Trzylwy Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij #51 Napisano 19 lutego 2011 Cytat nie ujmując innym - Twoje są jak zawsze (prawie, chyba na pewno, bezwzględnie, ażesz, jednak...) najbardziej no.......Ostre - No ... zwłaszcza tam gdzie widać nagie ... dłonie. Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij #52 Napisano 19 lutego 2011 pierdu pierdu Tomek - nie wkurzajsja mnie dziwną - nieprzyswajalną - samokrytyką....Są najlepsze.StopJuż..................I już............- Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2011 Autor Udostępnij #53 Napisano 19 lutego 2011 Cytat No ... zwłaszcza tam gdzie widać nagie ... dłonie. no chyba ... bo nic innego nagiego tam nie zauważyłam .... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij #54 Napisano 19 lutego 2011 Bo tamte pozostałe, to u mnie ... za opłatą ... Cytat pierdu pierdu Tomek - nie wkurzajsja mnie dziwną - nieprzyswajalną - samokrytyką....Są najlepsze.StopJuż..................I już............- No dobra ... ale jak by co, to będzie na Ciebie. Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2011 Autor Udostępnij #55 Napisano 19 lutego 2011 Cytat Bo tamte pozostałe, to u mnie ... za opłatą ... Kotek ... masz mojego maila, prawda? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij #56 Napisano 19 lutego 2011 Cytat Kotek ... masz mojego maila, prawda? A Ty mój nr konta? (Tylko pamiętaj, że piczman się pierwszy zapisywał.) Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2011 Autor Udostępnij #57 Napisano 19 lutego 2011 Cytat A Ty mój nr konta? (Tylko pamiętaj, że piczman się pierwszy zapisywał.) wiesz , że możesz to zdrowiem przypłacić? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij #58 Napisano 19 lutego 2011 Nie ma róży bez kolców. Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2011 Autor Udostępnij #59 Napisano 19 lutego 2011 Cytat Nie ma róży bez kolców. Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij #61 Napisano 19 lutego 2011 Cytat No dobra ... ale jak by co, to będzie na Ciebie. bez lęków - bez stresów - i nawet zakłady przyjmuję.....nielegalne dzisiaj - niestety.... Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2011 Autor Udostępnij #62 Napisano 19 lutego 2011 Cytat Są najlepsze.StopJuż..................I już............- bo On nie lubi pozowanych Link do komentarza
dzempel Napisano 21 lutego 2011 Udostępnij #63 Napisano 21 lutego 2011 Cytat ufff udało mi się wreszcie odnaleźć hasło do zalogowania!!! Witam wszystkich i wielkie dzięki za mile spędzony czas w Krościenku i oby doczekać czerwca;)labas pozdrowienia dal córek i zapraszamy tym razem w nasze strony:) Labas nie muszę się chyba powtarzać o zaproszeniu i o córkach Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się