coolibeer Napisano 4 lipca 2013 Udostępnij #1 Napisano 4 lipca 2013 No forumowicze. Przyszła pora na kibelek...W piątek startujemy. Będzie Geberit, mała umywaleczka. (kibelek w blokach osobno)Macie jakieś propozycję kolorystyki?Beata chcę coś jasnego ( zieleń, fiolet)Jakie macie u siebie kolory? Pomocy Link do komentarza
animus Napisano 4 lipca 2013 Udostępnij #2 Napisano 4 lipca 2013 (edytowany) Cytat No forumowicze. Przyszła pora ...W piątek startuje. Pomocy Ja mam białe wszystko najłatwiej potem dokupić . Edytowano 4 lipca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
solange63 Napisano 4 lipca 2013 Udostępnij #3 Napisano 4 lipca 2013 mi sie ostatnio taka spodobalaa jaka duza macie lazienke? moze rysunek z wymiarami i rozmieszczeniem sprzetu. pralka tam tez ma byc? Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 lipca 2013 Autor Udostępnij #4 Napisano 4 lipca 2013 Kibelek typowo blokowy osobno bez łazienki Wchodzisz jest kibelek na wprost i jakaś maluśka umywaleczka Link do komentarza
Merreta Napisano 5 lipca 2013 Udostępnij #5 Napisano 5 lipca 2013 fiolet do jasnych nie należy:P wrzosowy, lila? o taki:Ten jest piękny, tylko czy dla samego kibelka warto się tyle męczyć: Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 lipca 2013 Autor Udostępnij #6 Napisano 5 lipca 2013 nie warto chyba zostanę przy jasnych kolorach w Casto się dziś coś na pewno wybierze Link do komentarza
solange63 Napisano 5 lipca 2013 Udostępnij #7 Napisano 5 lipca 2013 mi sie nie podobaja.a korytarz jaki bedzie? zeby w miare pasowalo do calosci.nie wiem w ogole czym Ty sie przejmujesz, Beti cos wybierze, a Ty tylko zamontujesz Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 lipca 2013 Autor Udostępnij #8 Napisano 5 lipca 2013 Cytat mi sie nie podobaja.a korytarz jaki bedzie? zeby w miare pasowalo do calosci.nie wiem w ogole czym Ty sie przejmujesz, Beti cos wybierze, a Ty tylko zamontujesz Znając życie tak będzie. Przedpokój będzie jeszcze nie wiem jaki Na pewno panele i albo tapeta albo malowanie Link do komentarza
gośiówa Napisano 5 lipca 2013 Udostępnij #9 Napisano 5 lipca 2013 Cytat Znając życie tak będzie. Przedpokój będzie jeszcze nie wiem jaki Na pewno panele i albo tapeta albo malowanie U nas w Leroy Merlin jest duzy wybór ceramiki łazienkowej.Natomiast co do paneli na ścianach to zdecydowanie odradzam.Ja mam położone i nie dość,że to niemodne, po 3 latach wyglądają jak mocno stare,ani to przemalowac,wymienic,bo drogie było jak nie powiem co,ech mam ich dość i wiem,ze moze za rok lub dwa każe je mojemu sciągnąć i normalnie pomalować ładnie ściany,albo dam jakiś fajny tynk.Coolibeer nie rób paneli,bo będziesz żałował. Link do komentarza
kropechka Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #10 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Macie jakieś propozycję kolorystyki?Beata chcę coś jasnego ( zieleń, fiolet)Jakie macie u siebie kolory? Pomocy Raczej znająć kibelki w blokach nie są to duże pomieszczenia, w kolorze fiolety czy zieleni będzie to dość klaustrofobiczne pomieszczenie. Chyba, że będą to pastele. A może zrób w kolorze łazienki, będzie komplet? Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 lipca 2013 Autor Udostępnij #11 Napisano 8 lipca 2013 Dzięki za info. Co do paneli to o podłogę mi chodziło a na ścianę to tynk albo tapeta Jak na razie to dużych postępów w pracach nie ma. Ceny mnie powaliły i odechciało mi się remontów. Płytki zerwane już, Nowe płytki kupione. No to trzeba się zabrać za robotę. Link do komentarza
kropechka Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #12 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Dzięki za info. Co do paneli to o podłogę mi chodziło a na ścianę to tynk albo tapeta A skąd pomysł na panele _w przedpokoju_ na podłodze? Jeśli nie kupisz naprawdę super klasy ścieralności, to za pół roku będziesz żałował. Może rozważ kafle, one dużo trudniej się ścierają...? Link do komentarza
Värmepumpsägare Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #13 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Ten jest piękny, tylko czy dla samego kibelka warto się tyle męczyć: Troche kiepsko przy zawrotach glowy lub w ciezki niedzielny poranek... Zrøb se bialy... zwykly najzwyklejszy... ewentualnie bezowy... piaskowy...To ma byc k... nie lazienka... Nie trzeba przefajowac... Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 lipca 2013 Autor Udostępnij #14 Napisano 8 lipca 2013 Cytat A skąd pomysł na panele _w przedpokoju_ na podłodze? Jeśli nie kupisz naprawdę super klasy ścieralności, to za pół roku będziesz żałował. Może rozważ kafle, one dużo trudniej się ścierają...? Prześpię się z tą propozycją Żona chce panele i jakoś muszę jej to wybić z głowy Cytat Zrøb se bialy... zwykly najzwyklejszy... ewentualnie bezowy... piaskowy...To ma byc k... nie lazienka... Nie trzeba przefajowac... No kupiłem jasne płytki z żółtymi paskami jasnymi myślę że będzie ok Link do komentarza
Värmepumpsägare Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #15 Napisano 8 lipca 2013 Cytat No kupiłem jasne płytki z żółtymi paskami jasnymi myślę że będzie ok Kupiles bez konsultacji... czy kupiliscie... Fotke wklej... popatrzymy czy sie nadaja... zølty moze byc strategicznie poprawny Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 lipca 2013 Autor Udostępnij #16 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Kupiles bez konsultacji... czy kupiliscie... Fotke wklej... popatrzymy czy sie nadaja... zølty moze byc strategicznie poprawny Żona wybrała ja kupiłem... i wniosłem na 4 piętro ;) do końca życia będę to pamiętał Link do komentarza
Värmepumpsägare Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #17 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Żona wybrała ja kupiłem... i wniosłem na 4 piętro ;) do końca życia będę to pamiętał Jakby ona wniosla tez bys pamietal Link do komentarza
Merreta Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #18 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Prześpię się z tą propozycją Żona chce panele i jakoś muszę jej to wybić z głowyNo kupiłem jasne płytki z żółtymi paskami jasnymi myślę że będzie ok Też jestem zdania, że lepiej sprawdzą się płytki, moje panele poszły po roku do kosza. Ale sama się przy nich upierałam, bo "ładniejsze", "cieplejsze", "przytulne". A mąż chciał pójść na kompromis i kupić gres z drewnianym deseniem (drewnopodobny), no i wyszła na jego...po roku...a ile się przy tym nagadał. Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 lipca 2013 Autor Udostępnij #19 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Też jestem zdania, że lepiej sprawdzą się płytki, moje panele poszły po roku do kosza. Ale sama się przy nich upierałam, bo "ładniejsze", "cieplejsze", "przytulne". A mąż chciał pójść na kompromis i kupić gres z drewnianym deseniem (drewnopodobny), no i wyszła na jego...po roku...a ile się przy tym nagadał. No to coś czuję, że w moim przypadku będzie tak samo ;) też tak czujesz? Link do komentarza
Värmepumpsägare Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #20 Napisano 8 lipca 2013 Cytat No to coś czuję, że w moim przypadku będzie tak samo ;) Zawsze mozesz pøjsc w drewno prawdziwe... np. Teak... da rade na pokladzie to i w przedpokoju... a i woda mu niestraszna. Tyle ze nie wiem jak sie wnosi... Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 lipca 2013 Autor Udostępnij #21 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Zawsze mozesz pøjsc w drewno prawdziwe... np. Teak... da rade na pokladzie to i w przedpokoju... a i woda mu niestraszna. Tyle ze nie wiem jak sie wnosi... wybiorę coś co wnosi się lekko i nie jest ciężkie heheh Link do komentarza
Värmepumpsägare Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #22 Napisano 8 lipca 2013 Cytat wybiorę coś co wnosi się lekko i nie jest ciężkie heheh Balsa jest b. lekka ;) Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 lipca 2013 Autor Udostępnij #23 Napisano 8 lipca 2013 dobre dobre Link do komentarza
animus Napisano 8 lipca 2013 Udostępnij #24 Napisano 8 lipca 2013 Cytat Balsa jest Kibel kiblem ale takiego klocka zrobić to dopiero sztuka . Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lipca 2013 Autor Udostępnij #25 Napisano 11 lipca 2013 Stelaż z miską i przyciskiem już jestpadło na takiKOŁO Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 lipca 2013 Autor Udostępnij #26 Napisano 17 lipca 2013 No na chwile obecną wygląda to tak Link do komentarza
solange63 Napisano 17 lipca 2013 Udostępnij #27 Napisano 17 lipca 2013 całkiem przyjemnie będzie (jak posprzątasz oczywiście ) Link do komentarza
animus Napisano 17 lipca 2013 Udostępnij #28 Napisano 17 lipca 2013 (edytowany) Cytat No na chwile obecną wygląda to tak Najgorsze jak w 'karo " do szczęścia zabraknie jednego centymetra trzeba się certolić z kawałeczkami. Edytowano 17 lipca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 lipca 2013 Autor Udostępnij #29 Napisano 17 lipca 2013 Cytat Najgorsze jak w 'karo " do szczęścia zabraknie jednego centymetra trzeba się certolić z kawałeczkami. gorzej się układa ale akurat u nas jest tak że tniesz płytkę po przekątnej i pasuje Ewa syfu nie ma a jest tylko pył Link do komentarza
waclaw-66 Napisano 8 sierpnia 2013 Udostępnij #30 Napisano 8 sierpnia 2013 Ja mam żółte kafelki. Nie wiem, czy zywe kolory to dobre rozwiązanie... pomieszczenie z wc wymaga wedlug mnie spokoju. Cytat gorzej się układa ale akurat u nas jest tak że tniesz płytkę po przekątnej i pasuje Ewa syfu nie ma a jest tylko pył Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 sierpnia 2013 Autor Udostępnij #31 Napisano 8 sierpnia 2013 Cytat Ja mam żółte kafelki. Nie wiem, czy zywe kolory to dobre rozwiązanie... pomieszczenie z wc wymaga wedlug mnie spokoju. One nie sa białe. Właśnie podchodzą pod taki jasny żółty. Podłoga i ściana. Jedynie na ścianie są dekory jak widaćPostaram się zrobić fotki już po zamontowaniu umywalki bo na chwile obecną się szuka w marketach Link do komentarza
rower Napisano 23 sierpnia 2013 Udostępnij #32 Napisano 23 sierpnia 2013 Rozważ zestaw podtynkowy, więcej miejsca, łatwiejsze czyszczenie, nawet można powiedzieć ładniej wygląda. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się