To jest bardzo leniwy bazant . I bardzo odwazny. Chyba, ze patrzy, jakie zakupy robisz. Bo przypomnial mi sie dowcip: "mowi kot do koguta: Grazyna kupila makaron i wloszczyzne. Na twoim miejscu bym stad spieprzal." (Troche Ci zazdroszcze tego bazanta, i to nie z powodow kulinarnych).
Tez mam taka nadzieje. Ale wiosna idzie, bedzie dobrze i tego sie trzymam
Najwyżej parę grzybków urośnie dodatkowo...
PS. U mnie bażant się na podwórku zadomowił. Śniegu nie ma a on ciągle pod karmnik przychodzi się dożywiać.
To jest próba podrapania się prawą ręką w lewy półdupek, sięgając przez lewe ramię. Droga ewakuacyjna przez ostatnie piętro MUSI zostać przywrócona, a wszelkie ersatze można se o kant rozbić. Czyli zgłoszenie do Straży Pożarnej.
Wymóg EI60 w tym przypadku ma sens skoro droga ewakuacyjna przez ostatnie piętro jest zablokowana. Drzwi EI60 z samozamykaczem i uszczelkami pęczniejącymi to nie fanaberia a realna ochrona dla sąsiadów w razie pożaru. Problem z izolacją akustyczną przy uszczelkach pęczniejących faktycznie istnieje, ale nowoczesne modele są dużo lepsze niż stare techniczne. Drzwi UNIFORM EI60 z certyfikatem w rozmiarze 1000x2000mm znajdziesz w firestop.pl, wyglądają zdecydowanie lepiej niż stare techniczne.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się