tomasz4080 Napisano 30 czerwca 2016 Udostępnij #1 Napisano 30 czerwca 2016 Witam, ile może orientacyjnie kosztować wykopanie studni (głebokość ok. 25 m. )?Czy znacie może jakieś ekipy, które zrobią to za przywoitą cenę i solidnie ? Gorzów wlkp i okolice Pozdrawiam Link do komentarza
el-instalator Napisano 29 lipca 2016 Udostępnij #2 Napisano 29 lipca 2016 Czy ten wykonawca może wskazać swoich poprzednich klientów? Jeżeli oni użytkują studnie od dłuzszego czasu i wszystko jest w porzadku to dobry znak.Mam jeszcze taką obserwację, żeby zwrócić uwagę na rury osłonowe. Niektórzy na tym oszczędzają. Zamiast studniarskich, dają zwykłe kanalizacyjne. A niektórzy nie dają ich nawet wcale. 1 Link do komentarza
bobiczek Napisano 31 lipca 2016 Udostępnij #3 Napisano 31 lipca 2016 (edytowany) Tomasz - 3 posty z zapytaniem o studnięBeata - 1 post z odpowiedzią kogo szybko brać, już i w tej chwili ludziska, ludziska.....\Weźcie no znajdźcie w końcu jakiś skuteczny sposób na lokowanie produktu w poście, bo na razie "żenuła" Cytat Czy znacie może jakieś ekipy, które zrobią to za przywoitą cenę i solidnie ? Gorzów wlkp i okolice Pozdrawiam PS:znalazłem konkurencjęSzybko znalazłem http://oferia.pl/wykonawca/grzegorz-jelonek/664008http://oferia.pl/wykonawca/mariusz-oleszkiewicz/258057http://oferia.pl/wykonawca/michal-kowalski/894830 Edytowano 31 lipca 2016 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
SkyWalker Napisano 1 sierpnia 2016 Udostępnij #4 Napisano 1 sierpnia 2016 No tak, to istna żenada. A ja na prawdę poszukuję dokładnie tej samej usługi, tylko że w okolicach Chrzanowa (małopolskie). Pewnie ceny będą mniejsze niż te z Wielkopolski, ale chciałbym wiedzieć o ile :P Link do komentarza
Batman Napisano 28 grudnia 2016 Udostępnij #5 Napisano 28 grudnia 2016 U mnie kilka dni temu studnię wierciła firma z Gorzowa. Wyszło 29 metrów w cenie 150 zł/m. To cena samego odwiertu (oczywiście z rurą). Teraz przede mną budowa całej "infrastruktury". Link do komentarza
autorushd Napisano 28 grudnia 2016 Udostępnij #6 Napisano 28 grudnia 2016 Kurcze trochę drogo. Jak pamiętam to u mnie cena miał być o połowę niższa. Gdzieś w dzienniku budowy były wyliczenia. Link do komentarza
Batman Napisano 28 grudnia 2016 Udostępnij #7 Napisano 28 grudnia 2016 Drogo i tanio Jeśli miałem wziąć firmę z oddalonej o 30 km Piły za 220 zł/m to wolałem wziąć z Gorzowa oddalonego o prawie 100 km za cenę 150 zł/m. W moim regionie nie ma taniej. Firma przyjechała, zrobiła swoje i po trzech czy czterech godzinach rozstaliśmy się w miłej atmosferze. Przy okazji posłuchałem kilku ciekawostek o wierceniu a dodatkowo doszło do interesującego spotkania dwóch studniarzy - tego co wiercił i tego co planowałem, żeby mi wiercił. Bardzo dobrze, że wybrałem jak wybrałem Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się