Skocz do zawartości

Problem z T.Brzęczkowskim

Gość adiqq

Recommended Posts

Napisano
wystarczy, że indywidualnie PeZet-a i ogólnie innych

no i teraz wszyscy mogą zobaczyć (patrząc na avatar Stacha) jak wygląda prawdziwe zamawianie 5 piw, a nie jak to zrobił pewien poseł
Napisano
Wiem że już już po sprawie, ale przez przypadek znalazłem taką wypowiedź TB.
Wklejam tu żeby później nie szukać.

Cytat

Pobierałem próbki wiertłem ( rurka z koroną ) gdzie sie tylko dało ( nawet bez zgody właścicieli)

To tak w kontekście stawianego przez niego pytania.

Cytat

chcę wyjaśnić, konkrety kogo oszukałem, kto jest niezadowolony. Padło oskarżenie, muszą być dowody.

Szkodnik niszczył ludziom izolacje dla swoich eksperymentów icon_lol.gif
Napisano
wiesz, Jani .... dla fizyki - wszystko .... :hahaha2:

przychylam się do prośby Barbossy .... choć minęło kilkanaście lat , z ciekawości poczytałabym cóż to za rewelacje napisał TB w sławetnym artykule na który tak chętnie się powołuje .... czy Redakcja może udostępnić na forum ?
Napisano
ACH
PRZEPRASZAM
jeszcze ma odszczekać te wyzwiska w stosunku do bajbagi
za to chamstwo też powinien przeprosić, bo ni jak tego nie można zapomnieć, a tym bardziej odpuścić
Napisano
Cytat

Konto T. Brzęczkowski zostało czasowo zablokowane.

Pozdrawiam
Marcin Szymanik

Szkoda, T.B. zawsze mnie dowartościowywał w prowadzeniu biznesu.

Cytat

Kiedy przyjdą podpalić twój dom,
ten, w który mieszkasz w Żyrardowie,
kiedy rzucą przed siebie grom,
kiedy o niecentralnym ktoś powie
i pod drzwiami staną, i nocą
zadaniowym w drzwi załomocą -
Ty, ze snu podnosząc skroń,
stań u drzwi.
i wrzaśnij: sp... Brzęczkowski, mam broń!
Żądnym krwi!

Mój ulubiony.
Napisano
Cytat

wiesz, Jani .... dla fizyki - wszystko .... :hahaha2:

przychylam się do prośby Barbossy .... choć minęło kilkanaście lat , z ciekawości poczytałabym cóż to za rewelacje napisał TB w sławetnym artykule na który tak chętnie się powołuje .... czy Redakcja może udostępnić na forum ?

Ale takiego wpuścić na posesję to jakby Ci myszy zalęgły w ociepleniu icon_lol.gif

Znalazłem jeden artykuł w sieci, z lutego 2002 roku, ale w nim takie samo ble ble jak we wątkach.
http://wentylacja.com.pl/Wiadomo%C5%9Bci/P...roga-28646.html

Reszta w gestii Redakcji icon_wink.gif
Napisano
mi raczej chodziło z tym artykułem o coś w stylu Brzęczkowski Geneza
czyli genesis jego bufonady i chamstwa, ale ok, może być o jego idei z ociepleniem i ogrzewaniem

taki dżołk
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Szukam sposobu na czyszczenie historii kredytowej – ktoś testował?
    • Witam  Nie wiem jak zrobić podłoge z płyty OSB  Chodzi mi chce zerwac starą podłoge czyli warstwę betonu pod samą glebę bo jest wilgoci  Po zerwaniu chciałbym położyć płyte OSB na legary tylko jak to zrobić w podłodze idzie rura doprowadzejąca zimną wodę i odpływ a zależy mi na szybkiej pracy bo bym chciał zrobić remont całej kuchni jak najszybciej a wylanie całe wylewki i wyschnięciu trochę to zejdzie  Może ktoś mi podpowie jak to zrobić bezpośrednio na piasku czy zmieszanie piasek z cementem i położenie listw wogule jak to można zrobić od począwszy  Z góry dziękuję wszystkim za odp i pozdrawiam 
    • Ale j/w, jakby ten zasyp miał 20-30 lat, mógłby mieć znaczenie, ale tylko w przypadku pełnego obciążenia typu piętrowy dom zadaszony, gdzie konstrukcja tradycyjna np ze zwykłych pustaków waży ~50 ton. Ale tak jak autor napisał, że 3-4 lata, a rodzimy grunt jest tylko na środku tego obiektu, to j/w, ta obsybka nic nie wnosi. I to, że wyszczególnił z czego są zrobione ściany, że nie ma dachu, tylko samą więźbę, znaczy, że nic tej budowli nie grozi jak się jej odkopie ściany, które są tylko obsypane, a nie ubite. Autor zadecyduje sam, albo poczeka na poradę fachowca, bo ja tylko gdybam, ale zrobiłbym j/w. Kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    • Niestety trzeba zacząć od własnej edukacji, czyli przy zakupie czegokolwiek najpierw powinniśmy zastanowić się, co z tym zrobimy potem, jak się zużyje, znudzi itd.   Na przykładzie papy, ja bym jej nie kupił, nawet za 1 zł całej rolki, bo potem jest problem, trzeba sporo zapłacić, żeby się tego po latach pozbyć, jest alternatywa np. blacha trapezowa, którą oddajemy na złom i jeszcze mamy zwrot na paliwo za transport. 
    • 1. Jeżeli jest taka możliwość to tak, najprostsza metoda wibrowania to opukiwanie szalunków młotkiem, użycie wibratora powierzchniowego, najlepiej wibratora pogrążanego.   2. Jest w małym stopniu, bardziej zagęszczenia prętów w szalunku,  konsystencja wlewnego betonu (plastyczna, półpłynna), temperatury otoczenia (upał, szybsze wiązanie mieszanki). Dostatecznego zroszenia deskowania przed wylaniem.
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...