Konsultant WybieramyDom.pl Napisano 30 marca 2012 Udostępnij #2401 Napisano 30 marca 2012 Witam,Informacja dla zainteresowanych zakupem projektu "Agatka z garażem" W specjalnej ofercie przygotowanej dla Państwa przez redakcje portali BudujemyDom.pl i WybieramyDom.pl otrzymacie Państwo powiększoną paczkę prezentów:- dziennik budowy- roczną prenumeratę miesięcznika Budujemy Dom- półroczną prenumeratę miesięcznika Czas na Wnętrze- bon o wartości 100 zł do wykorzystania na www.UrzadzamyDom.pl- trzy tomy Informatora Rynkowego Budownictwa Jednorodzinnegododatkowo dla osób, które kupią projekt do 30.04.2012 przygotowaliśmy upominki od naszego wydawnictwa:- koszulka Budujemy Dom- kubek Budujemy DomPromocji podlegają tylko zamówienia złożone przez stronę WybieramyDom.pl . Podczas składania zamówienia prosimy o podanie hasła: "Forum Budujemy Dom" Link do komentarza
mikic Napisano 31 marca 2012 Udostępnij #2402 Napisano 31 marca 2012 Osobiście mogę polecić zakup projektu na WybieramyDom.pl. Ja tam kupiłem projekt Agatki. Bez żadnych problemów, szybka dostawa i do dzisiaj dostaję gratisy od nich. Link do komentarza
tosia Napisano 2 kwietnia 2012 Udostępnij #2403 Napisano 2 kwietnia 2012 Cytat Do TosiaMam pytanie jakie wymiary mają te dwa boczne okna - w jadalni!! oraz na jakiej wysokości są umieszczone?Planowałam tutaj jedno duże okna, ale takie dwa też mi się podobają!No i oczywiście oczekuję kolejnych zdjęć z wykończeniówki! Podziwiam pomysły i tempo prac!!! Rozwiń wymiary okien 120x150 a na jakiej wysokości hmm zapomniałam zmierzyć Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 2 kwietnia 2012 Udostępnij #2404 Napisano 2 kwietnia 2012 Cytat wymiary okien 120x150 a na jakiej wysokości hmm zapomniałam zmierzyć Rozwiń ja mam w jadalni 2 okna tak jak w projekcie ale teraz gdybym miała znów wybór to zlikwidowała bym to okno z widokiem na tras. Tak byłoby wygodniej. Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 3 kwietnia 2012 Udostępnij #2405 Napisano 3 kwietnia 2012 Cytat [attachment=13182:2_E610CD...2028_480.jpg]Lodówkę też będziemy mieć pod zabudowę, ale póki co wykorzystamy tą którą mamy normalną i żeby fornir miał jednakowy kolor zamówiliśmy wszystkie meble do kuchni.Cena blatu, montaż piekarnika, zmywarki, zlewozmywaka, płyty grzewczej oraz mebli (tj. fronty to fornir kolor zebrano pasiak; dolne szafki to szuflady z systemem bluma, jedna narożna to kosz obrotowy, druga narożna to zwykła półka pod zlewozmywakiem, trzecia narożna otwierana od strony salonu "na dotyk"; wiszące szafki otwierane do góry "na dotyk") koszt 9500 pln Rozwiń CZY MOGŁABYS PODAĆ MI WYMIARY SWOJEJ KUCHNI I W JAKIEJ ODLEGŁOŚCI MASZ DZWI DO SPIŻARNI OD OKNA. Z GÓRY DZIĘKUJE Cytat Witamy,U Nas tez w przerwie zimowej zaprojektowali Nam łazienkę na górze,Załączamy kilka zdjęć zaakceptowanej wizualizacji, Okna do domu już zamówione, zostało do zamówienia drzwi i brama garażowa,[attachment=13192:1.png] [attachment=13193:2.png][attachment=13194:3.png] [attachment=13195:4.png]Pozdrawiamy Rozwiń WITAM MAM PYTANIE macie może jakieś zdięcia dolnej łazięki, bo ja właśnie mam kupować płytki ale nie mogę się zdecydować jakie wybrać. Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 3 kwietnia 2012 Udostępnij #2406 Napisano 3 kwietnia 2012 Cytat Nie, drzwi są firmy Door system nr DS04, pozdrawiam Rozwiń Ja mam drzwi drewniane robione przez stolarza tonio i solidnie polecam Link do komentarza
lesinka Napisano 3 kwietnia 2012 Udostępnij #2407 Napisano 3 kwietnia 2012 Cytat CZY MOGŁABYS PODAĆ MI WYMIARY SWOJEJ KUCHNI I W JAKIEJ ODLEGŁOŚCI MASZ DZWI DO SPIŻARNI OD OKNA. Z GÓRY DZIĘKUJE WITAM MAM PYTANIE macie może jakieś zdięcia dolnej łazięki, bo ja właśnie mam kupować płytki ale nie mogę się zdecydować jakie wybrać. Rozwiń Nie mam spiżarni. Jak będę na budowie to zmierze dokładnie wymiar. Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 3 kwietnia 2012 Udostępnij #2408 Napisano 3 kwietnia 2012 Cytat Nie mam spiżarni. Jak będę na budowie to zmierze dokładnie wymiar. Rozwiń NapisałeśPokazaliśmyTo dlatego kuchnia jest taka duża i tak ładnie umeblowana. Link do komentarza
rajdek2010 Napisano 5 kwietnia 2012 Udostępnij #2409 Napisano 5 kwietnia 2012 czy możecie doradzić lub powrzucać fotki Waszych łazienek z dołu Agatki? jakoś brak koncepcji, a przejrzeliśmy już sporo, szczególnie chodzi o kolor płytek, jakieś ciepłe kolory, słoneczne........?ciężko się zdecydować (góra ma być w zieleni, przynajmniej to z głowy).z góry dziękuję za fatygę i życzę ciepłych i radosnych Świąt Link do komentarza
amw Napisano 6 kwietnia 2012 Udostępnij #2410 Napisano 6 kwietnia 2012 zapytanie do użytkownika GUBA (no chyba ze ktoś moze polecic dobrych projektantów z okolic radomia )witam ponownie łazienka rewelacyjna no i znowu mam pytanie czy moglibyście podsunąc mi namiary na projektanta poniewaz nasza agatka tez powstaje w Radomiu bo jakos ciezko nam samym cos wymyślić co prawda według mnie juz teraz projektant bedzie miał utrudnienia bo juz hydraulika zrobiona a takze elektryka (no i tynki juz połoznone) no i niestety juz widac pare błedów tzn głównie oświetleniowych no ale coż .. mówi sie trudno i żyje sie dalej dlatego potrzebuje pomocy projektanta aby uratował łazienki pozdrawiam Cytat czy możecie doradzić lub powrzucać fotki Waszych łazienek z dołu Agatki? jakoś brak koncepcji, a przejrzeliśmy już sporo, szczególnie chodzi o kolor płytek, jakieś ciepłe kolory, słoneczne........?ciężko się zdecydować (góra ma być w zieleni, przynajmniej to z głowy).z góry dziękuję za fatygę i życzę ciepłych i radosnych Świąt Rozwiń ja mam zamysł na pomaranczowa łazienke na dole jak sprawdze nazwe płytek to podesle nazwe oraz zdjecie zrobione w sklepie ps. tylko ze z gory uprzedzam płytki w katalogu żadna rewelacja dopiero w aranzacji w sklepie zwróciły moja uwage 1 Link do komentarza
rajdek2010 Napisano 6 kwietnia 2012 Udostępnij #2411 Napisano 6 kwietnia 2012 do "lesinki" czy mogłabyś wrzucić fotkę z łazienki na dole jak rozwiązaliście układ płytek w prysznicu i obok?a ogólnie co to za płytki macie na dole położone?dziękuję (dzięki za fotki kuchni) i pozdrawiam Link do komentarza
tosia Napisano 6 kwietnia 2012 Udostępnij #2412 Napisano 6 kwietnia 2012 zdjęcia z kolejnych etapów wykańczania naszej "Agatki" blat w kuchni położony jeszcze tylko listwy pokój na dole garderoba hol Link do komentarza
tosia Napisano 6 kwietnia 2012 Udostępnij #2413 Napisano 6 kwietnia 2012 Cytat czy możecie doradzić lub powrzucać fotki Waszych łazienek z dołu Agatki? jakoś brak koncepcji, a przejrzeliśmy już sporo, szczególnie chodzi o kolor płytek, jakieś ciepłe kolory, słoneczne........?ciężko się zdecydować (góra ma być w zieleni, przynajmniej to z głowy).z góry dziękuję za fatygę i życzę ciepłych i radosnych Świąt Rozwiń u mnie dolna łazienka czarno biała, jeszcze nie skończona ale już coś widać 1 Link do komentarza
mirek68 Napisano 7 kwietnia 2012 Udostępnij #2414 Napisano 7 kwietnia 2012 troche mnie nie było - kilka zdjęć 1 Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 7 kwietnia 2012 Udostępnij #2415 Napisano 7 kwietnia 2012 Cytat Kilka zdjęć Rozwiń Link do komentarza
amw Napisano 8 kwietnia 2012 Udostępnij #2416 Napisano 8 kwietnia 2012 Cytat troche mnie nie było - kilka zdjęć[attachment=13379:DSC03622.JPG][attachment=13380:DSC03644.JPG][attachment=13381:DSC03603.JPG][attachment=13382:DSC03620.JPG][attachment=13383:DSC03638.JPG] Rozwiń pytanie do mirek68super zdjęcia pozazdrościć u mnie dopiero hybraulik działa :(( wiec do takiego stanu jak u was jeszcze nam daleko )ps.mam pytanie co jest na podłogach ??? i jaki to kolor tzn rodzaj drewna ??? no i stad macie kuchnie REWELACJA Link do komentarza
mirek68 Napisano 8 kwietnia 2012 Udostępnij #2417 Napisano 8 kwietnia 2012 Na podłogach u góry jest deska dębowa 22mm przyciemniana , kuchnia była robiona na zamówienie na 42 stronie jest cała (bez blatu). więcej danych mogę wysłać na priv. Link do komentarza
amw Napisano 8 kwietnia 2012 Udostępnij #2418 Napisano 8 kwietnia 2012 Cytat Na podłogach u góry jest deska dębowa 22mm przyciemniana , kuchnia była robiona na zamówienie na 42 stronie jest cała (bez blatu). więcej danych mogę wysłać na priv. Rozwiń dziekuje za szybka odpowiedz a jeszcze zapytanie co do tej deski to tak wpisuje w goole.pl no i nic podobnego mi nie wyskakuje wiec mam prosbe o podesłanie namiarów na firme od tej deski Link do komentarza
BeaTom Napisano 9 kwietnia 2012 Udostępnij #2419 Napisano 9 kwietnia 2012 Witam.Bardzo ładne wnętrza! Tylko pozazdrościć!Może ktoś mógłby się już pochwalić wykończonym salonem! Zdjęć gotowego salonu jeszcze nie było! Będę wdzięczna!Na stronie HB znalazłam następującą propozycję wykończenie salonu. Nie widziałam tych zdjęć wcześniej na forum! Dlatego pozwoliłam sobie je wkleić! Może się komuś zatem przydadzą! I szczerze mówiąc myślałam, że salon jest większy!No cóż na szczęście zrezygnowaliśmy z podcienia! 1 Link do komentarza
lesinka Napisano 12 kwietnia 2012 Udostępnij #2420 Napisano 12 kwietnia 2012 Cytat do "lesinki" czy mogłabyś wrzucić fotkę z łazienki na dole jak rozwiązaliście układ płytek w prysznicu i obok?a ogólnie co to za płytki macie na dole położone?dziękuję (dzięki za fotki kuchni) i pozdrawiam Rozwiń Na dole nie mamy prysznica. Łazienka jest połączona z pomieszczeniem na CO. Płytki kupiliśmy w Castoramie. Link do komentarza
goliaty Napisano 12 kwietnia 2012 Udostępnij #2421 Napisano 12 kwietnia 2012 do MIREK 68Bardzo ładny blat w kuchni zamontowaliście , czy mógł byś powiedzieć ile metrów masz i ile kosztował,i z czego jest?z góry dziękuję Andrzej Link do komentarza
kevlar-man Napisano 15 kwietnia 2012 Udostępnij #2422 Napisano 15 kwietnia 2012 Cytat czy możecie doradzić lub powrzucać fotki Waszych łazienek z dołu Agatki? jakoś brak koncepcji, a przejrzeliśmy już sporo, szczególnie chodzi o kolor płytek, jakieś ciepłe kolory, słoneczne........?ciężko się zdecydować (góra ma być w zieleni, przynajmniej to z głowy).z góry dziękuję za fatygę i życzę ciepłych i radosnych Świąt Rozwiń moze to Ci sie spodoba?Pozdrawiam!P.S.Luksfery sa zastosowane w sciance do wc aby dochodzilo swiatlo... 1 Link do komentarza
koguty Napisano 17 kwietnia 2012 Udostępnij #2423 Napisano 17 kwietnia 2012 Cytat czy możecie doradzić lub powrzucać fotki Waszych łazienek z dołu Agatki? jakoś brak koncepcji, a przejrzeliśmy już sporo, szczególnie chodzi o kolor płytek, jakieś ciepłe kolory, słoneczne........?ciężko się zdecydować (góra ma być w zieleni, przynajmniej to z głowy).z góry dziękuję za fatygę i życzę ciepłych i radosnych Świąt Rozwiń Tak wygląda nasza tylko kolory w rzeczywistości bardziej ciepłe. [attachment=13500:Obraz_862.jpg] Pozdrawiam. 1 Link do komentarza
kasia_nowak5 Napisano 17 kwietnia 2012 Udostępnij #2424 Napisano 17 kwietnia 2012 Cytat Tak wygląda nasza tylko kolory w rzeczywistości bardziej ciepłe. [attachment=13496:Obraz_257.jpg]Pozdrawiam. Rozwiń Cytat Bardzo ładna łazienka, jak możesz to napisz mi ile kosztowała umywalka z szafką bo bardzo mi się podoba. Rozwiń Link do komentarza
mikic Napisano 17 kwietnia 2012 Udostępnij #2425 Napisano 17 kwietnia 2012 Do "koguty"Super łazienka. Czy okno ma wymiar taki jak w projekcie czy powiększaliście je? Można wiedzieć czemu daliście prysznic od strony drzwi? Link do komentarza
koguty Napisano 17 kwietnia 2012 Udostępnij #2426 Napisano 17 kwietnia 2012 Cytat Do "koguty"Super łazienka. Czy okno ma wymiar taki jak w projekcie czy powiększaliście je? Można wiedzieć czemu daliście prysznic od strony drzwi? Rozwiń Dzięki. Wszystkie okna frontowe mamy w wymiarze 155/95cm. Z prysznicem sprawa jest taka że przy oknie nie mieściła się kabina 90 a 80 uważaliśmy za małą więc zamieniliśmy ją miejscami.Do kasia_nowak5 umywalka kosztowała w granicach 500zł zerknij do firmy ANTADO pozdrawiam. Link do komentarza
katasiak Napisano 18 kwietnia 2012 Udostępnij #2427 Napisano 18 kwietnia 2012 [quote name='BeaTom' date='9.04.2012, 13:47 ' post='281967']Witam.Bardzo ładne wnętrza! Tylko pozazdrościć!Może ktoś mógłby się już pochwalić wykończonym salonem! Zdjęć gotowego salonu jeszcze nie było! Będę wdzięczna!Salon prawie ukonczony i dolna łazienka też już służy. Link do komentarza
kiniamich Napisano 18 kwietnia 2012 Udostępnij #2428 Napisano 18 kwietnia 2012 gratuluje wykonczen i zazdroszcze, bo u nas czas instalacji. i Stad moje pytanie, ile placiliscie za elektryka (robocizna plus materialy)? Link do komentarza
marko62 Napisano 18 kwietnia 2012 Udostępnij #2429 Napisano 18 kwietnia 2012 Troszkę zdjec z juz wykończonej agatki [attachment=13543:P1700314.JPG] [attachment=13548:P1700984.JPG] Link do komentarza
mikic Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2430 Napisano 19 kwietnia 2012 Do marko62Super wykończenie. Gratuluję. Czy mógłbyś zrobić zdjęcie sufitu w salonie? Widzę że jest podwieszany. Link do komentarza
agatka119 Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2431 Napisano 19 kwietnia 2012 Piękne wykończenia wszystkich wnętrz, zazdroszczę już gotowych domków. Link do komentarza
rob i anet Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2432 Napisano 19 kwietnia 2012 (edytowany) Cytat gratuluje wykonczen i zazdroszcze, bo u nas czas instalacji. i Stad moje pytanie, ile placiliscie za elektryka (robocizna plus materialy)? Rozwiń Ja również gratuluję wszystkim, aż miło popatrzeć, że coraz więcej nas mieszka już w swoich Agatkach. Koguty, ładna łazienka, umywalka i szafka w dolnej łazience rzeczywiście wygląda ekskluzywnie Kiniamich nam elektrycy wycenili tak: 3200 zł robocizna, ok. 2800 zł materiały (+- 200 zł raczej plus). Ponieważ jeszcze nie skończyli robić tej rozdzielni w wiatrołapie to nie wiem dokładnie jaki będzie ostateczny koszt materiałów.Po wypowiedzi dla odmiany, wrzucę zdjęcia z mojego etapu - elektryka, by nie było, że wszyscy już mają tak ładnie ;) Edytowano 19 kwietnia 2012 przez rob i anet (zobacz historię edycji) Link do komentarza
kiniamich Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2433 Napisano 19 kwietnia 2012 (edytowany) 'marko62'fajny pomysl na tv.a czy mozesz jeszcze wrzucic zdjecie kominka od strony gdzie jest schowek na drewno? Edytowano 19 kwietnia 2012 przez kiniamich (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2434 Napisano 19 kwietnia 2012 Cytat Po wypowiedzi dla odmiany, wrzucę zdjęcia z mojego etapu - elektryka, by nie było, że wszyscy już mają tak ładnie ;) Rozwiń Dlaczego elektryk przechodzi przez ścianę pod belką? Po co tam robi dziurę? Nie mógł obok? Przecież jest miejsce z jednej i drugiej strony belki... Link do komentarza
marko62 Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2435 Napisano 19 kwietnia 2012 [attachment=13565:P1710229.JPG] Cytat 'marko62'fajny pomysl na tv.a czy mozesz jeszcze wrzucic zdjecie kominka od strony gdzie jest schowek na drewno? Rozwiń Zdjęcie schowka na drewno do kominka Cytat Do marko62Super wykończenie. Gratuluję. Czy mógłbyś zrobić zdjęcie sufitu w salonie? Widzę że jest podwieszany. Rozwiń Sufit jest obniżony tylko 40 cm od scian wkoło salonu żeby zrobic podświetlanie Na zewnątrz jest wywinięte 5 cm żeby włożyc pasek LED, ale to za jakiś czas Pozdrawiam 1 Link do komentarza
rob i anet Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2436 Napisano 19 kwietnia 2012 (edytowany) Mieliśmy nagły nalot tynkarzy. Po dwóch dniach góra w 60% zrobiona, a i dół trochę liznęli.Kabelki elektrykom było wygodniej pod belką wsadzić. Edytowano 19 kwietnia 2012 przez rob i anet (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2437 Napisano 19 kwietnia 2012 Cytat Kabelki elektrykom było wygodniej pod belką wsadzić. Rozwiń Ale tak się nie robi! Osłabili ścianę w tym miejscu. Pod belką. Link do komentarza
rob i anet Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2438 Napisano 19 kwietnia 2012 (edytowany) Cytat Ale tak się nie robi! Osłabili ścianę w tym miejscu. Pod belką. Rozwiń To jest sciana działowa i z niej kable przechodzą na scianę nośną w wiatrołapie więc wszystko zgodnie ze sztuką, a belkę nazywa się podciągiem Edytowano 19 kwietnia 2012 przez rob i anet (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2439 Napisano 19 kwietnia 2012 Może i tak...Ale i tak to mi się nie podoba. Link do komentarza
rob i anet Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij #2440 Napisano 19 kwietnia 2012 Cytat Może i tak...Ale i tak to mi się nie podoba. Rozwiń Z prawej strony podciągu kable wyszłyby w łazience, a z lewej musiałyby ominąć podciąg i byc wygięte więc to jest najlepsza trasa Link do komentarza
copacabana4 Napisano 21 kwietnia 2012 Udostępnij #2441 Napisano 21 kwietnia 2012 Może ktoś dodać zdjecie kotłowni z piecem na paliwo stałe u mnie wykonawca zrobil wejscie do komina w oknie Link do komentarza
Ania i Tomek Napisano 21 kwietnia 2012 Udostępnij #2442 Napisano 21 kwietnia 2012 Cytat Może ktoś dodać zdjecie kotłowni z piecem na paliwo stałe u mnie wykonawca zrobil wejscie do komina w oknie Rozwiń pewnie tak zrobił bo tak w projekcie jest namalowane. Ja zrobiłem na przeciwległej stronie od okna, a w salonie też zmieniłem i dałem w stronę miejsca w którym ma stać kominek Link do komentarza
copacabana4 Napisano 22 kwietnia 2012 Udostępnij #2443 Napisano 22 kwietnia 2012 Cytat pewnie tak zrobił bo tak w projekcie jest namalowane. Ja zrobiłem na przeciwległej stronie od okna, a w salonie też zmieniłem i dałem w stronę miejsca w którym ma stać kominek Rozwiń W projekcie jest gazowe i nie jest uwzględniona wysokość wejścia do komina. Nie myślałem wcześniej o tym ze piec może wyglądać przez okno teraz bym to przeniósł na droga stronę ale ta zmiana powinna być już naniesiona na fundament teraz tylko mnie ratuje roleta Link do komentarza
tosia Napisano 22 kwietnia 2012 Udostępnij #2444 Napisano 22 kwietnia 2012 kilka zdjęć z wykończeniówki Link do komentarza
BeaTom Napisano 23 kwietnia 2012 Udostępnij #2445 Napisano 23 kwietnia 2012 Cytat kilka zdjęć z wykończeniówki[attachment=13604:1_007.JPG][attachment=13605:1_009.JPG][attachment=13606:1_010.JPG][attachment=13607:1_001.JPG][attachment=13608:1_002.JPG][attachment=13609:1_004.JPG] Rozwiń Wow!! Bardzo ładne wnętrza. Kolory - rewelacja! A w szczególności sypialnia. Zapewne przeprowadzka tuż, tuż! Gratuluję!i z niecierpliwością oczekuje zdjęć salonu i jadalniPozdrawiam Link do komentarza
copacabana4 Napisano 23 kwietnia 2012 Udostępnij #2446 Napisano 23 kwietnia 2012 (edytowany) pochwale się postępem w budowie mojej AgatkiKoszt takiego stanu jak na zdjęciu fundament 19600 zl Mury parteru ze schodami, kominami jeden systemowy drugi murowany 18 000strop będzie zalewany w następnym tygodniu z betonem wyjdzie 16 000ceny zawierają koszty robocizny Edytowano 7 maja 2012 przez copacabana4 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Czapi Napisano 24 kwietnia 2012 Udostępnij #2447 Napisano 24 kwietnia 2012 Lada moment i my ruszamy z Agatką.Musieliśmy nieźle powalczyć z rozwaleniem i usunięciem starych fundamentów z działki.Pozwolenie jest -tylko kredytu nie ma Ruszamy po majówce Jeszcze pytanko do osób, które mają piec na gaz: czy usytuowaliście go tak jak w projekcie czy na innej ścianie? Link do komentarza
maspicza Napisano 24 kwietnia 2012 Udostępnij #2448 Napisano 24 kwietnia 2012 (edytowany) witam ja rowniez dolaczam do grona agatkowiczow buduje agatke bez garazu z powiekszona kotlownia gratuluje postepow prac postaram sie dodac kilka zdjec z mojego etapu Edytowano 24 kwietnia 2012 przez maspicza (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 24 kwietnia 2012 Udostępnij #2449 Napisano 24 kwietnia 2012 Cytat Lada moment i my ruszamy z Agatką.Musieliśmy nieźle powalczyć z rozwaleniem i usunięciem starych fundamentów z działki.Pozwolenie jest -tylko kredytu nie ma Ruszamy po majówce Jeszcze pytanko do osób, które mają piec na gaz: czy usytuowaliście go tak jak w projekcie czy na innej ścianie? Rozwiń Czapka gratuluję A skąd Ty jesteś, bom mazowieckie dopiero zoczyła??? Link do komentarza
Czapi Napisano 24 kwietnia 2012 Udostępnij #2450 Napisano 24 kwietnia 2012 Cytat Czapka gratuluję A skąd Ty jesteś, bom mazowieckie dopiero zoczyła??? Rozwiń Dzięki,dzięki No tyle się bujalismy z działkami że aż sama nie mogę w to uwierzyć A jo mazowieckie, mazowieckie... Okolice Garwolina,może znasz? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się