Moose Napisano 9 czerwca 2012 #151 Napisano 9 czerwca 2012 rased pięknie!!! To kiedy przeprowadzka???
rased Napisano 10 czerwca 2012 Autor #152 Napisano 10 czerwca 2012 Cytat rased pięknie!!! To kiedy przeprowadzka??? Dzięki Przeprowadzka mam nadzieje zacznie się po 13 lipca, wtedy to mój teściu wyjeżdża na wakacje (teściu to najmocniejszy zawodnik w moim składzie wykończeniowym )Montaż kuchni ma się zacząć w przyszłym tygodniu. Jedna sypialnie jest już w paczkach. Druga sypialnie na razie będzie pusta, trzecia sypialnie -mojego dziecka też czeka na transport. Łazienka i WC będą gotowe w najbliższym tygodniu. Podłogi kupione, drzwi moją przyjechać na koniec czerwca.Terasy i schody wyłożymy gresem w sierpniu.We wrześniu bierzemy się za garaż.
karina78 Napisano 23 czerwca 2012 #153 Napisano 23 czerwca 2012 witaj:)słoneczko to tez nasze marzenie fajnie,ze trafilam na twój dziennik budowy-super piszesz i tak dokładnie, na pewno skorzystamy z porad twojego dziennika:) ty zdaje sie budujesz w zgierzu, my jestesmy z Pabianic koło Łodzi, zamierzamy sprzedac mieszkanie i sie budowac wlasnie projekt sloneczko najbardziej przypadl nam do gustu. nie wiem czy wiesz, ale sloneczko jest na stronie extradom, gdzie mnóstwo ludzi buduje ten dom ponad 300 osób zalogowanych pod haslem buduje ten dom (dwa projekty mniejszy i wiekszy) podaje ci link, http://www.extradom.pl/projekt-domu-slonec...ja-duza-WRH1029 mnostwo porad i fotek jesli chodzi o sloneczko, moze ci sie przyda, choc juz jestes na finiszuGRATULUJE CUDNEGO DOMKU;))pozdrawiam cieplo;)karina
rased Napisano 9 lipca 2012 Autor #154 Napisano 9 lipca 2012 (edytowany) kuchnia jest jutro składam reklamacje, zarysowali mi blat przy montażu szyby, dolny cokół też do poprawydrzwi są, podobają mi się mam tez gdzie pomyslec nawet, gdzie sie umyć, brakuje tylko szafki i misy mywali z przodu wanny szafa w wiatrołapie też wyszła nieźle jak za produkt nisko budżetowy Edytowano 9 lipca 2012 przez rased (zobacz historię edycji)
Afrodytaa Napisano 9 lipca 2012 #155 Napisano 9 lipca 2012 Jacieeeee!!! Kuchnię masz bombową. I jak to wszystko pięknie wygląda.Zazdroszczę.No i za chwilę przeprowadzka!
SRX Napisano 10 lipca 2012 #156 Napisano 10 lipca 2012 WOw ależ mi się szafa podoba. Zresztą wszystko jest super. Przeprowadzka już niedługo.
waldi198 Napisano 10 lipca 2012 #157 Napisano 10 lipca 2012 witam rased super domek bardzo mi sie podoba tez sie zastanawiam wlasnie tak taku jak ty:-) moglys podac ile wniosly cie same materaly pod klucz?
rased Napisano 10 lipca 2012 Autor #158 Napisano 10 lipca 2012 Cytat WOw ależ mi się szafa podoba. Zresztą wszystko jest super. Przeprowadzka już niedługo. Dzięki Cytat Jacieeeee!!! Kuchnię masz bombową. I jak to wszystko pięknie wygląda.Zazdroszczę.No i za chwilę przeprowadzka! No właśnie mógłbym już się w zasadzie przeprowadzać, niestety nadal nie mam prądu:(
Afrodytaa Napisano 10 lipca 2012 #159 Napisano 10 lipca 2012 Cytat No właśnie mógłbym już się w zasadzie przeprowadzać, niestety nadal nie mam prądu:( A to doopaaaa. Jak długo już czekasz za prądownią?Ja coś kole roku chyba czekałam
rased Napisano 11 lipca 2012 Autor #160 Napisano 11 lipca 2012 Cytat A to doopaaaa. Jak długo już czekasz za prądownią?Ja coś kole roku chyba czekałam Jak to rok?Przyłącze jest zrobione, fakturę wczoraj opłaciłem. Mam jeszcze dostać jakieś potwierdzenie i umówić się na zakładanie licznika. Mam nadzieje, że nie umówię się za kilka miesięcy.
tosia Napisano 11 lipca 2012 #161 Napisano 11 lipca 2012 szafę robiłeś na zamówienie czy kupowałeś gotowe płyty np. w castoramie i sam robiłeś konstrukcję i montaż?
tosia Napisano 11 lipca 2012 #162 Napisano 11 lipca 2012 (edytowany) Cytat Jak to rok?Przyłącze jest zrobione, fakturę wczoraj opłaciłem. Mam jeszcze dostać jakieś potwierdzenie i umówić się na zakładanie licznika. Mam nadzieje, że nie umówię się za kilka miesięcy. to już szybko pójdzie, my czekaliśmy niecałe dwa tygodniea jak się ładnie do Pani w okienku uśmiechniesz to da się załatwić jeszcze szybciej Edytowano 11 lipca 2012 przez tosia (zobacz historię edycji)
rased Napisano 11 lipca 2012 Autor #163 Napisano 11 lipca 2012 Cytat to już szybko pójdzie, my czekaliśmy niecałe dwa tygodniea jak się ładnie do Pani w okienku uśmiechniesz to da się załatwić jeszcze szybciej Ja w tej instytucji się już uśmiechałem, groziłem, itp, itd.Na chwile obecną, ta instytucja jest dla mnie mistrzem olewania, rozdmuchanej biurokracji, durnych argumentów (ostatnio gościu na moje pytanie odpowiedział: "był Pan w wojsku, tak musi być i koniec". Jak zadaję pytania na piśmie to nie mogę się doczekać odpowiedzi).Wczoraj byłem po f-re gość powiedział mi, że muszą ją opłacić, a potem dostane od niego potwierdzenie i certyfikat, mówię idę zapłacić do kasy i wracam, a gościu mówi, że nie, mam wrócić za 2,3 dni jak będzie na koncie.Szafę robił gościu, od kuchni.Zapłaciłem 1450 zł, szeroka 1,9m, wysoka 2,58
Afrodytaa Napisano 11 lipca 2012 #164 Napisano 11 lipca 2012 Cytat Jak to rok?Przyłącze jest zrobione, fakturę wczoraj opłaciłem. Mam jeszcze dostać jakieś potwierdzenie i umówić się na zakładanie licznika. Mam nadzieje, że nie umówię się za kilka miesięcy. Sorry, ja na przyłacze tyle czekałam, coś mi sie pokiełbasiło Założenie licznika miało być w ciągu dwóch tygodni a było w dwa dni Będzie dobrze
rased Napisano 14 października 2012 Autor #165 Napisano 14 października 2012 Ech dawno mnie tu nie było. Domek jest już prawie skończony. Wiele już zrobiliśmy, ale jeszcze sporo przed nami. Dużo pracy głównie z działką trzeba będzie jeszcze wykonać, ale to już chyba w przyszłym sezonie.Kilka zdjęć do dziennika
Afrodytaa Napisano 14 października 2012 #166 Napisano 14 października 2012 Jest pięknie A jak drzwi balkonowe? Dalej twierdzisz, że są za małe?
rased Napisano 15 października 2012 Autor #167 Napisano 15 października 2012 Cytat Jest pięknie A jak drzwi balkonowe? Dalej twierdzisz, że są za małe? Dzięki.Nie ma tragedii z tym oknem, z jednej strony wolałbym większe jednak wtedy przy tej ścianie nie ustawiłbym sofy
Afrodytaa Napisano 15 października 2012 #168 Napisano 15 października 2012 Cytat Dzięki.Nie ma tragedii z tym oknem, z jednej strony wolałbym większe jednak wtedy przy tej ścianie nie ustawiłbym sofy No właśnie o to mi chodziło. Żeby wstawić sofę, kanapę, narożnik i było to funkcjonalne. Takie "i wilk syty i owca cała"Wsparłeś mnie na duchu, dzięki
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się