Skocz do zawartości

dla bogatych?

vega1

Recommended Posts

Gość mhtyl
Napisano
Cytat

wstąpienie to banał. Bez aktywacji konta nawet icon_smile.gif

Tak aby tylko potem nie przysłali rachunku icon_biggrin.gif Ja kiedyś odwiedziłem jedna stronkę a potem debile domagali się zapłaty, nie dałem im ani odpowiedzi ani grosza i się odczepili.
Napisano (edytowany)
Cytat

kupiłem sobie 4 lampy dziś:

Zastanawiam się czy ktoś z forum by nie chciał, może biorąc hurt dałoby się urwać z 5 tysięcy na sztuce

E tam wszystko już przecenione .(Ekskluzywne wyprzedaże, ceny niższe aż do -70%) Edytowano przez animus (zobacz historię edycji)
Gość mhtyl
Napisano
Cytat

2c003e98b318fd3bm.jpg

Te ceny to nie dla bogatych to dla snobów bogatych.
Boże z czego ta lampa? ze złota ? e ze złota byłaby chyba tańsza icon_mrgreen.gif
Napisano
tam jest sporo takich perełek. Przeczytałem regulamin. Członkostwo jest gratis. Można się wypisać w każdej chwili. Nikogo nie namawiam ale są też tańsze rzeczy. Jak kogoś nie stać na tą lampę to jest np. stolik pod kawę za niecałe 10 tysięcy icon_biggrin.gif
Napisano (edytowany)
Cytat

Te ceny to nie dla bogatych to dla snobów bogatych.
Boże z czego ta lampa? ze złota ? e ze złota byłaby chyba tańsza Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_mrgreen.gif">

Bo to lampa kieszonkowa.
duchesse-4905-h.jpg Edytowano przez animus (zobacz historię edycji)
Gość mhtyl
Napisano
Cytat

tam jest sporo takich perełek. Przeczytałem regulamin. Członkostwo jest gratis. Można się wypisać w każdej chwili. Nikogo nie namawiam ale są też tańsze rzeczy. Jak kogoś nie stać na tą lampę to jest np. stolik pod kawę za niecałe 10 tysięcy icon_biggrin.gif

Jak pier...nę 6 w lotka to se zafunduje kilka mebelków z tego sklepu icon_mrgreen.gif
Napisano
Ależ śliczne te mebelki. icon_biggrin.gif Ja tam lubię się inspirować takimi drogimi rzeczami a później kupować w podobnym stylu za 20 razy mnie. icon_lol.gif
Gość gawel
Napisano
icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif Ja pierdziu 30 000 za lampę , nie chciał bym za darmo już chyba bym wziął te naszą forumową "aurę roskoszy" za 50 000 to w sumie taniocha icon_mrgreen.gif
Napisano

Ja mogę wykonać podobną lampę wg Adam Słodowy bierzemy:

Pompę artezyjską żeliwną - w miejsce kranu mozemy podłączyć kega z piwem - lub zrobić włącznik
25363771.jpg

do tego klosz stylu retro (sama lampka-161 zł)
lampa-nocna-w-stylu-retro-tiffany.jpg

Całość montujemy - koszt z kijem i kegiem powiedzmy 900zł icon_smile.gif

• 2 tygodnie temu...
Napisano
Dziwne ... Ktoś kogo stać na lampy za 30 000zł zbiera ekipę żeby ściąć parę złotych. Lampy są spoko, ale w taki sposób raczej się nie kupuje rzeczy ekskluzywnych.
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Cytat

Ta lampa to wg mnie przesada,raz ze względu na wygórowaną cenę,a dwa sam wygląd- nie podoba mi się,jest tragiczna. Ale może mam nieco inny gust to dlatego:)

odważny komentarz
  • 2 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...