Redakcja Napisano 16 kwietnia 2014 Udostępnij #1 Napisano 16 kwietnia 2014 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów W imieniu Redakcji miesięcznika Budujemy Dom oraz Forum serdecznie zapraszam na spotkanie forumowiczów i przyjaciół Budujemy Dom, które odbędzie się 7 czerwca o godz. 14.00 w miejscowości Rusiec pod Warszawą (Ul. Osiedlowa 48 Rusiec, 05-830 Nadarzyn http://www.agroturystykabawsieznami.com/agroturystyka ).Miło nam będzie spotkać się ze stałymi użytkownikami Forum i nowymi osobami, które zechcą się spotkać w "realu", by w luźnej piknikowej atmosferze poznać się bliżej. Na terenie gospodarstwa agroturystycznego spędzimy razem sobotnie popołudnie i wieczór na powietrzu przy muzyce, karaoke i pysznym jedzeniu.Czekają na Państwa liczne atrakcje, niespodzianki i konkursy. Będzie także możliwość zagrania w paintball.Dzieci będą mogły poskakać na trampolinie, pograć w piłkę i zjeżdżać ze specjalnie przygotowanej platformy. Mamy też pakiet sympatycznych prezentów dla każdego uczestnika.Zapraszam indywidualnie lub z rodziną. Piknik rozpocznie się o godzinie 14.00. Nie będzie żadnej części oficjalnej. Do późnego wieczora pełny piknikowy luz i doskonała zabawa. Nie ma żadnych opłat, poza ewentualnym noclegiem w gospodarstwie agroturystycznym lub w pobliskim hotelu George. Jedynym warunkiem uczestnictwa na Zlocie ForumBudujemyDom.pl jest wpisanie się na listę https://forum.budujemydom.pl/Lista-obecnosc...014-t23777.html, która pozwoli nam na sprawniejszą organizację wydarzenia.Chętnie odpowiem na wszelkie szczegółowe pytania pod telefonem 22 257 84 80 lub mailem marcin@budujemydom.pl Pozdrawiam,Marcin Szymanikmarcin@budujemydom.pl22 257 84 80Redaktor prowadzący serwis BudujemyDom.plP.S. Tak bawiliśmy się na ostatnim zlocie forumowiczów https://plus.google.com/u/0/photos/11261561...773607371237313 Link do komentarza
retrofood Napisano 16 kwietnia 2014 Udostępnij #2 Napisano 16 kwietnia 2014 Cytat Nie będzie żadnej części oficjalnej. A kiedyś był obiecany wykład... Link do komentarza
daggulka Napisano 16 kwietnia 2014 Udostępnij #3 Napisano 16 kwietnia 2014 Cytat Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów W imieniu Redakcji miesięcznika Budujemy Dom oraz Forum serdecznie zapraszam na spotkanie forumowiczów Yes, yes , yes .... Link do komentarza
coolibeer Napisano 16 kwietnia 2014 Udostępnij #5 Napisano 16 kwietnia 2014 Cytat A kiedyś był obiecany wykład... Będzie prezentacja Balonowego Systemu Grzewczego Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 maja 2014 Autor Udostępnij #7 Napisano 5 maja 2014 Miło mi poinformować, że na Zlocie Forum 2014 będzie z nami firma Hanmar - dystrybutor elektronarzędzi. Będą organizowane konkursy z użyciem narzędzi DWT, podczas których będzie można wygrać wkrętarkę akumulatorową DWT.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Gość gawel Napisano 5 maja 2014 Udostępnij #8 Napisano 5 maja 2014 Wow super ! Az ciężko się doczekać ech Link do komentarza
ewiq0 Napisano 6 maja 2014 Udostępnij #9 Napisano 6 maja 2014 Cytat Wow super ! Az ciężko się doczekać ech no....ale ja tam wolałabym wygrać wiertarkę....wkrętarkę już mamy Link do komentarza
daggulka Napisano 6 maja 2014 Udostępnij #10 Napisano 6 maja 2014 Cytat no....ale ja tam wolałabym wygrać wiertarkę....wkrętarkę już mamy Eeeewa ... wiertarke ?! Ja tam wolalabym wygrac voucher do SPA tudziez na wczasy odchudzajace Link do komentarza
ewiq0 Napisano 7 maja 2014 Udostępnij #11 Napisano 7 maja 2014 Cytat Eeeewa ... wiertarke ?! Ja tam wolalabym wygrac voucher do SPA tudziez na wczasy odchudzajace nooo mi spa wystarczy w Brennej za cały rok a wiertarki jakoś nie umiem kupić.....a ostatnio tak mi się zapodobało robienie przy domu że przydałaby się Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 maja 2014 Udostępnij #12 Napisano 7 maja 2014 Cytat na wczasy odchudzajace nie prowokuj mnie....;) Link do komentarza
daggulka Napisano 12 maja 2014 Udostępnij #13 Napisano 12 maja 2014 Blisko coraz bliżej Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 maja 2014 Udostępnij #14 Napisano 12 maja 2014 Cytat Blisko coraz bliżej mówisz o Bożym Narodzeniu? ;) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 maja 2014 Udostępnij #15 Napisano 13 maja 2014 Nadszedł chyba highest time to final count down Link do komentarza
daggulka Napisano 17 maja 2014 Udostępnij #20 Napisano 17 maja 2014 Cytat [attachment=19220:pobrane.jpg] Bożenko .... albo mi się wydaje, albo nie ma Was na liście obecności . Mam nadzieję, że to tylko takie drobne niedopatrzenie i że bedziecie z Piotrem Link do komentarza
cieszynianka Napisano 17 maja 2014 Udostępnij #21 Napisano 17 maja 2014 Cytat Bożenko .... albo mi się wydaje, albo nie ma Was na liście obecności . Mam nadzieję, że to tylko takie drobne niedopatrzenie i że bedziecie z Piotrem Cześć Daga No właśnie jest problem z Moją Większą Połową W tym terminie ma zajęcia na podyplomówce. Na dodatek cały ten zjazd są to jedyne zajęcia z tym wykładowcą, a na domiar złego - od razu kończą się jakąś formą zaliczenia.Mieli podane zupełnie inne terminy zajęć, aż tu nagle wszystko zostało pozmieniane.Nie wiem co teraz. Być może pojadę sama, żeby południowe rubieże kraju nie pozostały bez reprezentacji na Zlocie Link do komentarza
daggulka Napisano 17 maja 2014 Udostępnij #22 Napisano 17 maja 2014 Cytat Cześć Daga No właśnie jest problem z Moją Większą Połową W tym terminie ma zajęcia na podyplomówce. Na dodatek cały ten zjazd są to jedyne zajęcia z tym wykładowcą, a na domiar złego - od razu kończą się jakąś formą zaliczenia.Mieli podane zupełnie inne terminy zajęć, aż tu nagle wszystko zostało pozmieniane.Nie wiem co teraz. Być może pojadę sama, żeby południowe rubieże kraju nie pozostały bez reprezentacji na Zlocie No własnie niestety tak to wygląda, jak się człowiek dokształca ... czerwiec napięty jak nie powiem co . Ja też mam w ten akurat weekend zajęcia i zaliczenia , niestety bede się musiała spotkac z wykładowcą w terminie indywidualnym (wcześniejszym) co wcale mi nie pasuje , bo zaliczenia z grupą jakoś psychicznie lepiej na mnie działają . No nic ... nie poradzimy. Gdybyś jechała , to ja bardzo chętnie bym tradycyjnie zostawiła pojazd na Twoim podwórku i z przyjemnością skorzystała z Twojego środka transportu . Daj znać, bo jesli nie to bede musiała rozezważać alternatywne wyjścia dotyczące transportu . Link do komentarza
cieszynianka Napisano 17 maja 2014 Udostępnij #24 Napisano 17 maja 2014 Cytat No nic ... nie poradzimy. Gdybyś jechała , to ja bardzo chętnie bym tradycyjnie zostawiła pojazd na Twoim podwórku i z przyjemnością skorzystała z Twojego środka transportu . Daj znać, bo jesli nie to bede musiała rozezważać alternatywne wyjścia dotyczące transportu . Niech tak się stanie Link do komentarza
piekarski Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #26 Napisano 19 maja 2014 Kiedyś forumowałem na innych portalach ale takiej świetnej zabawy nie widziałem, szkoda że tak daleko ale postaram się coś wykombinować Link do komentarza
Gość gawel Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #27 Napisano 19 maja 2014 no pewno zapraszamy , a to daleko to ile km? Link do komentarza
piekarski Napisano 22 maja 2014 Udostępnij #29 Napisano 22 maja 2014 Cytat no pewno zapraszamy , a to daleko to ile km? aktualnie do końca czerwca przebywam w Szwecji :P Link do komentarza
daggulka Napisano 22 maja 2014 Udostępnij #30 Napisano 22 maja 2014 Cytat aktualnie do końca czerwca przebywam w Szwecji :P Cóż że ze Szwecji , na jeden weekend można się wyrwać Do zlotu zostało : Link do komentarza
piekarski Napisano 23 maja 2014 Udostępnij #32 Napisano 23 maja 2014 Cytat Cóż że ze Szwecji , na jeden weekend można się wyrwać Chętnie bym wpadł jeszcze to głęboko przemyślę Link do komentarza
Gość gawel Napisano 23 maja 2014 Udostępnij #33 Napisano 23 maja 2014 Cytat Chętnie bym wpadł jeszcze to głęboko przemyślę Przyjeżdżaj będzie n okazji do wpadki Link do komentarza
daggulka Napisano 23 maja 2014 Udostępnij #34 Napisano 23 maja 2014 Cytat Chętnie bym wpadł jeszcze to głęboko przemyślę Nad czym tu mysleć ? Zapisuj się na listę i przyjeżdżaj Tylko od piatku , bo jak przyjedziesz tylko na sobotę to bedziesz bardzo żałował ... to mówiłam ja , daggulka Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 23 maja 2014 Udostępnij #35 Napisano 23 maja 2014 i ja to potwierdzam, chociaż nigdy nie popełniłem tego błędu.... Link do komentarza
daggulka Napisano 23 maja 2014 Udostępnij #36 Napisano 23 maja 2014 Cytat i ja to potwierdzam, chociaż nigdy nie popełniłem tego błędu.... Ja też nie . Swój osąd oparłam na opiniach ludzi , którzy ten błąd popełnili Link do komentarza
Gość gawel Napisano 24 maja 2014 Udostępnij #38 Napisano 24 maja 2014 Kurde Adrian ! Uprzedzaj że to odliczanie a Ty tu z jakąś pipą i czy inną fifą (co to jest to samo wyjeżdżasz Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się