elutek Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #51 Napisano 12 lutego 2013 Cytat Jak to kto Merlin Monroł prawie jak u Warhol'a... /intryguje mnie tylko ten punkt /wielkie dzięki za zdjęcia, Tomku Link do komentarza
daggulka Napisano 12 lutego 2013 Autor Udostępnij #52 Napisano 12 lutego 2013 Wszystkie foty super ... Link do komentarza
molytek Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #53 Napisano 12 lutego 2013 oblukałam.. Lewu, nie dość, że zapuszczony, to jeszcze zarośnięty pasztecików nie widziałam, ino ogóry i kiełbachy ze szmalcem... mnnniam.. za to całe towarzystwo miło zobaczyć widać, że się świetnie się bawiliście.. wszystkie buzie roześmiane i zadowolnione jak trza Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #54 Napisano 12 lutego 2013 Cytat całe towarzystwo miło zobaczyć No nie tak całe. Piczmana nie robiłem z czystej zazdrości o zadbany wygląd. A Piczmanki .. żeby Piczman się zazdrosny nie zrobił.A na poważnie .. to coś mi zdjęcia z nimi nie powychodzili .. musiałem wywalać.. Cytat Lewu, nie dość, że zapuszczony, to jeszcze zarośnięty Bo Lewu .. jak już mu się za coś zachce brać, to robi porządnie. I nawet jeśli to ma być nieróbstwo .. to oddaje się mu sercem całym.Tyciu np. tyż ...... Link do komentarza
bajbaga Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #55 Napisano 12 lutego 2013 Miło Was widzieć - a żal dalej pośladki ściska. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #56 Napisano 12 lutego 2013 Cytat Miło Was widzieć - a żal dalej pośladki ściska. Nam też ściskało jak Cię z nami nie było Grzywiasty, dzięki za fotki, że są i już działają Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #57 Napisano 13 lutego 2013 Cytat Ło masz? A co się podziało???Ja już dawno dotarłam do chałpy.JAk zwykle twierdzę, że te nasze łikendy stanowczo za krótkie są. I zawsze sobie obiecuję, że ze wszystkimi pogadam... No jak zwykle - doopa blada z tego wychodzi :-(Dzięki za spotkanie!!! W tym roku chyba jedno słowo zamieniłem z Tobą - coś nie po drodze nam było Link do komentarza
dzempel Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #58 Napisano 13 lutego 2013 Hej ! i ja chciałam podziękować za zlocik było fajnie bardzo w tym roku nastawiłam się na katowanie nart i w ostatnich minutach szusowania skatowałam sobie kolano :( Czeka mnie teraz parę tygodni kuśtykania w stabilizatorze a potem zobaczy się co tam jeszcze piszczy w kolanku . Ale mimo tego incydentu ciepło wspominam wyjazd .pozdrawiam Aga Link do komentarza
mandingo Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #59 Napisano 13 lutego 2013 dziekuje rowniez za mile spokanie. Jak zawsze bylo ok Link do komentarza
jeea Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #60 Napisano 13 lutego 2013 Przepraszam, że tak późno ale nie było czasu zgrać...jak mówi klasyk; lepiej wcześniej niż za późno,czy jakoś inaczej tu jest link Link do komentarza
cieszynianka Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #61 Napisano 13 lutego 2013 Ooooooooooooo, dziękujemy Link do komentarza
jeea Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #62 Napisano 13 lutego 2013 Cytat Ooooooooooooo, dziękujemy aaa, proszę bardzo Link do komentarza
elutek Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #63 Napisano 14 lutego 2013 Cytat Przepraszam, że tak późno ale nie było czasu zgrać...jak mówi klasyk; lepiej wcześniej niż za późno,czy jakoś inaczej tu jest link dzięki bardzo miło na Was tak sobie popatrzeć... a na Kosiareczkę i Erkę w szczególności Link do komentarza
r-32 Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #64 Napisano 14 lutego 2013 Cytat dzięki bardzo miło na Was tak sobie popatrzeć... a na Kosiareczkę i Erkę w szczególności skąd ten zaszczyt ? Link do komentarza
r-32 Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #65 Napisano 14 lutego 2013 To może i ja trochę powspominam : Brenna przywitała nas świerkami pod śniegiem Projektor gotowy , obsługa w pogotowiu ...konferencja tuż tuż ...ruszyły panele dyskusyjne ...i kolejne ... i kolejne Wszystkie pod jedną banderą - " Kryzys , Panie ...Kryzys ! " ...kolejnym punktem konferencji - była część sportowo - rekraacyjna ...jedną z nowinek omawianych na konferencji - była odmiana biurowa tenisa stołowego Jako obserwatorzy eksperymentu wykonywanego przez prekursorów owej nowinki - doszlismy do wspólnego wniosku . Krzesła należy zastąpić fotelami biurowymi - powód - kółka ułatwią graczowi poruszanie się w polu gry ! Ranek przyniósł taki widok z okna : ...cdn Link do komentarza
jeea Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #66 Napisano 14 lutego 2013 Er-ka super foty i opisy dzięki Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #67 Napisano 14 lutego 2013 ja zgrywam na picasse zaraz powinny byc Link do komentarza
elutek Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #68 Napisano 14 lutego 2013 Cytat skąd ten zaszczyt ? skąd? a stąd i żaden zaszczyt - dobrze robi świadomość, że jednak komuś "się udaje"... a wiadomo - łatwo nie jest... Cytat Er-ka super foty i opisy dzięki również bardzo dziękuję Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #69 Napisano 14 lutego 2013 I tu kilka foteczek od coolibeerka https://picasaweb.google.com/10981506606321...CNi1jKv3oe_0lgE Link do komentarza
jeea Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #70 Napisano 14 lutego 2013 Cytat dzięki bardzo miło na Was tak sobie popatrzeć... a na Kosiareczkę i Erkę w szczególności proszę a Kosiarka i Erka...takie naturalne....ech młodość Link do komentarza
cieszynianka Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #71 Napisano 14 lutego 2013 Ja też dziękuję za nowe fotki Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #72 Napisano 15 lutego 2013 Cytat Ja też dziękuję za nowe fotki Chleb ze smalcem i ogórasem - przednia zakąska. Ale żadna zakąska by tak nie smakowała, gdyby biesiadnicy nie dopisali W doborowym towarzystwie smakuje wszystko. I taka moja refleksja. Nawet porażka podwójna przy stole bilardowym była do przełknięcia. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #73 Napisano 15 lutego 2013 Cytat I taka moja refleksja. Nawet porażka podwójna przy stole bilardowym była do przełknięcia. Nie bój nic, odbijesz to sobie w przyszłym roku Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #74 Napisano 15 lutego 2013 Cytat Nie bój nic, odbijesz to sobie w przyszłym roku Z przyjemnością. Adres znam, azymut biorę na Biedronkę i jakoś się doczłapię Link do komentarza
cieszynianka Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #75 Napisano 15 lutego 2013 Cytat Z przyjemnością. Adres znam, azymut biorę na Biedronkę i jakoś się doczłapię Tylko zacznij już trenować Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #76 Napisano 15 lutego 2013 Kondycja w normie - a zanim się doczłapię, to już kilka kilo zgubię. Z każdym kilometrem będzie lżej Link do komentarza
petrus es Napisano 19 lutego 2013 Udostępnij #77 Napisano 19 lutego 2013 Cytat Ten Szanowny Biesiadnik z mojej lewej strony zna chyba wszystkie kawały tego Świata i opowiada je z prawdziwym talentem. A kolega Redaktor to niech nie będzie taki skromny Jemu również nic nie brakuje w temacie znajomości i przekazywania dowcipasów Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2013 Autor Udostępnij #78 Napisano 19 lutego 2013 Cytat I taka moja refleksja. Nawet porażka podwójna przy stole bilardowym była do przełknięcia. taaaa... fory mi dałeś i tyle Cytat Kondycja w normie - a zanim się doczłapię, to już kilka kilo zgubię. Z każdym kilometrem będzie lżej Muszę pamiętać coby wziąć trapery Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się