daggulka Napisano 29 sierpnia 2014 Udostępnij #1 Napisano 29 sierpnia 2014 (edytowany) Lista lista mandaryna mandaryna ... CZAS ZAPISÓW DO 15 WRZEŚNIA!!! ( z powodu ograniczonej ilości noclegów)Juz wiemy , że Jeśka odbedzie się w Zajeździe "Nadrzecze" w Biłgoraju w dniach 10-12 października 2014 roku. Zachęcam do uczestnictwa Przyjmuję, że wszyscy mają rezerwowane pokoje w Zajeździe . 1. daggulka 2,3. adiqq i ewiq4. bajbaga 5. elutek 6. Barbossa7,8. Gawel i Gabrysia9. Tinek 10,11. Cieszynianka i Piotr 12,13. r-32 i kosiarka14. bobiczek 15. coolibeer16. Adam_mk17. Piczman - tylko piątek i sobota Edytowano 3 października 2014 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 29 sierpnia 2014 Udostępnij #2 Napisano 29 sierpnia 2014 2. adiqq+ewiq0 - ale wszystko zależy od terminu Link do komentarza
ewiq0 Napisano 29 sierpnia 2014 Udostępnij #3 Napisano 29 sierpnia 2014 ano własnie....żeby tylko nie 3-4 październik Link do komentarza
elutek Napisano 29 sierpnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 29 sierpnia 2014 u mnie z terminem raczej nie ma problemu, gorzej z dojazdem... Link do komentarza
bajbaga Napisano 29 sierpnia 2014 Udostępnij #5 Napisano 29 sierpnia 2014 Cytat .............. gorzej z dojazdem... Nie sądzę Link do komentarza
elutek Napisano 29 sierpnia 2014 Udostępnij #6 Napisano 29 sierpnia 2014 Cytat Nie sądzę toć widziałam, że zaklepane... przyczepkę kupiłeś? Link do komentarza
bajbaga Napisano 29 sierpnia 2014 Udostępnij #7 Napisano 29 sierpnia 2014 Z różnych powodów, wydaje się, ze termin 10 - 12 października, będzie optymalnym. Cytat ... przyczepkę kupiłeś? Mimo, ze ten rower to damka - to na ramę Cię wezmę Link do komentarza
elutek Napisano 29 sierpnia 2014 Udostępnij #8 Napisano 29 sierpnia 2014 Cytat Mimo, ze ten rower to damka - to na ramę Cię wezmę dzięki, bardzo doceniam ale pomolestuję jeszcze Tinka, ok? - dla większego komfortu Twojej i Adików jazdy no i bardzo chcę, żeby Tinuś też był na Jeśce Link do komentarza
daggulka Napisano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij #9 Napisano 29 sierpnia 2014 Cytat dzięki, bardzo doceniam ale pomolestuję jeszcze Tinka, ok? - dla większego komfortu Twojej i Adików jazdy no i bardzo chcę, żeby Tinuś też był na Jeśce O .... ja też nie wiem jeszcze z kim pojadę .... więc jesli nie jedziesz z Rysiem - to może dla mnie zarezerwuje jedną miejscówkę u Rysia wstepnie ? Mogę dojechać gdzieś i zostawić autko, żeby było bardziej "po drodze" Link do komentarza
elutek Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #10 Napisano 30 sierpnia 2014 Cytat więc jesli nie jedziesz z Rysiem na listę wpisali, ale z ramy zrzucili... ech, życie... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #11 Napisano 30 sierpnia 2014 Cytat dzięki, bardzo doceniam ale pomolestuję jeszcze Tinka, ok? - dla większego komfortu Twojej i Adików jazdy no i bardzo chcę, żeby Tinuś też był na Jeśce Eluś, a może Rysiu chciał z Tobą i się uwolnić od Adików ..... Link do komentarza
bajbaga Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #12 Napisano 30 sierpnia 2014 Cytat Eluś, a może Rysiu chciał z Tobą i się uwolnić od Adików ..... Zawsze jest opcja jogging Link do komentarza
elutek Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #13 Napisano 30 sierpnia 2014 Cytat Eluś, a może Rysiu chciał z Tobą i się uwolnić od Adików ..... Ewa - jest jeszcze trochę czasu, myślę że wszystko się wyklaruje i będzie dobrze /jedziecie z dziećmi, tak?/ Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #14 Napisano 30 sierpnia 2014 Cytat Ewa - jest jeszcze trochę czasu, myślę że wszystko się wyklaruje i będzie dobrze /jedziecie z dziećmi, tak?/ Ja nie Ewa, ale raczej nie Link do komentarza
ewiq0 Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #15 Napisano 30 sierpnia 2014 Cytat Ewa - jest jeszcze trochę czasu, myślę że wszystko się wyklaruje i będzie dobrze /jedziecie z dziećmi, tak?/ sami wiec z dwa miejsca wolne....że tak za Rysia rozporządzam roverem Link do komentarza
bajbaga Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #16 Napisano 30 sierpnia 2014 Wesoły autobus da radę. A jak nie da, to będzie dodatkowy napęd - dla mnie lepiej, bo jam szefem tej wycieczki. Ps. Jak na razie, to koszt noclegu (w domku) 100zł od łba za noc "Populacja" płciowa tez mi pasi Link do komentarza
elutek Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #17 Napisano 30 sierpnia 2014 Cytat sami wiec z dwa miejsca wolne....że tak za Rysia rozporządzam roverem Tinek w poniedziałek da mi odpowiedź... Cytat "Populacja" płciowa tez mi pasi no tak, bzykacz niepospolity... Link do komentarza
Barbossa Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #18 Napisano 30 sierpnia 2014 pewnie dam radę Link do komentarza
daggulka Napisano 30 sierpnia 2014 Autor Udostępnij #19 Napisano 30 sierpnia 2014 Cytat pewnie dam radę Super Link do komentarza
TINEK Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #20 Napisano 30 sierpnia 2014 CześćTinka proszę zapisać, ale tylko na ten pierwszy termin 10-12.10, ten drugi termin mnie nie pasuje(z adnotacją pokój w zajeździe, jak można to jedynkę proszę)pozdrawiam Link do komentarza
Gość gawel Napisano 30 sierpnia 2014 Udostępnij #21 Napisano 30 sierpnia 2014 Poproszę i ja pokój 2 osobowy w zajeździe tzn ja i Gabrysia tradycyjnie na termin 10-12.10, Link do komentarza
retrofood Napisano 31 sierpnia 2014 Udostępnij #22 Napisano 31 sierpnia 2014 Niech stracę, może i ja przyjadę... Link do komentarza
TINEK Napisano 31 sierpnia 2014 Udostępnij #23 Napisano 31 sierpnia 2014 Chyba szefowej podpadłem, nie wpisała mnie na listętrudno, zostanę w domu Link do komentarza
retrofood Napisano 31 sierpnia 2014 Udostępnij #24 Napisano 31 sierpnia 2014 Cytat Chyba szefowej podpadłem, nie wpisała mnie na listętrudno, zostanę w domu weekend przecie, poczkaj do siódmej rano. Link do komentarza
TINEK Napisano 31 sierpnia 2014 Udostępnij #25 Napisano 31 sierpnia 2014 (edytowany) no nie Stasiu, spójrz, że za mną się Gaweł zapisał i jest na liście przyjadę na krzywy ryj Edytowano 31 sierpnia 2014 przez TINEK (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 31 sierpnia 2014 Autor Udostępnij #26 Napisano 31 sierpnia 2014 (edytowany) Cytat no nie Stasiu, spójrz, że za mną się Gaweł zapisał i jest na liście przyjadę na krzywy ryj Bardzo przepraszam za to rażące niedopatrzenie .... już wpisalam Edytowano 31 sierpnia 2014 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
elutek Napisano 31 sierpnia 2014 Udostępnij #27 Napisano 31 sierpnia 2014 Cytat trudno, zostanę w domu siłą wyciągnę Krzysiu, podejrzewam że tym razem będziesz incognito Link do komentarza
retrofood Napisano 31 sierpnia 2014 Udostępnij #28 Napisano 31 sierpnia 2014 Cytat Bardzo przepraszam za to rażące niedopatrzenie .... już wpisalam Jego tak, ale mnie to już nie... przytomność straciłaś? Link do komentarza
daggulka Napisano 31 sierpnia 2014 Autor Udostępnij #29 Napisano 31 sierpnia 2014 Cytat Jego tak, ale mnie to już nie... przytomność straciłaś? Hmmm ... nie zrozumiałam komunikatu: Cytat Niech stracę, może i ja przyjadę... Mogło być chociaż : "przyjade , dawaj łóżko w domku" - wtedy by było jasno i klarownie .... ale "może" ? to tak jak "prawie" .... a wiemy, że prawie robi różnicę Wpisałam Link do komentarza
retrofood Napisano 1 września 2014 Udostępnij #30 Napisano 1 września 2014 Cytat to tak jak "prawie" .... a wiemy, że prawie robi różnicę Tia... pani zwraca uwagę panu, z rozsuniętym suwakiem. - Panie, koniec panu wyszedł!Pan spojrzał w dół i odparł smętnie:- To nie koniec, to wszystko... Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2014 Udostępnij #31 Napisano 1 września 2014 To był pan Hawranek. Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2014 Udostępnij #32 Napisano 1 września 2014 (edytowany) Edytowano 3 września 2014 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 1 września 2014 Udostępnij #33 Napisano 1 września 2014 Cytat Tak analizując zapotrzebowanie na pokoje, to wychodzi, że nie mamy sali balowej - bo kto zapłaci za domek, skoro tam będą nocowały tylko 2 - 3 osoby Bez sensu. Dlatego próby sensownego podziału całości są praedwczesne, poczekajmy tydzień, niech się większość określi, wtedy bedzie można spróbować przymierzać się do apartamentów. Ja tam mogę spać w salonie pod stołem, tylko do rana nie sprzątać, bo w nocy odczuwam pragnienie. Cytat A ponieważ jestem też wyjątkowo złośliwy (i tak należy traktować ten wpis), to dla Panów B i b, proszę zarezerwować apartamenty wspólny może być? Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2014 Udostępnij #34 Napisano 1 września 2014 Weźmiemy domek w ajencję, wynajmiemy salę i będziemy kasowali za korzystanie z naszego WC po 10 od użycia, albo 50 od łba za abonament 2 dniowy. Link do komentarza
daggulka Napisano 1 września 2014 Autor Udostępnij #35 Napisano 1 września 2014 Cytat Tak analizując zapotrzebowanie na pokoje, to wychodzi, że nie mamy sali balowej - bo kto zapłaci za domek, skoro tam będą nocowały tylko 2 - 3 osoby Bez sensu.W piątek, od biedy, mamy "zaklepane" miejsce na potupajce, do określonej ("wczesnej") godziny.Na balety w Zajeździe (w sobotę) raczej bez szans, bo jest tam wesele.Taka zagwozdka. Własnie też widzę, że jest z tym problem. Wszyscy chcą w Zajeździe , w domku prawie nikt i jest problem bo przy rozmowach z Panią w Zajeździe była mowa o domkach. Miało być klimatycznie , imprezy piżamowe , wspólna kawa o poranku przy wschodzie słonca ... i takie tam . I co teraz? Miały być wynajęte domki , a tylko dla nielicznych pokoje - jest odwrotnie. Co gorsza - w Zajeździe jest w tym czasie wesele i goście weselni równiez wynajmują pokoje , więc może się okazać że tych pokoi dla nas bedzie naprawdę niewiele. Tylko dla nielicznych - na przykład tych osób z dziećmi. Ja wiem, że wygoda jest ważna i rozumiem to ale kurcze , jest zagwozdka która jak już Rysiu zauważył - trudno ugryźć. Pojawia się problem z kosztami , bo w piątek jest potupajka i możemy na tej potupajce zwłoki umieścić na sali z tego co zrozumiałam - bez opłat zamawiając u nich tylko jakieś coś do spożycia. Natomiast z sobotą mamy problem bo sala jest zajęta weselnikami. Mieliśmy się wtedy bawić w domku przy dużym stole bez dodatkowych opłat za sale. Więc są dwa wyjścia.1. Albo częśc osób schowa roszczenia wygodnickie do kieszeni i zdecyduje się na domek żeby uzbierało się tam 9 osób i koszt 450zł się rozłożył równomiernie ( po 50zł od osoby) , i w ten sposób rozwiąże nam się problem sobotniego miejsca do imprezowania bo skorzystamy z sali w domku . Reszta osób może skorzystać wtedy z pokoi w Zajeździe. 2. Niestety jeśli nadal tak będzie wyglądał scenariusz zapisów i nikt sie nie ugnie - a wszyscy nadal będą chcieć pokoje a tylko 2-3 osoby chcą domek - to reszta uczestników bedzie musiała pokryć róznicę w cenie niestety i dopłacić do domku żeby osoby tam mieszkające nie ponisły zawyżonych kosztów , potraktujemy to wtedy jako opłatę za salę. Inaczej tego nie widzę . Chyba że Wy widzicie i macie jakies pomysły. Proszę o wypowiedzi. Cytat dopisałem:A ponieważ jestem też wyjątkowo złośliwy (i tak należy traktować ten wpis), to dla Panów B i b, proszę zarezerwować apartamenty Znaczy .... że jak ? Link do komentarza
retrofood Napisano 1 września 2014 Udostępnij #36 Napisano 1 września 2014 Cytat 2. Niestety jeśli nadal tak będzie wyglądał scenariusz zapisów i nikt sie nie ugnie - a wszyscy nadal będą chcieć pokoje a tylko 2-3 osoby chcą domek Jak to? Ja pisałem o domku... Link do komentarza
daggulka Napisano 1 września 2014 Autor Udostępnij #37 Napisano 1 września 2014 No dobra , załóżmy że Ty , Panowie b i B i ja - na domku (pod warunkiem, że ja za zamkniętymi drzwiami a nie na kanapce w saloniku ;) . Nie chcę Was straszyć aparycją z samego poranka . To są 4 osoby. Pozostało jeszcze 5 miejscówek żeby koszty wyszły po 50zł. Przypominam wsyztskim tylko, że to są ceny wszystko bez śniadań. Śniadanka trzeba zakupić i zapłacić osobno. Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2014 Udostępnij #38 Napisano 1 września 2014 (edytowany) Edytowano 3 września 2014 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 1 września 2014 Autor Udostępnij #39 Napisano 1 września 2014 Cytat Czyli komuna Pamiętacie jak było w Koniakowie ? Super było - też domek , wspólne pokoje i bodajże dwie łazienki na wszystkich - i fajnie było. Nikt nie narzekał Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2014 Udostępnij #40 Napisano 1 września 2014 A u Zębatej - tylko takie dwie się wyłamały (i cały czas żałują .... ) Cytat Pamiętacie jak było w Koniakowie ? Nikt nie narzekał Czyżby - a te dwie "zastraszone" przez turbo? Link do komentarza
daggulka Napisano 1 września 2014 Autor Udostępnij #41 Napisano 1 września 2014 Cytat A u Zębatej - tylko takie dwie się wyłamały (i cały czas żałują .... ) Hahaha ... no tak, przyznaję się .... i żałuję Cytat Czyżby - a te dwie "zastraszone" przez turbo? Ale za to Mariolla była Link do komentarza
cieszynianka Napisano 1 września 2014 Udostępnij #42 Napisano 1 września 2014 Poproszę o wpisanie mnie na listę, z noclegiem w Zajeździe Link do komentarza
elutek Napisano 1 września 2014 Udostępnij #43 Napisano 1 września 2014 Cytat Pamiętacie jak było w Koniakowie ? Super było - też domek , wspólne pokoje i bodajże dwie łazienki na wszystkich - i fajnie było. Nikt nie narzekał no właśnie - dwie...gdyby tutaj były dwie, dla chłopców i dziewczynek osobno to też chciałabym w domku Cytat Poproszę o wpisanie mnie na listę, z noclegiem w Zajeździe super a co z Mikołajem? Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2014 Udostępnij #44 Napisano 1 września 2014 Mnie się z ręki nie wyrywa, to nie sikam po desce Link do komentarza
ewiq0 Napisano 1 września 2014 Udostępnij #45 Napisano 1 września 2014 Cytat Miało być klimatycznie , imprezy piżamowe , wspólna kawa o poranku przy wschodzie słonca ... i takie tam . I co teraz? I może być...jak chcecie to przyjdę o 6 rano w piżamie dlaczego nie, i kawkę możemy pić ile dusza zapragnie....ale nie chciałabym zajmować łazienki, a raczej aneksu łaziennego innym potrzebującym....i w ogóle to nasz wyjazd bez dzieci jedyny w roku....i takie tam......w każdym bądź razie my się nie ugniemy, a płacić za salę mogę, ale jeśli koszty wzrosną znacząco to nie wiem czy chcemy.....boję się o miejsca w zajeździe....więc może rozejrzymy się jeszcze gdzieś.... Cytat Mnie się z ręki nie wyrywa, to nie sikam po desce w to nie wątpię Rysiu, ale to my byliśmy świadkami tego i owego w Ruściu co może być w stanie nieświadomości po super balandze i nie chciałabym tego przeżywać drugi raz..... Link do komentarza
daggulka Napisano 1 września 2014 Autor Udostępnij #46 Napisano 1 września 2014 Cytat I może być...jak chcecie to przyjdę o 6 rano w piżamie dlaczego nie, i kawkę możemy pić ile dusza zapragnie....ale nie chciałabym zajmować łazienki, a raczej aneksu łaziennego innym potrzebującym....i w ogóle to nasz wyjazd bez dzieci jedyny w roku....i takie tam......w każdym bądź razie my się nie ugniemy, a płacić za salę mogę, ale jeśli koszty wzrosną znacząco to nie wiem czy chcemy.....boję się o miejsca w zajeździe....więc może rozejrzymy się jeszcze gdzieś.... Nie rozgladajcie się , Ewcia - napisałam dziś maila do Zajazdu z zapytaniem o max. ilość pokoików w Zajeździe.Poczekajmy co odpisze Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2014 Udostępnij #47 Napisano 1 września 2014 Fakt - pewne zdarzenia dotarły do mnie dzisiaj. Byłem na tyle wredny, że zadzwoniłem do Teresy i ..................... szkoda gadać. Rozumiem (i podzielam) Wasze obawy.Myślę, że wypracujemy kompromis, o ile będą wolne miejsca w zajeździe.Myślę, że na chwilę obecną (przy takiej liczbie uczestników) koszt wynajęcia sali (na 2 dni) będzie się kształtował od 35 do 50 zł na 1 głowę. Link do komentarza
ewiq0 Napisano 1 września 2014 Udostępnij #48 Napisano 1 września 2014 znalazłam na szybko takie cośhttp://www.andersenhotel.pl/http://www.zamkowa-lancut.pl/http://www.antycznydwor.pl/i ostatnie....to tak gdyby co....http://www.debinowka.pl/ Link do komentarza
Gość gawel Napisano 1 września 2014 Udostępnij #49 Napisano 1 września 2014 Cytat Fakt - pewne zdarzenia dotarły do mnie dzisiaj. Byłem na tyle wredny, że zadzwoniłem do Teresy i ..................... szkoda gadać. Rozumiem (i podzielam) Wasze obawy.Myślę, że wypracujemy kompromis, o ile będą wolne miejsca w zajeździe.Myślę, że na chwilę obecną (przy takiej liczbie uczestników) koszt wynajęcia sali (na 2 dni) będzie się kształtował od 35 do 50 zł na 1 głowę. a nie mówiłem, że mówiłem Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2014 Udostępnij #50 Napisano 1 września 2014 (edytowany) Edytowano 3 września 2014 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się