solange63 Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #51 Napisano 18 czerwca 2015 proszzzzzzzz, co zwierzęta robią, gdy pańciostwo wychodzi z domu Link do komentarza
daggulka Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij #52 Napisano 18 czerwca 2015 Cytat proszzzzzzzz, co zwierzęta robią, gdy pańciostwo wychodzi z domu Booooosssskie , porywam !!!!!!! Link do komentarza
PiotrDomagala Napisano 11 grudnia 2015 Udostępnij #53 Napisano 11 grudnia 2015 Uwielbiam ten filmik Wydaje mi się że psy schroniskowe (jakiejkolwiek rasy czy kundelki) będą dobrze czuć się w domu. Wiedzą, że trafiły do lepszego świata i są bardzo posłuszne i wdzięczne. Tak było w przypadku wszystkich trzech psów, które wziąłem Link do komentarza
gkeb Napisano 11 grudnia 2015 Udostępnij #54 Napisano 11 grudnia 2015 Ten filmik to w przyszłym roku będzie pełnometrażowa bajka A co do psiaka to ja mam Yorka, ale nie miniaturkę. Normalny York jest większy, waży ponad 5 kg (miniaturki to jakieś 2-3 kg). No i co najważniejsze nie ma sierści tylko włos. Link do komentarza
aleksywww Napisano 12 grudnia 2015 Udostępnij #55 Napisano 12 grudnia 2015 York super opcja, duzo nie trzeba z nim chodzic, maly to tych kroczkow porobi w domu nie wkur... sierscia no i w sumie jak sie przywiaze to wierny jak male dziecko do matki Link do komentarza
witekzz Napisano 15 grudnia 2015 Udostępnij #56 Napisano 15 grudnia 2015 Z Yorkiem niby racja, ale to trzeba lubieć jak ci zwierzak do łóżka wchodzi Link do komentarza
aleksywww Napisano 15 grudnia 2015 Udostępnij #57 Napisano 15 grudnia 2015 No tak, alez drugiej strony to urocze i cieszy ;) Pozdr Link do komentarza
Nadia99 Napisano 21 grudnia 2015 Udostępnij #58 Napisano 21 grudnia 2015 Znajomi mają mopsa w bloku i mówią, że to był dobry wybór. Rasa nie jest wymagająca jeśli chodzi o przestrzeń i ruch, a w dodatku nie jest bardzo trudna w utrzymaniu Link do komentarza
janm Napisano 21 grudnia 2015 Udostępnij #59 Napisano 21 grudnia 2015 Mopsy są spoko takie małe i śmieszne, ale mogą dawać wiele radości :P Link do komentarza
Baru Napisano 22 grudnia 2015 Udostępnij #60 Napisano 22 grudnia 2015 Cytat York super opcja, duzo nie trzeba z nim chodzic, maly to tych kroczkow porobi w domu nie wkur... sierscia no i w sumie jak sie przywiaze to wierny jak male dziecko do matki Trzeba tylko regularnie czesać i strzyc kilka razy w roku. Bo bez tego kicha :-(.Żeby nie było, że się czepiam... Sama mam czarnego teriera (niespełna roczna szczeniara, 40kg), więc też czeszę, kąpię przynajmniej raz w miesiącu i strzyżenie obowiązkowe... Link do komentarza
malinka89 Napisano 7 kwietnia 2016 Udostępnij #61 Napisano 7 kwietnia 2016 Cytat małe psiaki ;) yorki, kundelki, pinczer, jamnik, ;) Zdecydowanie się zgaszam. Decydując się na psa w małym metrażu weź pod uwagę informacje zebrane najlepiej z internetu. W wielu źródłach możesz znaleźć że ta rasa jest raczej spokojna, woli leżakowanie i nie potrzebuje dużej przestrzeni, a inna natomiast musi się wybiegać żeby dobrze się czuć i nie sprawiać problemów np. w domu. Wydaje mi się że idealną rasą są yorki, chociaż jeśli da im się możliwośc biegania to potrafią biegać jak szalone, natomiast ze względu na swoje rozmiary nie potrzebują dużo miejsca. Link do komentarza
Krzesimir Napisano 8 kwietnia 2016 Udostępnij #62 Napisano 8 kwietnia 2016 mam maltańczyka mały piesek, w boku bedzie mu dobrze Link do komentarza
sitek Napisano 24 maja 2016 Udostępnij #63 Napisano 24 maja 2016 Maltańczyk, york. Tzn. ja jestem zdania, że żaden pies nie powinien przebywać większości swojego czasu w zamkniętym pomieszczeniu, jednak połowe czasu powinien spędzić biegając na dworze, ale wiem, że nie zawsze jest taka możliwość. :p Link do komentarza
Krzysiek_G Napisano 26 maja 2016 Udostępnij #64 Napisano 26 maja 2016 PotwierdzamMops to idealny psiak do bloku. Link do komentarza
Mailena Napisano 15 czerwca 2016 Udostępnij #65 Napisano 15 czerwca 2016 Mieszkający w bloku znajomy ma mopsa (a przy okazji bzika na jego punkcie) i z tego, co zdążyłam zaobserwować, psiak wcale się nie męczy. Sprawdzi się też Jack Russell Terrier. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się