiona ciocia Franka u nas nie była....był zawiedziony, że Cię nie było, ale co się odwlecze, to nie uciecze Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #393 Napisano 17 kwietnia 2011 Właśnie wróciłem....Adiq, Ewiq dzięki za fantastyczne spotkanie i miłe przyjęcie. Zapraszamy jak bedziecie na tych szachach.Przy okazji i Prezesa odwiedziliśmy i bobiczek żyje i ma się dobrze. Trzymaj się brachu. Link do komentarza
r-32 Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #394 Napisano 17 kwietnia 2011 BARRRDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY WAM ZA GOŚCINĘ !!! w pełnym tego słowa znaczeniu !!i iii jeszcze ...Wszystkim licznie zgromadzonym za pierwszorzędne towarzycho i rewelacyjną atmosferę... ...ech ...toć to zaś było lepsze jak te wczasy ...Wiecie gdzie ..i z kim No poprostu RE WE LA ! p.s. Adiqq - kotłownia mosz richtig piyrszo liga Link do komentarza
ewiq0 Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #395 Napisano 17 kwietnia 2011 Cytat BARRRDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY WAM ZA GOŚCINĘ !!! w pełnym tego słowa znaczeniu !!i iii jeszcze ...Wszystkim licznie zgromadzonym za pierwszorzędne towarzycho i rewelacyjną atmosferę... ...ech ...toć to zaś było lepsze jak te wczasy ...Wiecie gdzie ..i z kim No poprostu RE WE LA ! p.s. Adiqq - kotłownia mosz richtig piyrszo liga Rozwiń my też dziękujemy Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #396 Napisano 17 kwietnia 2011 Po cichu żeby nikt nie usłyszał to Wam powiem - że wszyscy Wam bardzo zazdrościli pompy ciepła.Gdyby się z nią zaczęło coś dziać (tfu, tfu 2 razy przez lewe ramię na podłogę drewnianą) - to dyskretnie zakabluję kto zazdrościł najbardziej - Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #397 Napisano 17 kwietnia 2011 heheheh Link do komentarza
Gość gawel Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #398 Napisano 17 kwietnia 2011 Uf wreszcie się wytegowalem , czyli dotarłem w końcu. Bardzo serdecznie dziękuję Ewie i Adrianowi za gościnę oraz Wszystkim za najlepsze w świecie towarzystwo. Było po prostu zajebiście nie do opowiedzenia i porównania . Gospodarzom gratuluje przede wszystkim Ignasia jest przeładny i przegrzeczny no i oczywiście nowego domu. Wszystko mi się podobało najbardziej chyba PC i lawendowa łazienka w kwiatki. Jeszcze raz za wszystko dziękuje i życzę wszelkiej pomyślności i samych miłych niespodzianek w nowym domu.PS. Wielkie podziękowania kieruję również do Michała i Jego Rodziców za gościnę i podwózkę oraz Kasi i Grześka za dotrzymywanie towarzystwa jak również do Bobiczka, że mnie nie poszczuł owczarkiem niemieckim jak powiedziałem że jestem z GDDiA ( no i że postawił pyszną kawę) Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #399 Napisano 17 kwietnia 2011 a ja Cię Gaweł uważam za lepszego niż ksiąze Witold pod Grunwaldem - że miałeś tak prawie daleko jak on i nie pojechałeś dla zasług ale z potrzeby.Gaweł - w/g mnie - z racji odległości i poświęcenia czasu - zasłużył na tytuł "Forumowicza 100% oddanego i autentycznego"I jutro zgłoszę Cię do specjalnej nagrody.I niech spróbują odmówić - Link do komentarza
Gość gawel Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #400 Napisano 17 kwietnia 2011 thank you thank you thank you Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się