Problem ze skraplającą się wodą
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Czy ja na pewno o tym wspomniałem?
-
Jak zawsze starasz się wprowadzić wygodną dla Ciebie narrację. Ustawa, która reguluje kwestie związane z wydawaniem decyzji o warunkach zabudowy w Polsce, to Ustawa z 27 marca 2003 r. o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym, która była kilkakrotnie nowelizowana. Niektóre z najważniejszych nowelizacji, które miały istotny wpływ na procedurę wydawania decyzji o warunkach zabudowy oraz na ogólne zasady planowania przestrzennego w Polsce to: 1. Nowelizacja z 2008 roku (Ustawa z dnia 29 sierpnia 2008 r.) 2. Nowelizacja z 2015 roku (Ustawa z dnia 9 września 2015 r.) 3. Nowelizacja z 2016 roku (Ustawa z dnia 16 grudnia 2016 r.) 4. Nowelizacja z 2020 roku (Ustawa z dnia 27 sierpnia 2020 r.) 5. Nowelizacja z 2021 roku (Ustawa z dnia 29 lipca 2021 r.) Jak widzisz, kilka ich jednak było i to w różnych okresach czasowych.
-
wystarczy sprawdzić jak wtedy spadły ceny w obrocie ziemią.
-
a znasz jakiś konkretny i potwierdzony przypadek, że mu zabrali lub komuś innemu?
-
Teraz ciekawe, czy obecna władza też takie ustawy przepycha? Bo to o czym jest na początku to było też parę lat temu i jakoś czytałem, że można to było jakoś odwołać. Ale ja akurat jestem za tym, żeby infrastruktury nie rozsiewać gdzie się da, bo na upartego na bagnie też chałupę można postawić, czy na środku jeziora. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się