Skocz do zawartości

nowoczesna lazienka-projekt

kianek

Recommended Posts

Napisano
Cytat

witaj, mnie się bardzo podoba icon_smile.gif ale koniecznie z tą roślinnością icon_wink.gif

Fajnie wygląda wielkie okno w łazience jednak czasami detale mają duże znaczenie icon_wink.gif
Napisano
Roślinność (krzaczki) musi być, bo przy tak dużym oknie gdzie się schować przy "czynnościach na muszli". icon_wink.gif
Przemawiają do mnie okna panoramiczne, gdzie mogę podziwiać górskie krajobrazy siedząc w wannie.
Tutaj owszem, może wygląda ładnie, ale czy praktycznie?
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Niewątpliwie duże wrażenie robi ta roślinność w łazience,uważam że wygląda to bardzo efektownie. Kabina prysznicowa zamykana na klamkę nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem,to czesto bywa zgubne.
Napisano
bardzo mi się podoba, jedyne co bym zmieniła to lustro- pozostawiłabym je powyżej armatury. Z doświadczenia wiem, że niełatwo wokół armatury utrzymać czystość zwłaszcza na takiej powierzchni. BTW musisz mieć piękny widok z okna skoro zdecydowałeś się na takie duże. Jak dla mnie prostota , funkcjonalność i elegancja icon_smile.gif
Napisano
szlag by mnie trafiał, gdybym siedząc na kibelku musiała patrzeć na różnej szerokości kamień na podłodze i na ścianach - jak już się wydaje te parę złotych, to warto zamówić płyty odpowiednio docięte
Napisano
Bardzo ładnie -minimalistycznie ale ze smakiem.Prostota całego wnętrza aż zachęca do przebywania.Roślina koniecznie musi tam być-dodaje smaczku całej kompozycji.A okno-super!Dla mnie okno w łazience to podstawa-nie lubię łazienek bez okien!
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

co zmienic?
co dodac?

Podoba mi się to wielkie okno, ale niekoniecznie sądzę, że akurat sprawdzi się w łazience (trzeba używać wielkiego krzaka, aby mieć trochę prywatności. No i nawet trzeba się przebierać w kabinie prysznicowej. Widzę, że przy oknie zostały zamontowane zasłony, co dla mnie też wygląda trochę dziwnie - żaluzje lub rolety bambusowe byłby praktyczniejsze. Szkoda, że drzwi wejście wychodzą prosto na wc. Brakuje mi tam trochę koloru, więc może dobierz go przy dodatkach.
Napisano
W oknie można przecież zamocować szkło - lustro weneckie i na tarasie możesz się przeglądać, a w łazience masz całkowitą intymność - przynajmniej w dzień icon_biggrin.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Czemu na parterze nie wyobrażasz sobie takich drzwi? Osobiście bardzo podoba mi się takie nowoczesne rozwiązanie,myślę że jest trafione i przede wszystkim funkcjonalne.
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Faktycznie pominąłem zupełnie temat roślinności,a wydaje mi się,że dobrze komponuje się to z resztą wyposażenia. Co do lamp podłogowych to również bym ich nie wstawiał.
  • 4 tygodnie temu...
Napisano

Faktycznie jak juz ktoś napisał , lustro będzie na bieżąco uciaprane ( wyżej ) .
Umywalkę daj taką :
b9ec8552ab9ae597.jpg
Te korytka na blacie już wychodzą z mody i są mało funkcjonalne . Woda wychlapana włazi w szczeliny .

• 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Faktycznie jak juz ktoś napisał , lustro będzie na bieżąco uciaprane ( wyżej ) .
Umywalkę daj taką :
b9ec8552ab9ae597.jpg
Te korytka na blacie już wychodzą z mody i są mało funkcjonalne . Woda wychlapana włazi w szczeliny .

Też mnie trochę martwi woda pomiędzy umywalka i blatem, mnie sie podobają osobiscie umywalki "stojace" na blacie, pomyślałam o ładnym blacie granitowym... czy ktoś ma coś takiego w łazience i jak to się sprawdza w czyszczeniu po osadach z mydła itp?
Napisano
Ciekawa, nowoczesna aranżacja, przestronna, minimalistyczna i surowa. Trochę taka w stylu japońskim, ze względu na prostotę w formie, okno i roślinność. Dla ocieplenia klimatu i wprowadzenia większego komfortu i prywatności można by było zamontować bambusową roletę w oknie. Dla ożywienia całej aranżacji można też dodać jakiś akcent w intensywnym , żywym kolorze np. czerwieni , błękicie, turkusie czy w zieleni. icon_biggrin.gif
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Umywalkę daj taką :
b9ec8552ab9ae597.jpg .

Hmmm, niezła taka podłużna, co prawda odpada w małych łazienkach ze względów praktycznych, ale przy przestronnych... Myślę, że chciałabym kiedyś spróbować zrobić aranżację łazienki z taką umywalką, bo idealnie pasuje mi nowoczesnego stylu, który ja też preferuję.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...