Skocz do zawartości

Spotkanie we wrześniu. Dlaczego nie? :)

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Hej :) 

Jakoś się nie złożyło, żeby spotkać się w czerwcu, ale nic traconego, ponieważ możemy spotkać się przecież w drugiej połowie września :icon_cool:

Wszyscy będą po-wakacyjnie wypoczęci i z nowym zapasem energii ... którą trzeba podzielić się z przyjaciółmi ;) 

Co Wy na to? Ja jestem na tak, Colibeer  jest na tak i Redakcja jest na tak .... to już mamy przynajmniej 6 osób, a potrzebujemy do organizacji spotkania minimum 15 :) Oczywiście im więcej, tym lepiej :) 

Tak więc jest zagadka .... czy chcecie się spotkać w drugiej  połowie września? :) 

Ważne - w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata.

Może macie propozycje jakieś swoje, ale Colibeer też zapyta w poprzednich miejscówkach w swojej okolicy, czy zechcą nas przyjąć :) Może powrót do Czerwonego Młyna? Pięknie tam było :x

Proszę o przekazanie innym naszym przyjaciołom spotkań ... żeby zajrzeli i się wypowiedzieli.

Mam część kontaktów i wieczorem postaram się wysłać sms, ale będę wdzięczna za rozesłanie dobrej nowiny w świat :) 

Będę uzupełniać listę - będzie wiadomo, jakie jest zainteresowanie :) 

1 Redakcja z (najpewniej) Olkiem :icon_cool:

2. Colibeer z (najpewniej) połowicą własną osobistą :) 

3. Daga z Dragonem 

4. Ewiq + Adiq 

5. Ciril z Malżem

6. Bajbaga 

6. Bobiczek

7. MTV + małżonka

Edytowano przez daggulka (zobacz historię edycji)
Napisano
Hej  
Jakoś się nie złożyło, żeby spotkać się w czerwcu, ale nic traconego, ponieważ możemy spotkać się przecież w drugiej połowie września :icon_cool:
Wszyscy będą po-wakacyjnie wypoczęci i z nowym zapasem energii ... którą trzeba podzielić się z przyjaciółmi  
Co Wy na to? Ja jestem na tak, Colibeer  jest na tak i Redakcja jest na tak .... to już mamy przynajmniej 6 osób, a potrzebujemy do organizacji spotkania minimum 15  Oczywiście im więcej, tym lepiej  

Tak więc jest zagadka .... czy chcecie się spotkać w drugiej  połowie września?  
Ważne - w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata.
Może macie propozycje jakieś swoje, ale Colibeer też zapyta w poprzednich miejscówkach w swojej okolicy, czy zechcą nas przyjąć  Może powrót do Czerwonego Młyna? Pięknie tam było 

Proszę o przekazanie innym naszym przyjaciołom spotkań ... żeby zajrzeli i się wypowiedzieli.
Mam część kontaktów i wieczorem postaram się wysłać sms, ale będę wdzięczna za rozesłanie dobrej nowiny w świat  

My jak zawsze na tak juuuuupiiiii

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano

Hej!!! Mi pasuje 13-14 lub 20-21 września. Ostatni weekend jeszcze niepewny, bo mam zaplanowaną integrację z pracownikami, ale to jeszcze nie na 100% Ale jak tamte terminy to ja z Małżem chętnie 😜

Napisano
Przed chwilą, Ciril napisał:

Hej!!! Mi pasuje 13-14 lub 20-21 września. Ostatni weekend jeszcze niepewny, bo mam zaplanowaną integrację z pracownikami, ale to jeszcze nie na 100% Ale jak tamte terminy to ja z Małżem chętnie 😜

To wpisuję Cię wstępnie - jakby wypadł ostatecznie ten ostatni weekend, to będziemy negocjować :icon_mrgreen:

Napisano
10 minut temu, bajbaga napisał:

Jak nie, jak tak. :yahoo:

Byle kiedy, byle gdzie, byle jak - ale z Wami 

No dzień dobry, Rysiu :) 

Wpisać Cię na listę w jednej, czy dwóch osobach? :icon_mrgreen:

Napisano
Dnia 10.06.2025 o 15:28, Ciril napisał:

Mi pasuje 13-14 lub 20-21 września. 

Te terminy odpadają na 100%  latamy na Winobranie we Wrześniu z Pawłem. 

7 godzin temu, Swierol napisał:

Ale, że co? Sanepid zamknął?

Nic nie zamknął :) nawet jest gorzej :) przekaż dalej 

6 godzin temu, bajbaga napisał:

Jak nie, jak tak. :yahoo:

Byle kiedy, byle gdzie, byle jak - ale z Wami 

Najleosza odpowiedź 

Napisano
9 minut temu, coolibeer napisał:

Te terminy odpadają na 100%  latamy na Winobranie we Wrześniu z Pawłem. 

To może najbezpieczniej będzie zrobić spotkanie 4-5 października? 

Bedzie chłodno, potrzebujemy zatem ośrodka z salką/świetlicą, którą sobie zagarniemy :) 

Co myślisz? 

No bo zostaje jeszcze ostatni weekend września, ale wtedy Ciril nie pasuje - a i nie wiadomo, czy wrócicie już z bobiczkiem :) 

Napisano
19 godzin temu, daggulka napisał:

To może najbezpieczniej będzie zrobić spotkanie 4-5 października? 

Bedzie chłodno, potrzebujemy zatem ośrodka z salką/świetlicą, którą sobie zagarniemy :) 

Co myślisz? 

No bo zostaje jeszcze ostatni weekend września, ale wtedy Ciril nie pasuje - a i nie wiadomo, czy wrócicie już z bobiczkiem :) 

Mi pasuje 4-5 października, byle nie od 11-15 października bo wtedy baluję z siostrzyczkami zagramanicą...

Napisano
1 godzinę temu, aaaa napisał:

A wiecie, że równo 15 lat lat temu był zlot w Ruścu? właśnie mi google przypomniał :x

wraz z całym pakietem zdjęc :D

Jest co wspominać 🙂

4 godziny temu, Ciril napisał:

Mi pasuje 4-5 października, byle nie od 11-15 października bo wtedy baluję z siostrzyczkami zagramanicą...

Czekamy, co orzeknie Colibeer 🙂

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...