Komentarz dodany przez tedi: Współczuć to trzeba ale tobie. To że ja piszę to moja sprawa co robię z moim wolnym czasem ale taki półgłówek wybitny fachowiec forum budujumy dom zieje takim pogardliwym słowem wobec bliźniego i to jeszcze w święta? Widać takich razistów jak ty nie brakuje na świecie, widać to jak Izrael morduje ludzi w Iranie w poczet takich prostackich wierzeń jakimi ty buraku tu propagujesz.
Komentarz dodany przez tedi: Zawsze z buraka wyjdzie burak, Ja ciebie buraku nie ośmieszałem słowami obraźliwymi ale widzę że ty jesteś wybitnym szpecem od obrażania ludzi w sposób chamski i prymitywny. Ale cóż jakie forum tacy prymitywy tu piszą, tak czy inaczej bujaj sie retrofoodzie.
Ale że ty, nieszczęśniku, zniżasz się aż do komentowania na takim forum? Wprawdzie te twoje komentarze są tak samo puste jak twój łeb, ale jednak. Nie masz nawet w święta ciekawszego zajęcia? Widocznie nikt nie chce z takim pustogłówkiem mieć nic wspólnego, nawet w święta. Cóż, tylko współczuć. Ale sam na to pracujesz, jak widzisz.
Komentarz dodany przez tedi: Elyto forum zapytaj o to swoich wybitnych autorów którzy tak wybitnie to forum redagują że im nawet data publikacji z datą uaktualnienia sie myli a i tak to mało ważne bo bzdury są wypisywane.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się