Wnętrza w szarościach
-
Najnowsze posty
-
Kiedy budowałam dom, wykończyłam schody betonowe gresowymi płytkami ze strukturą antypoślizgową Obłożyłam podstopnice i stopnie). Świetnie się sprawdzały Innym pomysłem na naprawdę budżetowe wykończenie to równo je obrobić zaprawą, przeszlifować i pomalować farbą do betonu. Sprawdzi się też żywica epoksydowa - wtedy atom nie ruszy (bardzo trwałe wykończenie).
-
Witam, Staję przed tym samym dylematem, jestm ciekaw jaką decyzję Pan podjął, bo nie widzę żadnej odpowiedzi na jakże precyzyjnie zadane pytanie. Pozdrawiam, Marek
-
Taśmy LED montuje się na przykład na aluminiowym profilu podtynkowym wpuszczanym do taśm LED. Takie cuś Znajdziesz w internecie.
-
Te wystające dzyndzle powinny być na mimośrodach, przykręcając je w osi dociągasz lub odpychasz skrzydło od framugi. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez lukas198820 · Napisano
Witam w jaki sposob wyrównać i obrobić w tani sposób takie schody ? Chce poprzez te kable zrobic listey LED ale zeby swiecily przy gornej krawedzi stopniavw dól a nie oslepialo mnie. Jak dac te listwy LED i czymvwyrównać stopnie?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Kto przegląda 0 użytkowników