daggulka Napisano 1 września 2011 Udostępnij #1 Napisano 1 września 2011 Wyskakujące okienka z ruchomymi reklamami bardzo spowalniają otwieranie stron .Można coś z tym zrobić? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 1 września 2011 Udostępnij #2 Napisano 1 września 2011 nie zauważyłem takich reklam u siebie....masz adblocka włączonego? Link do komentarza
PeZet Napisano 1 września 2011 Udostępnij #3 Napisano 1 września 2011 Cytat Wyskakujące okienka z ruchomymi reklamami bardzo spowalniają otwieranie stron .Można coś z tym zrobić? Potwierdzam. I adblock nic nie daje. W dodatku ciężko zamknąć. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 1 września 2011 Udostępnij #4 Napisano 1 września 2011 to ja już nic nie rozumiem...nie mam żadnych reklam...ale sprawdze jeszcze na 2 kompie....chwila...sprawdziłem, był jakieś reklamy, ale jak dałem do zablokowanych to znikneły... Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2011 Udostępnij #5 Napisano 1 września 2011 Nie wyskakują – zablokowane.Ale od kilku dni Forum, w zasadzie czołga się.Będzie jeszcze śmigać jak dawniej ? Link do komentarza
bajbaga Napisano 1 września 2011 Udostępnij #6 Napisano 1 września 2011 Dzisiaj strona „ładuje się” kilkanaście sekund – ja chcę powrotu do normalności !!!!!!!! Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 1 września 2011 Udostępnij #7 Napisano 1 września 2011 to fakt, forum działa wolniej ostatnio...tyle że nie jestem pewien czy to wina reklam.... Link do komentarza
Redakcja Napisano 1 września 2011 Udostępnij #8 Napisano 1 września 2011 Sprawdzimy, co się dzieje, ale na reklamy jako takie nie ma rady.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
daggulka Napisano 5 października 2011 Autor Udostępnij #9 Napisano 5 października 2011 jasna cholera ..... zaprawdę powiadam - szlag mnie trafi .... to fruwające coś o Agacie nie dość że zamula to jeszcze wkurzająco się przemieszcza co uniemożliwia celowanie w krzyżyk czy można zrobić coś żeby chociaż się nie przemieszczało tylko zawisło i dało nam spokój? Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 5 października 2011 Udostępnij #10 Napisano 5 października 2011 powtarzam - nic mi nie fruwa,mruga itd a chodzi całkiem nieźle, mimo że w tle ściągam dość sporo....Daga, masz dobrze skonfigurowanego Adblocka? Link do komentarza
daggulka Napisano 5 października 2011 Autor Udostępnij #11 Napisano 5 października 2011 o , teraz już nie ma ... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 5 października 2011 Udostępnij #12 Napisano 5 października 2011 ja w ogole nie mam....tylko jak wejdzie jakas nowa reklama, to widze ja 1 raz - do momentu jak dodam jej do zablokowanych....aha, czasami 2 razy, bo używam 2 komputerów ;) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się