ocieplenie poddasza
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez podczytywacz · Napisano
Może... Odpływ ma syfon z niewielką pojemnością, woda podgrzewana od podłogi szybko odparowuje i zamknięcie hydrauliczne nie działa... Na początek zrób doświadczenie - zakręć na parę dni zasilanie pętli grzejącej kabinę, napełnij syfon wodą i wlej parę kropli oleju (olej wytworzy na powierzchni wody film, utrudniający odparowanie wody w syfonie), choćby i jadalnego... Po każdym użyciu kabiny kapnij kilka kolejnych kropli oleju... Odpływ liniowy kieruje wodę wprost do pionu, czy jest po drodze połączony z jakimś odpływem z umywalki na przykład, czy odpływem z pralki? Jak wygląda schemat połączeń w kanalizacji? A tak w ogóle kiedy zaczęła się Twoja walka ze smrodem? Wiążesz to z rozpoczęciem sezonu grzewczego? -
Przez Tomasz Bandura · Napisano
Witam Tak ma odpowietrzenie kanalizacji Fachowiec który robił całą instalację był wzywany kilku krotnie do tego i nie może znaleźć przyczyny , ja sprawdzałem te odpowietrzenie to czuć smród z rury która wychodzi do dachu -
Czy kanalizacja ma swoje odpowietrzenie? Chodzi mi, czy ktoś sprawdzał jej sprawność. Nikt nie wie jak jest wykonane.
-
Przez Tomasz Bandura · Napisano
Dzień dobry Mamy problem z odpływem liniowym Smród jest nie do zniesienia w całym domu,dom nowy 1,5roku budynek jednorodzinny ,syfon odpływu wymieniony nie pomogło wentylacja kanalizacji jest ,czy przyczyną może być ogrzewanie podłogowe w kabinie prysznicowej ?? Czy szukać problemu gdzie indziej Dziękuje
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się