coolibeer Napisano 7 sierpnia 2013 Udostępnij #1 Napisano 7 sierpnia 2013 (edytowany) Ja proponuję Ulanów jeśli miejsca będą. Co z terminem?Mnie pasował by Wrzesień. Sierpień definitywnie odpada Edytowano 7 sierpnia 2013 przez Redakcja (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 7 sierpnia 2013 Udostępnij #2 Napisano 7 sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej za Ulanowem!Jak dla mnie początek października byłby wew som roz .Wrzesień jest dla mnie mocno wyjątkowy ze względów szkolnych razy 4.Jutro zadzwonię do Retra, o ile sam tu wcześniej nie zajrzy i poproszę go o sprawdzenie możliwości bytowych w "naszym" ośrodku. Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 sierpnia 2013 Udostępnij #3 Napisano 7 sierpnia 2013 (edytowany) deeeelll Edytowano 7 sierpnia 2013 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 7 sierpnia 2013 Udostępnij #4 Napisano 7 sierpnia 2013 Bez pierdół... Ulanów wiadomo... 9/10 do obgadania...Po wuj nowy wewątek, skoro nikt tego nie ogarnie... Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 sierpnia 2013 Autor Udostępnij #5 Napisano 8 sierpnia 2013 Cytat Po wuj nowy wewątek, skoro nikt tego nie ogarnie... Po to że jesteśmy już dorośli. Każdy diluje Ulanów, retro zapyta o miejsca i każdy sobie klepnie swój akces. Link do komentarza
daggulka Napisano 8 sierpnia 2013 Udostępnij #6 Napisano 8 sierpnia 2013 Kurcze , co tu sie wyrabia .Jak miło, że wzięliście sprawy w swoje ręce - ja niestety jeszcze kilka tygodni będę wyłączona z życia wszelakiego , więc jak możecie to się zajmijcie .Wiecie co macie robić - to nie pierwszy zlot Pozdrawiam Link do komentarza
retrofood Napisano 8 sierpnia 2013 Udostępnij #7 Napisano 8 sierpnia 2013 Jedyny wolny termin to 4 - 6 października. Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 sierpnia 2013 Autor Udostępnij #8 Napisano 8 sierpnia 2013 Cytat Jedyny wolny termin to 4 - 6 października. no to nie ma wyboru. Myślę, że termin ustalony. Miejsce ustalone Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 sierpnia 2013 Autor Udostępnij #9 Napisano 8 sierpnia 2013 Cytat Jedyny wolny termin to 4 - 6 października. no to nie ma wyboru. Myślę, że termin ustalony. Miejsce ustalone Link do komentarza
retrofood Napisano 8 sierpnia 2013 Udostępnij #10 Napisano 8 sierpnia 2013 dali 7 dni na odpowiedź. Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 sierpnia 2013 Autor Udostępnij #11 Napisano 8 sierpnia 2013 Cytat dali 7 dni na odpowiedź. To trzeba się streszczaćA z tego co widzę to zainteresowanie małe. Cytat dali 7 dni na odpowiedź. To trzeba się streszczaćA z tego co widzę to zainteresowanie małe. Link do komentarza
daggulka Napisano 8 sierpnia 2013 Udostępnij #12 Napisano 8 sierpnia 2013 jak małe ... ja jestem zainteresowana , skoro już padł temat zlotu jesiennego więc myslę, że czas przenieść to do osobnego tematu bo trzeba zrobić listę obecności , wybrać catering i takie tam ... zaraz to załatwię... Link do komentarza
Baru Napisano 8 sierpnia 2013 Udostępnij #13 Napisano 8 sierpnia 2013 Termin jak dla mnie wyyyypaaas... Link do komentarza
daggulka Napisano 8 sierpnia 2013 Udostępnij #14 Napisano 8 sierpnia 2013 Mnie pasuje każdy termin pod warunkiem, że nie będzie to sierpień To co ... listę obecności trza zacząć... Ktoś się już zajął opcją cateringu?Jak z płatnościami? naumiana doświadczeniem sugeruję zbieractwo wcześniej jako gwarant obecności , bo inaczej jak przyjdzie termin zlotu to połowa nie przyjedzie , bo : pogoda do zadka, ciocia ma urodziny, nie chce mi sie doopy ruszyć, goście nawiedzili , aśśśśśe wczoraj na..ebalem i mam kaca ... niepotrzebne skreślić . Link do komentarza
cieszynianka Napisano 12 sierpnia 2013 Udostępnij #15 Napisano 12 sierpnia 2013 Nam termin pasuje Link do komentarza
elutek Napisano 12 sierpnia 2013 Udostępnij #16 Napisano 12 sierpnia 2013 Cytat Nam termin pasuje no wywołałam wilka z lasu właśnie przed chwilą do Barki pisałam, o Was ja nie wiem jeszcze dokładnie kiedy szkoła mi się zaczyna... będę zaraz dzwonić... Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 sierpnia 2013 Autor Udostępnij #17 Napisano 12 sierpnia 2013 (edytowany) Cytat no wywołałam wilka z lasu właśnie przed chwilą do Barki pisałam, o Was ja nie wiem jeszcze dokładnie kiedy szkoła mi się zaczyna... będę zaraz dzwonić... szkoła nie zając nie ucieknie ;) Edytowano 12 sierpnia 2013 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
cieszynianka Napisano 12 sierpnia 2013 Udostępnij #18 Napisano 12 sierpnia 2013 Cytat no wywołałam wilka z lasu właśnie przed chwilą do Barki pisałam, o Was ja nie wiem jeszcze dokładnie kiedy szkoła mi się zaczyna... będę zaraz dzwonić... Późną nocą wróciliśmy z wesela i zaraz po powstaniu z martwych zajrzałam na foruma w sprawie Ulanowa.Przepraszam Barka, że nie odpisałam na smsa, ale jakoś nie było tam sprzyjających po temu warunków. Dopiero w domu, po uzupełnieniu drastycznych braków w ilości snu sprawdziłam rozkład zajęć (który już na szczęście posiadam) i z radością zobaczyłam, że termin mi pasuje Elutek, Ty musisz przyjechać, może w razie czego na zajęcia poślesz jakiegoś sobowtóra Link do komentarza
Baru Napisano 14 sierpnia 2013 Udostępnij #19 Napisano 14 sierpnia 2013 (edytowany) Dostałam potwierdzenie rezerwacji.Znaczy SPOTYKAMY SIĘ!!!!!!!Za 7 tygodni powoli będziemy się zbierać do wyjazdu!!! Edytowano 14 sierpnia 2013 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 14 sierpnia 2013 Udostępnij #20 Napisano 14 sierpnia 2013 (edytowany) Bardzo ładnie pani Kierownicko Edytowano 14 sierpnia 2013 przez Moose (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 14 sierpnia 2013 Udostępnij #21 Napisano 14 sierpnia 2013 (edytowany) Cytat Bardzo ładnie pani Kierownicko Się nie podlizuj!Myślisz, że lepsiejszy pokój przez to dostaniesz? Edytowano 14 sierpnia 2013 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 14 sierpnia 2013 Udostępnij #22 Napisano 14 sierpnia 2013 No ba... jeśli pojadę ofkors Link do komentarza
Baru Napisano 14 sierpnia 2013 Udostępnij #23 Napisano 14 sierpnia 2013 Cytat No ba... jeśli pojadę ofkors A w czajnik osoba kce??? Link do komentarza
daggulka Napisano 15 sierpnia 2013 Udostępnij #24 Napisano 15 sierpnia 2013 Cytat Dostałam potwierdzenie rezerwacji.Znaczy SPOTYKAMY SIĘ!!!!!!!Za 7 tygodni powoli będziemy się zbierać do wyjazdu!!! rewela Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się