daggulka Napisano 1 września 2014 Autor Udostępnij #51 Napisano 1 września 2014 (edytowany) Nie mam pomysłów. Impas. Może tak jak chciałes Rysiu wstępnie możemy zrobić. Czyli na domku jesteśmy na razie w 4 osoby , może znajdziemy jeszcze dwie. Wtedy bedzie na domku 6 osób, każdy po 50zł zapłaci za dobę - to jest 600zł . Za domek za 2 dni jest w sumie 900 za dwa dni. Pozostaje 300 zł różnicy , którą mozna rozłożyć na wszystkich jako koszt "sali". Nie będą to duże kwoty wtedy dodatkowo. Co myslicie? Edytowano 1 września 2014 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 2 września 2014 Udostępnij #52 Napisano 2 września 2014 Cytat znalazłam na szybko takie cośhttp://www.andersenhotel.pl/http://www.zamkowa-lancut.pl/http://www.antycznydwor.pl/i ostatnie....to tak gdyby co....http://www.debinowka.pl/ Rozwiń Ooooo jakże się mię te wszystkie lokalizacje podobują!! Najbardziej ta z zamkiem w nazwie .W antycznym dworze byłam na weselu - pokoje fajne, teren ośrodka tyż niczego sobie...Ewa! Dzięki!! Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 września 2014 Udostępnij #53 Napisano 2 września 2014 (edytowany) Edytowano 3 września 2014 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 2 września 2014 Autor Udostępnij #54 Napisano 2 września 2014 Cytat Takie pytanie.Czy nadal zależy nam aby te dwie noce spotkać się w "niekrępującym" towarzystwie, czyli tylko naszym ?Bo jeśli nie - to wszystko jest dużo prostsze, bo odchodzi koszt wynajmu sali.Zabawić też się zabawimy (może krócej niż zwykle), pogadać też pogadamy na potupajce z piątku na sobotę.Fakt - z soboty na niedzielę - raczej brak (w tej lokalizacji) takiej możliwości.Nic nie jest jeszcze ustalone, tak wiec po odpowiedzeniu na takie pytanie, łatwiej będzie podjąć decyzję co do tej, czy innej lokalizacji - bo do tej pory, jednak niekrępująca sala (w niskim koszcie) decydowała o wszystkim. Rozwiń Cy tylko w naszym nieskrępowanym towarzystwie? Nie jest do dla mnie warunek konieczny. Piątkowa potupajka nie bedzie taka - i nikt nie wyraził ubolewania z tego powodu. Może być fajnie, ciekawie, wesoło.Nie wiadomo tylko co z sobotą. Przejrzałam linki - te "zamkowe" zabiją ceną , na pewno trzeba będzie zapłacić za salę. My potrzebujemy czegoś małego , kameralnego, czegoś taniego bardziej ze świetlicą kominkową niż sala weselną. Podana przez Rysia lokalizacja wydawała się idealna do momentu kiedy nie okazało się, że jest problem bo w domku mało osób chce nocować. Wszystko rozbija się o koszty. Bo piątek - ok. Potupajka jak dla mnie rewela (mój dietetyk sie ucieszy że ruszę się z kanapy ) . Problem powstał z sobotą w kontekście braku chetnych na domek i w związku z tym braku miejsca do sobotniego imprezowania. Rysiu - a może zapodać Pani nasz problem na maila i może Ona coś wymyśli? Jak myslisz? Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 września 2014 Udostępnij #55 Napisano 2 września 2014 (edytowany) Edytowano 3 września 2014 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 2 września 2014 Autor Udostępnij #56 Napisano 2 września 2014 Cytat Wydaje się, że większym problemem będzie (może być) ilość dostępnych pokoi w Zajeździe - resztę przeskoczymy ( ). Rozwiń No własnie nie odpisała mi na maila z zapytaniem o ilość tych pokoi. Może zapracowana. Jeśli nie odpisze do wieczorka to zadzwonię tam. Link do komentarza
daggulka Napisano 2 września 2014 Autor Udostępnij #57 Napisano 2 września 2014 Mam informację z Zajazdu , że z pokojami dla kilkunastu osób nie bedzie problemu. I co robimy, Rysiu? Link do komentarza
r-32 Napisano 2 września 2014 Udostępnij #58 Napisano 2 września 2014 Jadymy ... bez potomstwa Nocleg wew zajeździe . Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 września 2014 Udostępnij #59 Napisano 3 września 2014 (edytowany) Edytowano 3 września 2014 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 września 2014 Udostępnij #60 Napisano 3 września 2014 mi osobiście tak Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 września 2014 Udostępnij #61 Napisano 3 września 2014 Cytat Raczej sytuacja się wyklarowała.Rezerwujemy pokoje w Zajeździe dla wszystkich i próbujemy załatwić tylko salę w domku (lub inną, jak jest).Jeśli się nie uda - rezerwujemy domek z soboty na niedzielę, nawet jak nie da zniżki (za brak noclegów) , to koszt na 1 osobę wyniesie około 30zł.Wszystkim pasi ? Rozwiń I fajnie jestem za, co do sali to z soboty na niedzielę nie będziemy mieli jeżeli weźmiemy katering? Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 września 2014 Udostępnij #62 Napisano 3 września 2014 (edytowany) Edytowano 3 września 2014 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
elutek Napisano 3 września 2014 Udostępnij #63 Napisano 3 września 2014 Cytat I fajnie jestem za, co do sali to z soboty na niedzielę nie będziemy mieli jeżeli weźmiemy katering? Rozwiń no właśnie, przecież gdzieś ten katering muszą nam podać... a tak na marginesie - jest tam w okolicy w miarę przyzwoicie zaopatrzony sklepik? Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 września 2014 Udostępnij #64 Napisano 3 września 2014 Poddaję się. Link do komentarza
elutek Napisano 3 września 2014 Udostępnij #65 Napisano 3 września 2014 Cytat Poddaję się. Rozwiń a co się znowu wydarzyło, Rysiu? chciałeś przecież salę w cenie cateringu ok - jeśli dobrze wszystko ogarnęłam - z piątku na sobotę bawimy się w zajeździe i tam też nocujemy,z soboty na niedzielę też nocujemy w zajeździe, ale nie mamy sali żeby wspólnie posiedzieć, tak?czy może już coś wiadomo, że jednak mamy? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 września 2014 Udostępnij #66 Napisano 3 września 2014 Cytat a co się znowu wydarzyło, Rysiu? chciałeś przecież salę w cenie cateringu ok - jeśli dobrze wszystko ogarnęłam - z piątku na sobotę bawimy się w zajeździe i tam też nocujemy,z soboty na niedzielę też nocujemy w zajeździe, ale nie mamy sali żeby wspólnie posiedzieć, tak?czy może już coś wiadomo, że jednak mamy? Rozwiń No dokładnie przecież nie zawsze mieliśmy salę z pt/sb np 2 lata temu w Ulanowie siedzieliśmy w pokoju i tez było fajnie i za darmo Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 września 2014 Udostępnij #67 Napisano 3 września 2014 (edytowany) Poddaję się. bo przestałem cokolwiek rozumieć - choćby jak w takim pokoju:zmieści się 15 osób. Przy czym, w którym pokóju - to wybierzemy w wyniku głosowania, losowania - a może już jest chętny, aby wszystkich przygarnął Mnie wszystko pasi i będzie pasić, tak wiec - milknę Edytowano 3 września 2014 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 września 2014 Udostępnij #68 Napisano 3 września 2014 {...}Zajazd oferuje trzy sale klimatyzowane większa na 200 osób (darmowy internet bezprzewodowy) mniejsza na 100 osób – ze scenami dla orkiestry, mała na 40 osóbI ta mała by nam chyba odpowiadała Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 września 2014 Udostępnij #69 Napisano 3 września 2014 i IFINITY Też mi pasi. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 września 2014 Udostępnij #70 Napisano 3 września 2014 pod warunkiem że ta sala będzie dostępna.Daga zbadasz temat?? Link do komentarza
daggulka Napisano 3 września 2014 Autor Udostępnij #71 Napisano 3 września 2014 Cytat pod warunkiem że ta sala będzie dostępna.Daga zbadasz temat?? Rozwiń Tak, próbuje się dodzwonić ale nie odbiera pani która się tym zajmuje. Będe próbować.Czyli rozumiem, że wszyscy chcą noclegi w Zajeździe , w piątek potupajka ogólnodostepna, a na sobotę potrzebujemy jakąś salę z cateringiem. I niech za sobotę ustali koszt sali (bo menu juz zapodali do wyboru). Link do komentarza
ewiq0 Napisano 3 września 2014 Udostępnij #72 Napisano 3 września 2014 Cytat Ooooo jakże się mię te wszystkie lokalizacje podobują!! Najbardziej ta z zamkiem w nazwie .W antycznym dworze byłam na weselu - pokoje fajne, teren ośrodka tyż niczego sobie...Ewa! Dzięki!! Rozwiń no ten Biłgoraj też blisko, jak ma być jeśka gdzieś koło Was to tak poszukałam....co byś się wpisała kochana w końcu Cytat Tak, próbuje się dodzwonić ale nie odbiera pani która się tym zajmuje. Będe próbować.Czyli rozumiem, że wszyscy chcą noclegi w Zajeździe , w piątek potupajka ogólnodostepna, a na sobotę potrzebujemy jakąś salę z cateringiem. I niech za sobotę ustali koszt sali (bo menu juz zapodali do wyboru). Rozwiń no i super.... Link do komentarza
daggulka Napisano 3 września 2014 Autor Udostępnij #73 Napisano 3 września 2014 Napisałam maila , czekamy na odpowiedź. Link do komentarza
daggulka Napisano 3 września 2014 Autor Udostępnij #74 Napisano 3 września 2014 Dostałam odpowiedź z Zajazdu. "Rozwiązań (sala) może być kilka,ale najpierw musimy wiedzieć ile osób w ogóle przyjedzie,postaramy się gosci zadowolić.Myślę,że nie będzie takiej sytuacji że wszyscy zechca pokoje jednoosobowe,a jeżeli zechca zaproponujemy za dopłatą."Napisała, że z salą na sobotę coś wymyślimy - dla niej najwazniejsze jest mieć ilość osób nocujących i to stosunkowo jak najszybciej. W tym samym terminie mają dość spore wesele i musi ogarnąć sporo rzeczy. Proponuje ustalić wczesny termin zamknięcia listy obecności - żeby nie utrudniac Jej zycia i żeby mieć pewnośc, że wszyscy "nasi" się zmieszczą. Dziś jest 3 września - ja proponuję określenie się co do obecności max. do 15 września (ja wyjeżdżam 19 września i nie bedę mogła sie zajmować sprawą aż do 28 września). W międzyczasie zdecydujemy się na menu.Trzeba jak najszybciej poinformować ewentualnych chetnych na Jeśkę . Dziś już nie zdążę, ale jutro powysyłam privy do ludzi. Jeśli ktoś ma z kimś kontakt bezpośredni , albo telefoniczny - dzwońcie do ludzi i informujcie , że trzeba się tym razem szybko określić. Pisała też, że w domku sa dwie łazienki - chyba nam to umknęło w ferworze. Ale czy to coś zmienia u nas? nie sądzę - z tego co widzę - każdy chce mieć swoją . Link do komentarza
bajbaga Napisano 4 września 2014 Udostępnij #75 Napisano 4 września 2014 Cytat ............- z tego co widzę - każdy chce mieć swoją . Rozwiń Niekoniecznie - z chęcią podzielę się swoją z Panem B Link do komentarza
daggulka Napisano 5 września 2014 Autor Udostępnij #76 Napisano 5 września 2014 Wysłałam privy do Forumowiczów. Z góry przepraszam za ten spam Przypominam - liste obecności zamykam 15 września , do tego czasu każdy musi się określić co do uczestnictwa Link do komentarza
Gość gawel Napisano 5 września 2014 Udostępnij #77 Napisano 5 września 2014 Cytat Wysłałam privy do Forumowiczów. Z góry przepraszam za ten spam Przypominam - liste obecności zamykam 15 września , do tego czasu każdy musi się określić co do uczestnictwa Rozwiń OK and what about the catering? I suggest the option number 2 Link do komentarza
daggulka Napisano 5 września 2014 Autor Udostępnij #78 Napisano 5 września 2014 Cytat OK and what about the catering? I suggest the option number 2 Rozwiń Zrobię dziś ankietę w osobnym wewontku . Link do komentarza
retrofood Napisano 7 września 2014 Udostępnij #79 Napisano 7 września 2014 Muszę zrezygnować ze spotkania. Żałuję. Link do komentarza
daggulka Napisano 8 września 2014 Autor Udostępnij #80 Napisano 8 września 2014 Lista uaktualniona - jeszcze tydzień za zapisy .Zapraszam Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 września 2014 Udostępnij #81 Napisano 9 września 2014 Prezes rusz 4 litery i napisz czy jedziemy Link do komentarza
daggulka Napisano 14 września 2014 Autor Udostępnij #82 Napisano 14 września 2014 KOCHANI !!!Przypominam, że jutro zamykam listę obecności. Wiem, że to wcześniej niż zwykle - ale jest to tym razem niezbędne , żeby wszystko spiąć w całość.Jeśli ktoś się waha, albo ktoś kogoś namawia - proszę o pośpiech Link do komentarza
daggulka Napisano 15 września 2014 Autor Udostępnij #83 Napisano 15 września 2014 Dziś wieczorem zamykam listę i przekazuję do Zajazdu. Naprawdę już nikt więcej? Jest świetna ekipa ... ale brakuje mi wielu . I jeśli faktycznie nie pojadą, to smutno będzie się nie spotkać . Link do komentarza
daggulka Napisano 18 września 2014 Autor Udostępnij #84 Napisano 18 września 2014 We wtorek przekazałam Pani Ani w Zajeździe listę obecności . Jeszcze ustalamy opcje sobotniego miejsca "posiedzenia" .Jeśli nie uda mi sie ustalić przed wyjazdem - zaraz po urlopie sie tym zajmę. Koszt kateringu sobotniego to 40zł (tak głosowaliście) , koszt noclegu to 50zł/os za dobę (tak jak było wcześniej zaproponowane w korespondencji z Zajazdu publikowanej przeze mnie na forum - bez śniadania , śniadanie kto chce może sobie na miejscu zakupić). I tyle chyba w sumie.Jutro wyjeżdżam, do 29 września nie będzie ze mną raczej kontaktu. Na ewentualne pytania odpowiem po powrocie Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2014 Autor Udostępnij #85 Napisano 28 września 2014 Wróciłam z urlopu , napisałam przed chwilą maila do Zajazdu z prośbą o ustalenie szczegółów . Czekam na info, jak coś będę wiedziała - zapodam Link do komentarza
cieszynianka Napisano 28 września 2014 Udostępnij #86 Napisano 28 września 2014 Cześć Daga, dobrze, że już jesteś.Dzisiaj Pedro się dowiedział, że może jechać, bo nie ma wtedy zajęć.Jeśli to możliwe, to bardzo proszę o dopisanie na listę Link do komentarza
daggulka Napisano 28 września 2014 Autor Udostępnij #87 Napisano 28 września 2014 Cytat Cześć Daga, dobrze, że już jesteś.Dzisiaj Pedro się dowiedział, że może jechać, bo nie ma wtedy zajęć.Jeśli to możliwe, to bardzo proszę o dopisanie na listę Rozwiń Ok, już zgłaszam Link do komentarza
cieszynianka Napisano 28 września 2014 Udostępnij #88 Napisano 28 września 2014 Cytat Ok, już zgłaszam Rozwiń Dziękuję, już się pakujemy Link do komentarza
Gość gawel Napisano 29 września 2014 Udostępnij #89 Napisano 29 września 2014 NO dobra trzeba zacząć odliczać, lepiej późno niż wcale To chyba Link do komentarza
Gość gawel Napisano 29 września 2014 Udostępnij #90 Napisano 29 września 2014 Cytat Cześć Daga, dobrze, że już jesteś.Dzisiaj Pedro się dowiedział, że może jechać, bo nie ma wtedy zajęć.Jeśli to możliwe, to bardzo proszę o dopisanie na listę Rozwiń Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 29 września 2014 Udostępnij #91 Napisano 29 września 2014 super Link do komentarza
daggulka Napisano 29 września 2014 Autor Udostępnij #92 Napisano 29 września 2014 Dziś po południu odczytała Pani w Zajeździe mojego maila (przyszło mi powiadomienie). Mam nadzieję, że odpisze szybko bo czas już ustalać szczegóły - tym bardziej, że jak widzę - mamy już odliczanie Super Link do komentarza
daggulka Napisano 30 września 2014 Autor Udostępnij #94 Napisano 30 września 2014 Dzwoniłam do Pani która zajmuje się naszą sprawą. Jeszcze dopracowuje harmonogram . Powiedziała, że jutro już powinna wszystko wiedzieć i napisze mi maila. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 30 września 2014 Udostępnij #95 Napisano 30 września 2014 fajnie Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 1 października 2014 Udostępnij #96 Napisano 1 października 2014 Link do komentarza
Piczman Napisano 1 października 2014 Udostępnij #97 Napisano 1 października 2014 (edytowany) Siema !Ja też chcę, włażę na forum a tu 2 tygodnie za późno ?!Wiem, przespałem, ale na pewno gębę pokażę w piątek, nawet do rannej Soboty zostanę jak ktoś mnie przygarnie do pokoiku ,,,Do zobaczenia ! Edytowano 1 października 2014 przez Piczman (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 2 października 2014 Udostępnij #98 Napisano 2 października 2014 Link do komentarza
daggulka Napisano 2 października 2014 Autor Udostępnij #99 Napisano 2 października 2014 Cytat Siema !Ja też chcę, włażę na forum a tu 2 tygodnie za późno ?!Wiem, przespałem, ale na pewno gębę pokażę w piątek, nawet do rannej Soboty zostanę jak ktoś mnie przygarnie do pokoiku ,,,Do zobaczenia ! Rozwiń Paweł - jeśli chcesz - napiszę do Zajazdu z informacją, że chcesz nocleg z piątku na sobotę. Bo zrozumiałam z treści wpisu, że do niedzieli nie zostajesz? Daj znać co i jak bo nie wiem jak będą rozlokowane osoby w pokojach i czy znajdzie się tak znienacka to jedno łóżko więcej. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 października 2014 Udostępnij #100 Napisano 3 października 2014 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się