retrofood Napisano 4 października 2017 Udostępnij #1 Napisano 4 października 2017 To jest zwyczajnie pozbawianie mnie praw obywatelskich i wolności osobistej. Protestuję z całej mocy! Link do komentarza
Redakcja Napisano 4 października 2017 Udostępnij #2 Napisano 4 października 2017 Dzień dobry Cieszę się, że jesteś w dobrej formie . Zdjęcie można usunąć, jeśli czas edycji postu nie upłynął, czyli w ciągu godziny od napisania. Pozdrawiam Marcin Link do komentarza
retrofood Napisano 4 października 2017 Autor Udostępnij #3 Napisano 4 października 2017 1 godzinę temu, Redakcja napisał: Zdjęcie można usunąć, jeśli czas edycji postu nie upłynął, czyli w ciągu godziny od napisania. Pozdrawiam Marcin Guzik prawda. Chciałem usunać w tej samej minucie czyli natychmiast po zamieszczeniu, bo to nie było to zdjęcie, ale nie ma takiej opcji i po edycji postu i teoretycznym skasowaniu treści, zdjęcia wciąż się pojawiły kiedy post wysyłałem. PS. Dzięki za pamięć, rekonwalescencja niestety szykuje się dość długa. Ale idzie ku lepszemu. Link do komentarza
Buster Napisano 4 października 2017 Udostępnij #4 Napisano 4 października 2017 1 godzinę temu, retrofood napisał: Guzik prawda. Chciałem usunać w tej samej minucie czyli natychmiast po zamieszczeniu, bo to nie było to zdjęcie, ale nie ma takiej opcji i po edycji postu i teoretycznym skasowaniu treści, zdjęcia wciąż się pojawiły kiedy post wysyłałem. Aż spróbuję bo też tak miałem.Ale dosyć dawno,teraz nie wiem. Przede wszystkim empiria ; Hehe,jest tak jak u retra usunąłem zdjęcie przed wysłaniem a są..... w środkowym wieżowcu jak to się mówiło mieszkałem Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 października 2017 Udostępnij #5 Napisano 5 października 2017 U mnie działa Pogrzebię w ustawieniach i dam znać... Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2017 Udostępnij #6 Napisano 5 października 2017 (edytowany) Edytowano 5 października 2017 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 października 2017 Udostępnij #7 Napisano 5 października 2017 Teraz powinno działać Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2017 Udostępnij #8 Napisano 5 października 2017 Ja sobie radziłem tak; - kliknięcie prawym "klikiem" myszy, - klik w "wytnij", - klik "zapisz" (edycję). Link do komentarza
aaaa Napisano 5 października 2017 Udostępnij #9 Napisano 5 października 2017 (edytowany) ja tak samo ale ja rzadko fotki wklejam i nie wiem czy u wszystkich to tak samo działało.... test Rysiu, ale teraz chyba tak się już nie da...po wycięciu, jak nie usunę go na dole, to wskakuje z powrotem.... trzeba dać usuń Edytowano 5 października 2017 przez aaaa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 października 2017 Udostępnij #10 Napisano 5 października 2017 Pracuję na koncie administracyjnym i nie zawsze zdaje sobie sprawę z braku uprawnień na pozostałych profilach. Proszę piszcie, a ja będę szukał rozwiązania. Link do komentarza
retrofood Napisano 5 października 2017 Autor Udostępnij #11 Napisano 5 października 2017 (edytowany) zobaczymy... Obiad szpitalny 2 godziny temu, bajbaga napisał: Ja sobie radziłem tak; - kliknięcie prawym "klikiem" myszy, - klik w "wytnij", - klik "zapisz" (edycję). Guzik, nic nie działa. Przy klikaniu prawym w ogóle nie ma opcji "wytnij" czy "usuń". Nie ma niczego takiego. Jest tak jak wyzej na screenie. Edytowano 5 października 2017 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2017 Udostępnij #12 Napisano 5 października 2017 (edytowany) Pierwsze: Drugie do usunięcia: Usunięte. Ps. Nie napisałem, że przed kliknięciem, należy kursor myszki naprowadzić na zdjęcie/grafikę do usunięcia (podświetli się - u mnie na niebiesko) Edytowano 5 października 2017 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
aaaa Napisano 5 października 2017 Udostępnij #13 Napisano 5 października 2017 (edytowany) Ricardo, wiem... ale test kolejny Ricardo, już gdzie tkwi problem jak wklejasz link - to da się zrobić tak jak piszesz jak ładujesz zdjęcie bezpośrednio z kompa - to wraca jak bumerang wystarczy podświetlić i klawisz - delete ale jak załadowane - to po nacisnięciu edytuj - wraca te które było jako "inne multimedia" - link do zdjęcia, znikło na stałe Edytowano 5 października 2017 przez aaaa test (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 5 października 2017 Autor Udostępnij #14 Napisano 5 października 2017 37 minut temu, bajbaga napisał: Ps. Nie napisałem, że przed kliknięciem, należy kursor myszki naprowadzić na zdjęcie/grafikę do usunięcia (podświetli się - u mnie na niebiesko) A ja jestem ...... mać blondynką która nie ma pojęcia o niczym. Przeczytaj post aaaa i nie opowiadaj. Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2017 Udostępnij #15 Napisano 5 października 2017 (edytowany) U mnie też ta opcja klikania działa w stosunku do "przesłane grafiki" a jednak nie - dalej się pokazuje Mam i działa. Grafiki/zdjęcia z załączników usuwa się: klikając na kosz, który jest umieszczony w dole tej miniatury - tak pośrodku (jest bardzo mały - mniejszy od + ) Edytowano 5 października 2017 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 5 października 2017 Udostępnij #16 Napisano 5 października 2017 (edytowany) test: Edytowano 5 października 2017 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 5 października 2017 Autor Udostępnij #17 Napisano 5 października 2017 17 minut temu, bajbaga napisał: klikając na kosz, który jest umieszczony w dole tej miniatury - tak pośrodku (jest bardzo mały - mniejszy od + ) Już mi się nie chce nawet tego szukać, tym bardziej że teraz wszystko mi działa z opóźnieniem. Nie wiem czy to mój sprzęt czy łącze. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 5 października 2017 Udostępnij #18 Napisano 5 października 2017 3 godziny temu, bajbaga napisał: Pierwsze: Drugie do usunięcia: Usunięte. Ps. Nie napisałem, że przed kliknięciem, należy kursor myszki naprowadzić na zdjęcie/grafikę do usunięcia (podświetli się - u mnie na niebiesko) Tylko co to daje, jak wejdziesz w historie edycji postu i tak zobaczysz zdjęcie które usunąłeś. I jak ktoś będzie chciał użyć tego niechcianego zdjęcia do niezacnych celów to i tak użyje. Wg mnie nie powinno być żadnego śladu po wykasowaniu zdjęcia po to aby nikt nie mógł go powielać, choćby tak jak ja to zrobiłem dla przykładu oczywiście a nie dla niezacnego celu Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się