Skocz do zawartości

Podłoga interaktywna

Recommended Posts

• 2 tygodnie temu...
  • 3 tygodnie temu...
  • 4 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Szczerze mówiąc to nie wiem co o tym sądzić bo z jednej strony prezentuje się to bardzo fajnie,ciekawie,a z drugiej też =można dostać oczopląsu i tego typu podłoga nie pasuje w każdym pokoju,do każdej aranżacji. Może lepszym wyborem będą panele 3D na ścianę?
Napisano
No pewnie, można jeździć maluchem, po co narażać się na wydatki i kupować forda czy opla, albo innego mercedesa...
A kto bogatemu zabroni chodzić po interaktywnych podłogach po 20 czy 50 tysięcy, nawet jak mu w oczach miga...
Napisano
Moim zdaniem to coś na wzór podłogi 3d,ale nie wiem czy po jakimś czasie po prostu się nie znudzi,już lepiej pomyśleć o takich panelach na ścianę,natomiast samą podłogę zrobić podgrzewaną,tak aby zapewnić optymalny komfort cieplny w naszym domu.
  • 4 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
No podłoga bardzo fajna i ciekawa...dzieci napewno maja przy tym dużo zabawy. Takie rzeczy widziałem w niektórych kinach i dzieci tam duzo sie bawi. NA ale równiez jestem ciekaw ceny za takie cos. Pozdrawiam
Napisano
Cytat

No podłoga bardzo fajna i ciekawa...dzieci napewno maja przy tym dużo zabawy. Takie rzeczy widziałem w niektórych kinach i dzieci tam duzo sie bawi. NA ale równiez jestem ciekaw ceny za takie cos. Pozdrawiam

ta ale pies czy kot by zwariowal
Napisano
No widzisz, muszę jednak podać bo nie uśniesz ceny zaczynają się od 9 tys.
Ale po co Ci to? chcesz kupić sobie?
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
No nieźle... Nie słyszałem wcześniej o takiej podłodze. Wygląda całkiem nieźle, ale tak jak mówią moi poprzednicy - czy jest to niezbędne i potrzebne? Nie wspominając już o kosztach.. ;)
  • 7 miesiące temu...
Napisano
Bardzo fajna sprawa ale do przedszkola albo centrum handlowego. Do domu to więcej niż zbędny gadżet.

Moja znajoma ostatnio zaopatrzyła swoje przedszkole w podobne cudo. Wisi sobie takie urządzenie na suficie i świeci ale dzieciaki mają frajdę. Co do ceny to zapłaciła jakoś niewiele chyba niecałe 7 tysięcy netto bo korzystała z jakiejś promocji bo dopiero wchodzili na rynek. Sprzęt chyba nazywa się skrzynia skarbów, ale nawet jak będzie kosztowała 3 tysiące to do domu średni pomysł, ale kto bogatemu zabroni
Napisano
pierwszy raz się z czymś takim spotykam icon_eek.gif Faktycznie niezły bajer, ale, jak już napisał radian19, do przedszkola, na szkolną świetlicę albo do galerii handlowej.
  • 2 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...