ile kosztuje życie w domu jednorodzinnym?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Co masz na myśli pisząc regularny wywóz osadów z POŚ?
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Maciej Pawlowski: Rok temu zamontowaliśmy u nas w domu Bio Easy Flow4 z automatyczym kompostownikiem plus 10 punktowy system nawadniania roślin wszystko działa rewelacyjnie. Przetworzonymi ściekami podlewamy rośliny ogrodowe.Polecamy. -
W obliczu rosnących cen usług komunalnych oraz coraz większej świadomości ekologicznej, właściciele domów jednorodzinnych intensywnie poszukują rozwiązań, które zapewnią im zarówno komfort, jak i niezależność. Szczególnie dotkliwym problemem, zwłaszcza na terenach nieskanalizowanych, jest zagospodarowanie ścieków bytowych. Tradycyjne szamba i standardowe przydomowe oczyszczalnie, choć popularne, wiążą się z regularnym wywozem nieczystości lub osadów, generując stałe koszty i uzależniając właścicieli od dostępności usług asenizacyjnych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/woda-i-kanalizacja/a/114968-zapomnij-o-szambiarce-bio-easy-flow-bezwywozowa-przydomowa-oczyszczalnia-nowej-generacji
-
Powinno dać się powiększać. Oczywiście, trzeba otworzyć na nowej karcie.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Dorota Rylska: Czy uszczelka górna gumowa połączona z blachą przymicowaną do ściany powinna być widoczna na zewnątrz? U mnie tak jest założona brama, a ja mam wrażenie, że są za niskie drzwi.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się