demo Napisano 5 lutego 2014 #1 Napisano 5 lutego 2014 (edytowany) Takie coś znalazłem w sieci :w sumie chyba ciekawa propozycja zamiast np. krasnali i chyba do wykonania samodzielnie.Ludzie co myślicie?, bo mnie się podoba. Edytowano 5 lutego 2014 przez demo (zobacz historię edycji)
vega1 Napisano 5 lutego 2014 #2 Napisano 5 lutego 2014 jestem w stanie sobie wyobrazić, jak w nocy może to strasznie wyglądać
demo Napisano 5 lutego 2014 Autor #3 Napisano 5 lutego 2014 Jeszcze jakieś światełko na to puścić i faktycznie może być ciekawie.
bobiczek Napisano 5 lutego 2014 #4 Napisano 5 lutego 2014 a Ty po dobrej imprezie lekko znużony - zalegniesz na chwilkę dla odpoczynku - a te zarośla w tle zaszeleszczą i wybudzą - otworzysz gały lekko ogłuszone - a nad Tobą wiklina!Lepsze pewnie i bardziej efektywne niż esperal zaszyty!
Jani_63 Napisano 5 lutego 2014 #6 Napisano 5 lutego 2014 Cytat w sumie chyba ciekawa propozycja zamiast np. krasnali i chyba do wykonania samodzielnie. Tak jak to... frontem do sąsiada
ewamariusz Napisano 15 lutego 2014 #7 Napisano 15 lutego 2014 Witam. Frontem jak frontem, ale jakiś bluszcz na to puścić i będzie fajnie wyglądało takie zarośnięte. Pozdrawiam
edelka Napisano 7 lipca 2014 #8 Napisano 7 lipca 2014 (edytowany) Witam wszystkich. moim skromnym zdaniem te wszystkie krasnale, które u nas były modne w latach dziewięćdziesiątych to przeżytek, teraz ktoś, kto chce mieć naprawdę oryginalny ogródek to stawia na wszelkiego rodzaju ozdoby wykonane z odpowiednio obcinanych krzewów, tworząc jakieś kule, a nawet postacie. Dość oryginalnie wyglądają ozdoby wykonane na przykład na bazie starego roweru, czy wózka, czasami i taczki udekorowanego doniczkami kwiatów, czy roślin pnących, świetnie to wygląda, jeżeli dobierze sie do tego odpowiednie rośliny oczywiście. Edytowano 7 lipca 2014 przez edelka (zobacz historię edycji)
Draagon Napisano 7 lipca 2014 #9 Napisano 7 lipca 2014 Cytat Witam wszystkich. moim skromnym zdaniem te wszystkie krasnale, które u nas były modne w latach dziewięćdziesiątych to przeżytek, teraz ktoś, kto chce mieć naprawdę oryginalny ogródek to stawia na wszelkiego rodzaju ozdoby wykonane z odpowiednio obcinanych krzewów, tworząc jakieś kule, a nawet postacie. Dość oryginalnie wyglądają ozdoby wykonane na przykład na bazie starego roweru, czy wózka, czasami i taczki udekorowanego doniczkami kwiatów, czy roślin pnących, świetnie to wygląda, jeżeli dobierze sie do tego odpowiednie rośliny oczywiście. To by się mój teściu dopiero ucieszył jakbym jego szopę z jedno metrowej wysokości kupą żelastwa nazwał "sztuką ogrodową" Jaka roślina najlepiej się pnie po pordzewiałych śrubkach ? Zrobię mu Wall-E ;)
Jani_63 Napisano 7 lipca 2014 #10 Napisano 7 lipca 2014 Cytat teraz ktoś, kto chce mieć naprawdę oryginalny ogródek to stawia na wszelkiego rodzaju ozdoby wykonane z odpowiednio obcinanych krzewów, tworząc jakieś kule, a nawet postacie. Nooo...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się