-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Agus77: Ach te kuny… długo walczyłam wszystkich metod próbowałam. Jedyne rozwiązanie na cwaną kune jest pastuch. -
To właściwie nie bardzo wiem w czym jest problem. Demontuje się stare gniazdko czy wyłącznik, a przewody podłącza się do podobnych zacisków nowego i to nowe się zamontowuje. Nawet się specjalnie zastanawiać nie trzeba tylko przypatrywać jak był w starym tak zrobić i nowe.
-
Wykonywana była instalacja 10 lat temu po prostu chce w domu wymienić gniazdka na białe bo te co mam nie pasują mi w pokoju .Dokładnie chodzi o 4 gniazdka podwójne ,jeden włącznik pojedynczy ,jedne gniazdko RTV i Radio oraz jedno gniazdko pojedyncze .Po prostu nic się nie dzieje tylko chce wymienić na inne po prostu żeby estetycznie było i wychodzą z puszki przy wyjeciu kabli itp .Jakiś tutorial lub wideo jakieś jak to wymienić ?
-
Kiedy była wykonywana instalacja elektryczna? Co to za obiekt? Dlaczego musisz wymieniać? Wszak malowanie nie powinno naruszać instalacji elektrycznej.
-
Dzień Dobry .Mam do Państwa specjalistów pytanie dotyczące wymiany gniazdek po malowaniu na nowe , elektrycznego podwójnego z bolcem ,włącznika pojedynczego oraz gniazdka TV i Radia .Może macie Państwo jakiś instruktaż ponieważ nigdy tego nie robiłem jak to wykonać bez zbędnego hejtu ?To że odłączyć prąd w całym domu to wiadomo.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się