coolibeer Napisano 2 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #51 Napisano 2 kwietnia 2010 Cytat No to nie drenuję !!! Drzewka ważniejsze Yeti1 Twoje ??? Rozwiń To jest pytanie czy odpowiedź? Link do komentarza
daggulka Napisano 2 kwietnia 2010 Udostępnij #52 Napisano 2 kwietnia 2010 Cytat Pytanie Konkursowe: Czyje to bajorko Rozwiń trzy opcje mi przychodzą:1. Beti2. Dzempel3. Yeti ....ale za cholere nie wiem na którą sie zdecydować.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #53 Napisano 2 kwietnia 2010 Cytat trzy opcje mi przychodzą:1. Beti2. Dzempel3. Yeti ....ale za cholere nie wiem na którą sie zdecydować.... Rozwiń Dobrze kombinujesz ale jesteś najdalej Zabawa trwa do godziny 18 po tej godzinie koniec konkursu. Czekam na prawidłowe odpowiedzi o treści:To bajorko należy do... Wesołych Świąt Bracia i Siostry Link do komentarza
Gość gawel Napisano 2 kwietnia 2010 Udostępnij #54 Napisano 2 kwietnia 2010 Cytat Dobrze kombinujesz ale jesteś najdalej Zabawa trwa do godziny 18 po tej godzinie koniec konkursu. Czekam na prawidłowe odpowiedzi o treści:To bajorko należy do... Wesołych Świąt Bracia i Siostry Rozwiń To bajorko należy do dżamla Link do komentarza
dzempel Napisano 2 kwietnia 2010 Udostępnij #55 Napisano 2 kwietnia 2010 to bajorko należy do ....hm hm czy aby na pewno dobrze kojarzę słabą pamięć przedca mam ale nich tam należy do yeti. Bardzo lubię ten napój Link do komentarza
dzempel Napisano 2 kwietnia 2010 Udostępnij #56 Napisano 2 kwietnia 2010 poproszę następny konkurs Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #57 Napisano 2 kwietnia 2010 Cytat to bajorko należy do ....hm hm czy aby na pewno dobrze kojarzę słabą pamięć przedca mam ale nich tam należy do yeti. Bardzo lubię ten napój Rozwiń WYgrałaś Gratuluje i zapraszam na piwko Ciesze się że wygrałaś Link do komentarza
Yeti1 Napisano 2 kwietnia 2010 Udostępnij #58 Napisano 2 kwietnia 2010 Ja wiedziałem wcześniej - idę sobie pifffko rozkapslować Małe sprostowanie: nie wszystko na tym zdjęciu należy do mnie Link do komentarza
dzempel Napisano 2 kwietnia 2010 Udostępnij #59 Napisano 2 kwietnia 2010 o tej pięknej pani w prawym rogu powiadasz? Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #61 Napisano 5 kwietnia 2010 No jak na razie wszystkie wróble śpiewają że długi weekend to czas przeprowadzki a na koniec wielka impreza grilowa ktoś chętny do pomocy i wspólnej integracji? Link do komentarza
Yeti1 Napisano 5 kwietnia 2010 Udostępnij #62 Napisano 5 kwietnia 2010 Ja jadę Marmoladel też się odgrażał Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #63 Napisano 5 kwietnia 2010 No to robimy listę 1. Yeti + Marmoladel Link do komentarza
Yeti1 Napisano 5 kwietnia 2010 Udostępnij #64 Napisano 5 kwietnia 2010 Raczej w osobne numerki poproszę:1. Ja jadę z najdroższą Yetową2. a Marmoladel pewnie ze swoim Dżentempelem ...a może się uda w jedno autko zapakować? Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #65 Napisano 5 kwietnia 2010 Cytat Raczej w osobne numerki poproszę:1. Ja jadę z najdroższą Yetową2. a Marmoladel pewnie ze swoim Dżentempelem ...a może się uda w jedno autko zapakować? Rozwiń pewnie ci się uda Link do komentarza
an-bud Napisano 5 kwietnia 2010 Udostępnij #66 Napisano 5 kwietnia 2010 Cze MichałDobrze że wstawiłeś zdjęcia przez tę plątaninę rur, dojście do zaworów, wymiennika płytowego, a i "spłuczki" -musi być dojścieodpada pierwszy projekt, drugi też, mam w głowie trzeci- postaram się przelać go na kompa. Link do komentarza
daggulka Napisano 5 kwietnia 2010 Udostępnij #67 Napisano 5 kwietnia 2010 choćby na noszach .... bede ....no chyba , ze jakieś zaproszenia obowiązują.... to ja nie wiem ... bo nic gołąb nie przytargał ..... 1. Yeti1 z najdroższą Yetową2. Marmoladel pewnie ze swoim Dżentempelem icon_lol.gif3. Daggulka Link do komentarza
rosa Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #68 Napisano 6 kwietnia 2010 witamMam pytanie odnośnie tych półokrągłych schodków - czym je wykończysz (-łeś) i jak? Mam ten sam problem. Jak Ci się sprawują te ciemne płytki na tarasie? To jest gres, czy terakota? Kiedy je kładłeś? Nagrzewały się bardzo latem? Ja mam taras od strony płd-zach. i taki kolor bardzo by mi pasował. Pzdr. Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #69 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat witamMam pytanie odnośnie tych półokrągłych schodków - czym je wykończysz (-łeś) i jak? Mam ten sam problem. Jak Ci się sprawują te ciemne płytki na tarasie? To jest gres, czy terakota? Kiedy je kładłeś? Nagrzewały się bardzo latem? Ja mam taras od strony płd-zach. i taki kolor bardzo by mi pasował. Pzdr. Rozwiń Półokrągłe schodki wykończę płytkami ale jeszcze nie wiem jakimi Płytkarz już nad tym myśli Płytki na tarasie mają około 2 i pół tygodnia i jak na razie nie ma problemów. To jest gres. Link do komentarza
Ciril Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #70 Napisano 6 kwietnia 2010 eeeelllooo... ja się wstydzę... wprosiłabym się ze ślubnym (ale u nas to jeszcze nie wiadomo jak u niego z grafikiem w robocie)... to my małymi literkami (jeżeli można) Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #71 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat eeeelllooo... ja się wstydzę... wprosiłabym się ze ślubnym (ale u nas to jeszcze nie wiadomo jak u niego z grafikiem w robocie)... to my małymi literkami (jeżeli można) Rozwiń Nie ma sprawy ja też dokładnie nie wiem czy z parkietami się nie przedłuży więc będę informował o jakiś poślizgach w pracach Zapraszam Link do komentarza
Ciril Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #72 Napisano 6 kwietnia 2010 Danke wery macz Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #73 Napisano 6 kwietnia 2010 No na jutro przyjedzie beczka na deszczówkę... 1,70 x 5 o pojemności 10.000 L Link do komentarza
labas Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #74 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat No na jutro przyjedzie beczka na deszczówkę... 1,70 x 5 o pojemności 10.000 L Rozwiń A nie lepiej z piwem? Link do komentarza
daggulka Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #75 Napisano 6 kwietnia 2010 to ja podniose liste na parapetówę ... 1. Yeti1 z najdroższą Yetową2. Marmoladel pewnie ze swoim Dżentempelem icon_lol.gif3. Daggulka4. Ciril ze slubnym5. Xavieer Link do komentarza
labas Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #76 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat to ja podniose liste na parapetówę ... 1. Yeti1 z najdroższą Yetową2. Marmoladel pewnie ze swoim Dżentempelem icon_lol.gif3. Daggulka4. Ciril ze slubnym5. Xavieer Rozwiń A mnie ktoś wyrzucił z tej listy Byłem nr ,,0" Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #77 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat A mnie ktoś wyrzucił z tej listy Byłem nr ,,0" Rozwiń 0. Labas 1. Yeti1 z najdroższą Yetową2. Marmoladel pewnie ze swoim Dżentempelem3. Daggulka4. Ciril ze slubnym5. Xavieer Link do komentarza
labas Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #78 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat 0. Labas 1. Yeti1 z najdroższą Yetową2. Marmoladel pewnie ze swoim Dżentempelem3. Daggulka4. Ciril ze slubnym5. Xavieer Rozwiń Nareszcie zostałem doceniony Link do komentarza
daggulka Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #79 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat A mnie ktoś wyrzucił z tej listy Byłem nr ,,0" Rozwiń przepraszam .... jak mogłam ... wybaczysz mi? Link do komentarza
labas Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #80 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat przepraszam .... jak mogłam ... wybaczysz mi? Rozwiń Nie chcem, ale muszem. Link do komentarza
daggulka Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #81 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat Nie chcem, ale muszem. Rozwiń dziękuję Link do komentarza
dzempel Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #82 Napisano 6 kwietnia 2010 marmoradel to beti czy Wojtuś ? bo nie łapie -ale na wszelki wypadek dowiozę obydwoje Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #83 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat marmoradel to beti czy Wojtuś ? bo nie łapie -ale na wszelki wypadek dowiozę obydwoje Rozwiń Ja też nie kumam o kogo chodzi więc tak czy siak i Ty dżampelku i Beata na pewno będziecie Link do komentarza
dzempel Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #84 Napisano 6 kwietnia 2010 Wojtek nas przywiezie a ja może kupię marmoladę Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #85 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat Wojtek nas przywiezie a ja może kupię marmoladę Rozwiń 0. Labas 1. Yeti1 z najdroższą Yetową2. Aga i Wojtek3. Daggulka4. Ciril ze slubnym5. Xavieer 6. Mandingo Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #86 Napisano 6 kwietnia 2010 Miniony tydzień przedświąteczny był pełen roboty...Cyklinowanie poddasza a od jutra zaczynają dółPłytki na podłogę w kosmicznej łazience Dziś poszły płytki na ścianę Kosmicznej Łazienki oraz rozrysowanie umywalki i duże lustro Link do komentarza
dzempel Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #87 Napisano 6 kwietnia 2010 mandingo odezwij się Link do komentarza
dzempel Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij #88 Napisano 6 kwietnia 2010 Cytat 0. Labas 1. Yeti1 z najdroższą Yetową2. Aga i Wojtek3. Daggulka4. Ciril ze slubnym5. Xavieer 6. Mandingo Rozwiń nie może być mandingo na 6 pozycji !!!!! to pomsty woła Link do komentarza
Yeti1 Napisano 7 kwietnia 2010 Udostępnij #89 Napisano 7 kwietnia 2010 Cytat marmoradel to beti czy Wojtuś ? bo nie łapie -ale na wszelki wypadek dowiozę obydwoje Rozwiń - Żaba, zrób wąskie usta i powiedz: dżem- ...dż.... ...maaarmoooolaaada... ...no jakoś tak mi się dżem z marmoladą skojarzył ...no i z Dżentelmenem miał przyjechać Ale wszystkie inne opcje też dopuszczlne Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #90 Napisano 8 kwietnia 2010 08.04.20101. Montaż drzwi 2. Płytki w kosmicznej łazience3. Zakopanie beczki na deszczówkę 10.000L4. Wykonanie opaski odwadniającej + odpływy deszczówki do beczkiFotorelacja wieczorkiem Link do komentarza
aniahubi Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #91 Napisano 8 kwietnia 2010 Powodzenia Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #92 Napisano 8 kwietnia 2010 Kolejne zdjęcia z dzisiejszych prac na budowie.Miała być beczka...a powstała studnia na deszczówkę 9 godzin pracy i wszystkie drzwi zostały pięknie obsadzone.No i kosmiczna łazienka powoli jakoś wygląda. Link do komentarza
PeZet Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #93 Napisano 8 kwietnia 2010 Powinszować, zgrabnie ten twój domek się prezentuje. Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #94 Napisano 9 kwietnia 2010 Cytat Powinszować, zgrabnie ten twój domek się prezentuje. Rozwiń Dzięki. Nie wiem co będzie jak już się wprowadzę bo będzie mi brakowało tej lataniny za wszystkim itp Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij #95 Napisano 9 kwietnia 2010 sem ciekaw jak się sprawdzi ta beczka na deszczówkętylko nie zapomnij jej opróżniać Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #96 Napisano 9 kwietnia 2010 Cytat sem ciekaw jak się sprawdzi ta beczka na deszczówkętylko nie zapomnij jej opróżniać Rozwiń Z beczki zrezygnowaliśmy powstała studnia z kręgów. Teren jest tak podmokły że nie dało by się jej zakopać. A jak się sprawdzi ta beczka u sąsiada to napiszę ale 10.000 litrów jak do podlewania ogródka to wystarczająco Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij #97 Napisano 9 kwietnia 2010 Cytat Z beczki zrezygnowaliśmy powstała studnia z kręgów. Teren jest tak podmokły że nie dało by się jej zakopać. A jak się sprawdzi ta beczka u sąsiada to napiszę ale 10.000 litrów jak do podlewania ogródka to wystarczająco Rozwiń z komercyjnego punktu widzenia bardziej mnie interesuje czy da radę odebrać nadmiar wody i tym samym zapewni ci suchą piwnicę .ile kręgów tam wkopałeś i jakie grunty po drodze a jaki na dnie ? Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #98 Napisano 9 kwietnia 2010 Cytat z komercyjnego punktu widzenia bardziej mnie interesuje czy da radę odebrać nadmiar wody i tym samym zapewni ci suchą piwnicę .ile kręgów tam wkopałeś i jakie grunty po drodze a jaki na dnie ? Rozwiń Sprawa ma się tak nadmiar wody w beczce miał być rozprowadzony w głąb działki jak najdalej od domu. Beczka miała służyć tylko do zbierania wody z dachu. Opaska miała być kopana ale również nic z tego bo wykopali próbny wykop i wszystko woda zalewała. Więc zostaje tylko studzienka z pompą w piwnicy pod schodami. Dziś wykują i zamontują niewielką studzienkę w której będzie pompa. 5 kręgów jest wkopanych. Tak prawdę mówiąc to ziemi jest tam niewielka ilość 15 / 20 cm potem piasek i na dnie glina. Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij #99 Napisano 9 kwietnia 2010 Cytat Sprawa ma się tak nadmiar wody w beczce miał być rozprowadzony w głąb działki jak najdalej od domu. Beczka miała służyć tylko do zbierania wody z dachu. Opaska miała być kopana ale również nic z tego bo wykopali próbny wykop i wszystko woda zalewała. Więc zostaje tylko studzienka z pompą w piwnicy pod schodami. Dziś wykują i zamontują niewielką studzienkę w której będzie pompa. 5 kręgów jest wkopanych. Tak prawdę mówiąc to ziemi jest tam niewielka ilość 15 / 20 cm potem piasek i na dnie glina. Rozwiń no to zacznę bić pianętaki wredny będę że ci powiem że masz ochotę na niekontrolowane przemieszczanie się gruntu pod ławami ( ruch wody) i z czasem czkawką ci się to odbije , wśród wielu złych rozwiązań to jest bardzo złe już lepiej nic nie robić.no to ci nagadałem Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 kwietnia 2010 Autor Udostępnij #100 Napisano 9 kwietnia 2010 Czyli mówisz że nie ma co kopać tej studzienki w środku budynku? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się