Redakcja Napisano 22 października 2013 Udostępnij #1 Napisano 22 października 2013 Kiedy przeczytałem post Elfir, która radzi, aby wpisać w Google "ukradli tuje" pomyślałem, że to taka oczywistość, że na budowie pojawiają się złodzieje. Ciekaw jestem, co zginęło z Waszej budowy? Czy udało się odzyskać stracone rzeczy? A może nic Wam nie ukradli, ale czy to możliwe?PozdrawiamMarcin Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 22 października 2013 Udostępnij #2 Napisano 22 października 2013 Z mojej budowy raczej nic nie zginęło, piszę raczej ponieważ nieznane są losy jednej taczki.I mam wątpliwości czy drzewa /pocięte deski, kołki, kawałki stępli/ z sterty nie ubyło Link do komentarza
kdd Napisano 22 października 2013 Udostępnij #3 Napisano 22 października 2013 U mnie nie dość że nie ubyło to jeszcze przybyło! Poza domem oczywiście, budowlańcy zostawili jedną łopatę! Niestety w trakcie eksploatacji domu jakiś majster, przez przypadek, bo nie zauważył jak się pakował zgarnął też moje stare kombinerki. Bilans wyszedł na zero pewnie. Link do komentarza
bajbaga Napisano 22 października 2013 Udostępnij #4 Napisano 22 października 2013 Prowadzono rekultywację gruntu po budowie komunalnej.Na placu składowano 3 duże wywrotki humusu.Po dwóch dniach plac był czysty - okoliczni mieszkańcy wiaderkami, torbami, taczkami (!) "zabrali" wszystko. Link do komentarza
pytlos Napisano 22 października 2013 Udostępnij #5 Napisano 22 października 2013 u mnie również nic nie zginęło, a plac budowy nie był nawet ogrodzony (Imielin, woj. śląskie) Link do komentarza
Redakcja Napisano 22 października 2013 Autor Udostępnij #6 Napisano 22 października 2013 Pokrzepiające wieści Link do komentarza
coolibeer Napisano 22 października 2013 Udostępnij #7 Napisano 22 października 2013 (edytowany) eeee u mnie znikała tygodniowo skrzynka piwa... też brałem w tym udział ;) Edytowano 22 października 2013 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Yollanta Napisano 7 listopada 2013 Udostępnij #8 Napisano 7 listopada 2013 Zabawny watek, ale jakże prawdziwy w naszych realiach Link do komentarza
Jacek ZS Napisano 14 listopada 2013 Udostępnij #9 Napisano 14 listopada 2013 Sztuka polega na tym, żeby skoordynować dostawy z postepem prac, aby materiały nie leżały na budowie oraz prowadzić roboty bez przerw. Wtedy raczej nic nie ginie. Link do komentarza
animus Napisano 15 listopada 2013 Udostępnij #10 Napisano 15 listopada 2013 U mnie 2 włamania ,przedłużacze,ściski ciesielskie piły inne drobiazgi wyparowały ,drugi raz tylko kłódka ucierpiała bo wewnątrz nic nie było .Dwa domy dalej cała instalacja elektryczna wycięta do czysta nawet przewody antenowe Link do komentarza
anna_j_75 Napisano 29 listopada 2013 Udostępnij #11 Napisano 29 listopada 2013 haha - moja znajomamiała zabawną historię... kupiła działkę od kogoś, kto budować chciał dom po drugiej stronie ulicy. Po zimie okazało się...ze zniknęła jej ziemia. W sensie obniżyła się działka o jakieś pół metra...o tyle mniej więcej urosła skarpa przyszłego sąsiada. Chociaż ten twierdzi, że ziemię i darń kupił ;) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się