Skocz do zawartości

POGADUCHY - zlot zimowy ..... 8-10 lutego 2013

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Jest takie praysłowie stajesz się tym co jesz ... hm no ja już chyba limit pasztetu zjadłem baleronu i kaszany icon_redface.gif

Gupie to przysłowie. Wiesz ile ja w życiu buraków zjadłem?
icon_lol.gif
Gość gawel
Napisano
Cytat

Gupie to przysłowie. Wiesz ile ja w życiu buraków zjadłem?
icon_lol.gif

icon_eek.gif WIEDZIAŁEM ŻE COŚ CI DOLEGA TAK OGÓLNIE ALE NIE MYŚLALEM ŻE TO OD TEGO icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Asekurantka ... ale dobrze, o takich mowa:
IMG_1484.JPG

nie no , na takie oczywiście reflektuję icon_biggrin.gif

Cytat

Jest takie praysłowie stajesz się tym co jesz ... hm no ja już chyba limit pasztetu zjadłem baleronu i kaszany icon_redface.gif

to ja teraz ... hm... niewiele jem , to znaczy że jestem ... NICZYM???!!! icon_eek.gificon_lol.gif
Gość gawel
Napisano
Cytat

Mały miętowy opłatek tyż kcesz??? icon_mrgreen.gif

a dlaczzego mietowy? sory za pytanie bo na prawdde nie wiem icon_redface.gif
Gość gawel
Napisano
Cytat

Cholera .. Piotrek .. ja zapomniałem zapytać czy już po kolacji jesteście ......

:takaemotka:

icon_eek.gif
Napisano
Cytat

Daga mój nastrój znasz ;) więc wiesz jak jest icon_smile.gif

a ja mam taki plan : zamknę drzwi domu i w tej samej chwili mam amnezję ... GPS mnie zaprowadzi a ja pamiętam tylko tyle, że mam się super bawić icon_lol.gif
Napisano
hej właśnie się pakuję icon_smile.gif mam prośbę podajcie mi dokładny adres i nazwę ośrodka .komputer tak mi zamula że aż boli.:( My koło południa będziemy na stoku gdzieś koło szczyrku a wieczorkiem już na miejscu icon_smile.gif
Napisano
Cytat

hej właśnie się pakuję icon_smile.gif mam prośbę podajcie mi dokładny adres i nazwę ośrodka .komputer tak mi zamula że aż boli.:( My koło południa będziemy na stoku gdzieś koło szczyrku a wieczorkiem już na miejscu icon_smile.gif

napisze ci smsem dane dozobaczenia
Napisano
ja jeszcze muszę rano z Kaśką odbębnić lekarza , wyjadę gdzieś koło 12 od siebie ... kole 13 powinnam być na miejscu - jak ktoś będzie w tych godzinach to fajnie , sama kawy pić nie będę musiała icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Dziś KULKA

Cieszycie się?

no , ba icon_mrgreen.gif

Cytat

Się pakuję.
Piczmany mają zajechać po mnie po 9-tej i jadymy!!!!

szerokiej drogi icon_smile.gif

I jeszcze jedno - białe napadało na połedniu , ostrożnie jedźcie ... szerokiej drogi wszystkim życzę icon_smile.gif
Napisano
Stasiu, dyskusje się toczą, osobiście biorę udział w kilku panelach, ten ciekawszy (oprócz oczywiście branżowych) to zmiany w ustawie o wychowaniu w trzeżwości, tu każdy ma coś do powiedzenia...

Napisano
Cytat

Stasiu, dyskusje się toczą, osobiście biorę udział w kilku panelach, ten ciekawszy (oprócz oczywiście branżowych) to zmiany w ustawie o wychowaniu w trzeżwości, tu każdy ma coś do powiedzenia...

najzagorzalsi dyskutanci - powinni podejść do ściany obok barku (nie mylić z Baru) i poświęcić 2 zeta - i dmuchnąć automat.
Kto wydmucha najwięcej - ten ma rację......
Howk!
icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...