daggulka Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #1 Napisano 9 stycznia 2011 Ponieważ rozwinęła się dyskusja na wątku informacyjnym o propozycji zrobienia imprezy kuligowej przebieranej - dlatego zakładam tą ankietę .... będzie jasność ile osób jest na tak , ile na nie ... czy jest w ogóle sens zaczynać temat ....Nie chodzi o wymyślne drogie stroje, jeśli ktoś nie ma pomysłu wystarczy odpowiedni makijaż , bajeranckie okulary i połyskliwa bluzka - chodzi o dobrą wesołą zabawę z tym związaną - o to , żeby było trochę śmiesznie , trochę inaczej ..... Proszę głosować..... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #2 Napisano 9 stycznia 2011 A nie wystarczy się ostrzyc, ogolić i umyć? Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 9 stycznia 2011 Cytat A nie wystarczy się ostrzyc, ogolić i umyć? Rozwiń to mamy zawsze ..... i tu nasuwa się pytanie - czy zawsze musi być tak jak zawsze? przyjście nieostrzyżonym, nieogolonym i nieumytym oznaczałoby chyba przebranie za Hippisa ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #4 Napisano 9 stycznia 2011 brakuje opcji jednej w ankiecie..."Dostosuję się" jeszcze powinna być........-no i nareszcie bym sie przebrał.Bo na codzień Janosik, Aiwen Choł i SuperMen - to bym se w końcu załozył gacie, koszulę, kapcie, pilota wział z telewizora i bym sie przebrał za "Pana Domu" - Link do komentarza
Barbossa Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #5 Napisano 9 stycznia 2011 Cytat to mamy zawsze ..... i tu nasuwa się pytanie - czy zawsze musi być tak jak zawsze? przyjście nieostrzyżonym, nieogolonym i nieumytym oznaczałoby chyba przebranie za Hippisa ... Rozwiń ja mogę łazić na czworakach i bełkotać...czyli przebrać się za niestroniącego od alkoholu, zresztą za wiele przebierania by nie było, grałbym siebie folgując nałogowi Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #6 Napisano 9 stycznia 2011 Ja niestety nie mam zamiaru tachać ze sobą kostium jako dodatkowy bagaż tak, że jestem na Nie Link do komentarza
labas Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #7 Napisano 9 stycznia 2011 Cytat ja mogę łazić na czworakach i bełkotać...czyli przebrać się za niestroniącego od alkoholu, zresztą za wiele przebierania by nie było, grałbym siebie folgując nałogowi Rozwiń O,o, jak bym siebie widział Cytat Ja niestety nie mam zamiaru tachać ze sobą kostium jako dodatkowy bagaż tak, że jestem na Nie Rozwiń A co, przyjedziesz goły Link do komentarza
bobiczek Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #8 Napisano 9 stycznia 2011 a może jakiś trykot z fajnym napisem?Akurat dostałem od siostry z Londynu.Wkurzyła mnie tym hasełkiem na trykotce (coś tam o łysych i o tym że inaczej już nie będzie - ale może to jest niedrogi pomysł............Pamiętam że kiedyś CooliBeer sie takim chwalił na spotkaniu - w ostateczności mogą być gacie...........albo standardowo........... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #9 Napisano 9 stycznia 2011 Cytat to mamy zawsze ..... i tu nasuwa się pytanie - czy zawsze musi być tak jak zawsze? Rozwiń No jeśli o to chodzi, to mnie się dotychczasowa formuła jeszcze nie przejadła.Może kiedyś, ale nieprędko raczej. Link do komentarza
Baru Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #10 Napisano 9 stycznia 2011 No ja już tylko proforma oddam głos. Bo już pisałam, że jestem na nie...Choć pomysł Barbossy niezły Link do komentarza
Moose Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #11 Napisano 9 stycznia 2011 W razie czego dostosuję się do Pirata i Górala... Link do komentarza
Baru Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #12 Napisano 9 stycznia 2011 Cytat W razie czego dostosuję się do Pirata i Górala... Rozwiń Siostro ma!! Link do komentarza
bobiczek Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #13 Napisano 9 stycznia 2011 ooo, jak to się wszystkim bełkot i łażenie na czworakach spodobało....no?Na łatwiznę idziecie, na łatwiznę, po prostu stare zwyczaje i zachowania wszyscy wolą - - -. Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2011 Autor Udostępnij #14 Napisano 9 stycznia 2011 Odpuszczam temat - 6 osób na "NIE" to za dużo .... nie zamierzam nikogo zmuszać do czegokolwiek Link do komentarza
Barbossa Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #15 Napisano 9 stycznia 2011 uhustado się robibacę jakiego by trza do tegoznaczy się lejtmotiv ewoluuje w stronę redyku Link do komentarza
Baru Napisano 9 stycznia 2011 Udostępnij #16 Napisano 9 stycznia 2011 Ja mogę moją Nadię przywieźć - może robić za psa pasterskiego albo za czarną owcę bo już taka zarośnięta, że Link do komentarza
daggulka Napisano 10 stycznia 2011 Autor Udostępnij #17 Napisano 10 stycznia 2011 Cytat Ja mogę moją Nadię przywieźć - może robić za psa pasterskiego albo za czarną owcę bo już taka zarośnięta, że Rozwiń a to weeeeeeź..... pomoże Wam na tych czworakach .... jednego sturla gdzie trza , drugiego zaciągnie ... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się