Skocz do zawartości

KulKA ... Luźna dyskusja .... kiedy , gdzie.... ?

Recommended Posts

Napisano
Brrrrry .... zastałam Jolke? icon_mrgreen.gif

A teraz serio .... ponieważ pojawiły się pytania dotyczące KulKI - zimowego kuligu forumowego pomyślałam, że najlepiej będzie jeśli jakiekolwiek dyskusje w tym temacie toczyć się będą w jednym miejscu ....
zapraszam .... icon_smile.gif
Napisano
Też mi sie tak zdo .... to może uzasadnię ....
Grudzień ciężki bo święta , w styczniu trza wyjść z szoku finansowego grudniowoświątecznego .... w lutym będzie myślę ok ... icon_smile.gif
Czyli .... LUTY ....
czy data 12-13 luty byłaby odpowiednia? akurat po wypłatach ... icon_biggrin.gif
jak myślicie? icon_rolleyes.gif
Napisano
Daga, niestety ale musimy spasować...wiesz co będziemy robić lutym icon_wink.gif
Napisano
Bara nie poradzę .... 14 są walentynki ... trza forumowych chopów naciągnąć na nieco uprzejmości z tego tytułu ... nie przegapię takiej okazji .... icon_mrgreen.gif
choć właściwie - to Oni zawsze gentelmany .... faktycznie złego słowa nie mogę powiedzieć.... icon_rolleyes.gif
ale nic to ... niech zostanie ten 12, 13 .... mnie ten termin pasuje bardziej niż ten np. tydzień późniejszy .... dasz se radę....

ale jakby od tego miało zależeć Twoje "być albo nie być" na KulCE ... to pomyślim ....
Napisano
  Cytat

Może uda się odłożyć we styczniu i we grudniu po trosze

Rozwiń  

Ty!
Niebieski, chyba raczysz żartować!?
W grudniu jest mikołaj, gwizdka, sylwester... Jak się ma 4 dzieci to spróbuj coś odłożyć!! Weź zejdź na ziemię z łaski swej!
Napisano
Ja niestety z braku czasu i braku możliwości zaplanowania sobie wolnego czasu od niedawna dam znać dopiero na tydzień przed Kulką czy jak to tam się będzie nazywało czy będę czy nie. Niestety nie robię już długo dystansowych planów...

Pozdrowienia
Napisano
to co? może zostać ten 12-13 luty?
czy mogę prosić o wypowiedź innych , zanim przyklepiemy tą konkretną datę i zajmiemy się ustaleniami dotyczącymi miejsca zorganizowania KulKI ?

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...