kianek Napisano 11 października 2010 Udostępnij #1 Napisano 11 października 2010 witamprojekt pierwszej lazienkico zmienic?co dodac? czekam na opinie Link do komentarza
KamaG Napisano 11 października 2010 Udostępnij #2 Napisano 11 października 2010 witaj, mnie się bardzo podoba ale koniecznie z tą roślinnością Link do komentarza
Kama3 Napisano 12 października 2010 Udostępnij #3 Napisano 12 października 2010 Cytat witaj, mnie się bardzo podoba ale koniecznie z tą roślinnością Fajnie wygląda wielkie okno w łazience jednak czasami detale mają duże znaczenie Link do komentarza
sepoy Napisano 12 października 2010 Udostępnij #4 Napisano 12 października 2010 Roślinność (krzaczki) musi być, bo przy tak dużym oknie gdzie się schować przy "czynnościach na muszli". Przemawiają do mnie okna panoramiczne, gdzie mogę podziwiać górskie krajobrazy siedząc w wannie. Tutaj owszem, może wygląda ładnie, ale czy praktycznie? Link do komentarza
Kama3 Napisano 13 października 2010 Udostępnij #5 Napisano 13 października 2010 Podoba mi się również umywalka i kabina prysznicowa, zamykana na klamkę.fajnie bardzo funkcjonalne, woda nigdzie nie wyleci, mało sprzątania Link do komentarza
2hd Napisano 24 listopada 2010 Udostępnij #6 Napisano 24 listopada 2010 Niewątpliwie duże wrażenie robi ta roślinność w łazience,uważam że wygląda to bardzo efektownie. Kabina prysznicowa zamykana na klamkę nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem,to czesto bywa zgubne. Link do komentarza
Mika_ Napisano 26 listopada 2010 Udostępnij #7 Napisano 26 listopada 2010 bardzo mi się podoba, jedyne co bym zmieniła to lustro- pozostawiłabym je powyżej armatury. Z doświadczenia wiem, że niełatwo wokół armatury utrzymać czystość zwłaszcza na takiej powierzchni. BTW musisz mieć piękny widok z okna skoro zdecydowałeś się na takie duże. Jak dla mnie prostota , funkcjonalność i elegancja Link do komentarza
Elżbieta Napisano 26 listopada 2010 Udostępnij #8 Napisano 26 listopada 2010 szlag by mnie trafiał, gdybym siedząc na kibelku musiała patrzeć na różnej szerokości kamień na podłodze i na ścianach - jak już się wydaje te parę złotych, to warto zamówić płyty odpowiednio docięte Link do komentarza
Czapi Napisano 27 listopada 2010 Udostępnij #9 Napisano 27 listopada 2010 Bardzo ładnie -minimalistycznie ale ze smakiem.Prostota całego wnętrza aż zachęca do przebywania.Roślina koniecznie musi tam być-dodaje smaczku całej kompozycji.A okno-super!Dla mnie okno w łazience to podstawa-nie lubię łazienek bez okien! Link do komentarza
jarilitmanen Napisano 8 grudnia 2010 Udostępnij #10 Napisano 8 grudnia 2010 Cytat co dodac? dodaj lampy podłogowe i będzie super Link do komentarza
kacy Napisano 22 grudnia 2010 Udostępnij #11 Napisano 22 grudnia 2010 Cytat co zmienic?co dodac? Podoba mi się to wielkie okno, ale niekoniecznie sądzę, że akurat sprawdzi się w łazience (trzeba używać wielkiego krzaka, aby mieć trochę prywatności. No i nawet trzeba się przebierać w kabinie prysznicowej. Widzę, że przy oknie zostały zamontowane zasłony, co dla mnie też wygląda trochę dziwnie - żaluzje lub rolety bambusowe byłby praktyczniejsze. Szkoda, że drzwi wejście wychodzą prosto na wc. Brakuje mi tam trochę koloru, więc może dobierz go przy dodatkach. Link do komentarza
janek12345 Napisano 30 grudnia 2010 Udostępnij #12 Napisano 30 grudnia 2010 dla mnie super, podoba mi się szczególnie ilość światła, naprawdę fajny projekt Link do komentarza
Gość stach Napisano 30 grudnia 2010 Udostępnij #13 Napisano 30 grudnia 2010 W oknie można przecież zamocować szkło - lustro weneckie i na tarasie możesz się przeglądać, a w łazience masz całkowitą intymność - przynajmniej w dzień Link do komentarza
kianek Napisano 30 grudnia 2010 Autor Udostępnij #14 Napisano 30 grudnia 2010 to lazienka dla 5-latka wiec nie ma sie czego wstydzic Link do komentarza
Gama Napisano 22 lutego 2011 Udostępnij #15 Napisano 22 lutego 2011 To też może być użyte w nowoczesnej łaziencehttp://www.sigma-trade.com.pl/produkty/taki prysznic z sauna albo wanna z hydromasażem... dla mnie bomba.... Link do komentarza
the_piotr Napisano 22 lutego 2011 Udostępnij #16 Napisano 22 lutego 2011 dodaj między grzejnikiem a umywalką pas diod ukrytych za szkłem matowionym albo za listwą szklaną z ceramiki a może diody w podłodze? Link do komentarza
Kamil79 Napisano 25 lutego 2011 Udostępnij #17 Napisano 25 lutego 2011 Gratuluję inwencji. Łazienka bardzo mi się podoba:) Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 26 lutego 2011 Udostępnij #18 Napisano 26 lutego 2011 A ta łazienka to na pięterku ...?Bo na parterze sobie nie wyobrażam takich drzwi tarasowych z łazienki prowadzących do ogrodu Link do komentarza
2hd Napisano 4 marca 2011 Udostępnij #19 Napisano 4 marca 2011 Czemu na parterze nie wyobrażasz sobie takich drzwi? Osobiście bardzo podoba mi się takie nowoczesne rozwiązanie,myślę że jest trafione i przede wszystkim funkcjonalne. Link do komentarza
kianek Napisano 5 marca 2011 Autor Udostępnij #20 Napisano 5 marca 2011 lazienka dla dziecka-wstydliwy nie jestgdy bedzie mu to przeszkadzalo to szyby okleje folia i bedzie efekt tzw. lustra weneckiego. Link do komentarza
rafal56 Napisano 21 marca 2011 Udostępnij #21 Napisano 21 marca 2011 Jak dla mnie super. Roślinność nieźle komponuje się z całością. Link do komentarza
kianek Napisano 24 marca 2011 Autor Udostępnij #22 Napisano 24 marca 2011 jesli beda przeszkadzaly przeszklenie to mozna okleic folia. okolo 100zl za mkw i nikt nic nie zobaczy Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 30 marca 2011 Udostępnij #23 Napisano 30 marca 2011 Sliczny projekt. Wlasnie o to chodzi, zeby niczego nie zaslaniac, widok jest czescia projektu. Zadnych lamp podlogowych a'la choinka bym nie dodawala. Link do komentarza
kianek Napisano 30 marca 2011 Autor Udostępnij #24 Napisano 30 marca 2011 w calym domu nie bedzie zadnej wiszacej lampy oraz stojacej Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 31 marca 2011 Udostępnij #25 Napisano 31 marca 2011 Wow. Niezle. Link do komentarza
2hd Napisano 31 marca 2011 Udostępnij #26 Napisano 31 marca 2011 Faktycznie pominąłem zupełnie temat roślinności,a wydaje mi się,że dobrze komponuje się to z resztą wyposażenia. Co do lamp podłogowych to również bym ich nie wstawiał. Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 26 kwietnia 2011 Udostępnij #27 Napisano 26 kwietnia 2011 Jest prosta zasada: Jeżeli w pomieszczeniu jest okno nie zapominajcie o roślinach. dla mnie osobiście brakuje grafitowego dywaniku na podłodze. Link do komentarza
demo Napisano 27 kwietnia 2011 Udostępnij #28 Napisano 27 kwietnia 2011 Faktycznie jak juz ktoś napisał , lustro będzie na bieżąco uciaprane ( wyżej ) .Umywalkę daj taką :Te korytka na blacie już wychodzą z mody i są mało funkcjonalne . Woda wychlapana włazi w szczeliny . 1 Link do komentarza
Gama Napisano 9 maja 2011 Udostępnij #29 Napisano 9 maja 2011 Cytat Faktycznie jak juz ktoś napisał , lustro będzie na bieżąco uciaprane ( wyżej ) .Umywalkę daj taką :Te korytka na blacie już wychodzą z mody i są mało funkcjonalne . Woda wychlapana włazi w szczeliny . Też mnie trochę martwi woda pomiędzy umywalka i blatem, mnie sie podobają osobiscie umywalki "stojace" na blacie, pomyślałam o ładnym blacie granitowym... czy ktoś ma coś takiego w łazience i jak to się sprawdza w czyszczeniu po osadach z mydła itp? Link do komentarza
Atlantic Polska Napisano 9 maja 2011 Udostępnij #30 Napisano 9 maja 2011 Ciekawa, nowoczesna aranżacja, przestronna, minimalistyczna i surowa. Trochę taka w stylu japońskim, ze względu na prostotę w formie, okno i roślinność. Dla ocieplenia klimatu i wprowadzenia większego komfortu i prywatności można by było zamontować bambusową roletę w oknie. Dla ożywienia całej aranżacji można też dodać jakiś akcent w intensywnym , żywym kolorze np. czerwieni , błękicie, turkusie czy w zieleni. Link do komentarza
kianek Napisano 13 maja 2011 Autor Udostępnij #31 Napisano 13 maja 2011 czas na lazienke przy sypialni.czy ktos ma jakis pomysl na zmiany/ulepszenia?czy ktos wie z jakich materialow to zrobic? Link do komentarza
kacy Napisano 2 czerwca 2011 Udostępnij #32 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat Umywalkę daj taką : . Hmmm, niezła taka podłużna, co prawda odpada w małych łazienkach ze względów praktycznych, ale przy przestronnych... Myślę, że chciałabym kiedyś spróbować zrobić aranżację łazienki z taką umywalką, bo idealnie pasuje mi nowoczesnego stylu, który ja też preferuję. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się