Leszek4 Napisano 30 kwietnia 2016 #1 Napisano 30 kwietnia 2016 Wyjeżdżająca reklama REHAU nad panelem kontrolnym uniemożliwia korzystanie z forum na smartfonie.Trzeba ostro się nakombinować, żeby otworzyć to co się chce, a nie setny raz odwiedzić stronę firmy.Wiem, że to daje poczucie lepszej skuteczności reklamy, ale nie o to chyba chodzi.
PeZet Napisano 30 kwietnia 2016 #2 Napisano 30 kwietnia 2016 Dokładnie mam to samo. Na iphonie ledwo da się wejść na forum, bo reklama zasłania wszystko. Myślałem że złapałem wirusa.
Redakcja Napisano 4 maja 2016 #4 Napisano 4 maja 2016 Dziękuję za uwagi. Zgłosiłem problem, mam nadzieję, że niebawem naprawią.PozdrawiamMarcin
Redakcja Napisano 6 maja 2016 #5 Napisano 6 maja 2016 Zrobione. Reklama na telefonach i tabletach nie będzie się "wchodzić" na pasek menu.
Leszek4 Napisano 7 maja 2016 Autor #6 Napisano 7 maja 2016 Cytat Zrobione. Reklama na telefonach i tabletach nie będzie się "wchodzić" na pasek menu. Rozwiń Taaa, yhymmm...Rano ze dwadzieścia razy wlazłem na Rehau, a i tak nie zdołałem się wylogować, bo to badziewie non stop wyjeżdżało.
animus Napisano 19 września 2016 #8 Napisano 19 września 2016 (edytowany) Na smartphonie nie jest oki. Trzeba odświeżyć stronę i bardzo szybko klikać na zasłaniany pasek menu , zanim reklama go pochłonie.To chore, może przenieść ją na lewą stronę, tam mniej przesłoni . Edytowano 19 września 2016 przez animus (zobacz historię edycji)
Leszek4 Napisano 19 września 2016 Autor #9 Napisano 19 września 2016 Cytat Na smartphonie nie jest oki. Trzeba odświeżyć stronę i bardzo szybko klikać na zasłaniany pasek menu , zanim reklama go pochłonie.To chore, może przenieść ją na lewą stronę, tam mniej przesłoni . Rozwiń Ale np. się nie wylogujesz.Rozumiem, że reklama wyjeżdża, jako gadżet zachęcający reklamołykacza. Nie powinna jednak przeszkadzać, czy wręcz uniemożliwiać nawigację.Gdybym był reklamodawcą, to nie byłbym zadowolony z faktu, że mam 100 tys. kliknięć, a w tym niewiadomą liczbę niechcianych, wnerwionych na mnie smartfonooperatorów.Wolałbym wiedzieć rzetelnie, ile osób kliknęło, bo było rzeczywiście ciekawych.
Redakcja Napisano 20 września 2016 #10 Napisano 20 września 2016 Dziękuję za uwagi. Niebawem reklama będzie poprawiona.Przy okazji wspomnę, że przygotowujemy nowy wygląd Forum, który będzie dostosowywał się do ekranu telefonu lub tabletu. Mam nadzieję, że nową wersję uda się uruchomić w ciągu kilku miesięcy.PozdrawiamMarcin
Gość stach Napisano 20 września 2016 #11 Napisano 20 września 2016 Cytat przygotowujemy nowy wygląd Forum Rozwiń To dodajcie też ten "zaczarowany guziczek" wyrzucający nieproszonych gości
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się