daggulka Napisano 23 czerwca 2010 #1 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat OSTATECZNY TERMIN ZGŁOSZENIA SIĘ: 13 września 2010 r.TERMIN WPŁATY PIENIĄŻKÓW: 20 września 2010 r Zgłaszając akces proszę podawać ilość osób , i czy obecność na imprezie jest powiązana z noclegiem - jeśli tak to na ile dni (czy od piątku czy od soboty)LISTA OBECNOŚCI - ostateczny termin zapisu: 13 września 2010 r1. daggulka-1 osoba , od piątku , noclegi -2 2. Ciril z mężem Tomaszem - 2 osoby3. coolibeer - 1 osoba- tylko impreza , bez noclegów4. Cieszynianka - 1 osoba , od soboty - 1 noc5. Piczman SAM ... - 1 osoba , od piątku , 2 noce6. bajbaga -1 osoba , od piątku , noclegi -27. dżempel z mężem Wojtkiem - 2 osoby8. elutek - 1 osoba, od piątku , noclegi -29. Mandingo - 1 osoba - tylko impreza , bez noclegów10. Adam_mk - 1 osoba , od piątku , 2 noclegi11. adiqq - 1 osoba - od piątku, 2 noclegi12. ewiq0 - 1 osoba- od piątku, 2 noclegi13. mysza223 - 1 osoba14. Barbossa - 1 osoba , od piątku, noclegi-215. Labas z Basią - 2 osoby , 2 noclegi - od piątku 16. abdom - 1 osoba, od soboty , 1 noc17. Xavieer - 1 osoba , od piątku , 2 noce18. Trzylwy i Trzylwowa - 2 osoby , 2 noce 19. jeea - 1 osoba od piątku , dwie noce20. gry-darek + os. towarzysząca - 2 osoby , 2 noce
daggulka Napisano 2 lipca 2010 Autor #2 Napisano 2 lipca 2010 halo halo .... jakie tu pustki ..... ale - jeszcze trzy miesiące ..... dużo czasu na zapisy ....
adam_mk Napisano 2 lipca 2010 #3 Napisano 2 lipca 2010 Cytat halo halo .... jakie tu pustki ..... ale - jeszcze trzy miesiące ..... dużo czasu na zapisy .... Dlaczego nikt mi nic nie mówił!Oczywiście - JADĘ!!!Z noclegiem! I z wyżerką.A gdzie , w końcu, ma to być?Góry? Mazury? Środek kraju?Adam M.EDIT!Od piątku!A.M.
daggulka Napisano 3 lipca 2010 Autor #4 Napisano 3 lipca 2010 bardzo się cieszę, Adaś ... już wpisuję ....
ja14 Napisano 3 lipca 2010 #5 Napisano 3 lipca 2010 Cytat halo halo .... jakie tu pustki ..... ale - jeszcze trzy miesiące ..... dużo czasu na zapisy .... Atmosfera na forum ostatnio taka, ze trudno sie spodziewac tlumow:-(
daggulka Napisano 3 lipca 2010 Autor #6 Napisano 3 lipca 2010 Cytat Atmosfera na forum ostatnio taka, ze trudno sie spodziewac tlumow:-( do zlotu niespełna 3 miesiące ..... myślę , że do tego czasu wszystko wróci do normy .... kto miał się dotrzeć - to się dotrze , kto miał odejść - odejdzie , komu coś nie pasuje - zostanie dopowiedziane ....
daggulka Napisano 3 lipca 2010 Autor #7 Napisano 3 lipca 2010 Cytat Dlaczego nikt mi nic nie mówił!Oczywiście - JADĘ!!!Z noclegiem! I z wyżerką.A gdzie , w końcu, ma to być?Góry? Mazury? Środek kraju?Adam M.EDIT!Od piątku!A.M. Adaś .... wszystko masz w poniższym linku - w pierwszym wpisie ....https://forum.budujemydom.pl/Jesienna-Konfe...010-t12079.htmlZlot będzie najprawdopodobniej niedaleko Łodzi - w miejscu które zaproponowała Ciril ...
mysza223 Napisano 5 lipca 2010 #8 Napisano 5 lipca 2010 to proszę mnie dopisać do listy samego bez wspólników
daggulka Napisano 5 lipca 2010 Autor #9 Napisano 5 lipca 2010 Cytat to proszę mnie dopisać do listy samego bez wspólników zrrrrobione .... cieszę się ....
abdom Napisano 16 lipca 2010 #10 Napisano 16 lipca 2010 To ja też poproszę: na razie 1 osoba, 1 nocleg. Potem się zobaczy co i jak...A o co chodzi, bo ja musiałem ostatnio opuścić się w "forumowaniu"? Cytat Atmosfera na forum ostatnio taka, ze trudno sie spodziewac tlumow:-( Andrzej
daggulka Napisano 16 lipca 2010 Autor #11 Napisano 16 lipca 2010 Cytat To ja też poproszę: na razie 1 osoba, 1 nocleg. Potem się zobaczy co i jak... Barrrrdzo się cieszę .... zapisuję ... Cytat A o co chodzi, bo ja musiałem ostatnio opuścić się w "forumowaniu"?Andrzej Hm .... przede wszystkim o to , że mam niewyparzony pychol i nie odpuszczam , a ponadto mam ponoć za sobą armię trolli których jestem Panią i piszą ponoć nie dlatego i nie to co chcą tylko to co ja chcę .... no i jeszcze że jętka przestała być moderatorem i odeszła z forum bo Jej się przez to przestało podobać .... i chyba tyle ....
adam_mk Napisano 17 lipca 2010 #12 Napisano 17 lipca 2010 DagaDawno już jeden Mikołaj przyniósł nam mądrą sentencję "że nam właśnie chodzi o to, aby język giętki wypowiedział wszystko, co pomyśli głowa"... no i że my, Polacy, nie gęsi i swój język mamy...Mamy też rozum, stale go ze sobą nosimy...Dobrze by było go używać, jak już jest!Jak jest problem, to poprawne jego wypowiedzenie jest połową sposobu jego pokonania.Gadać po polsku jak ludzie - to niejasności nie będzie!Każdemu wolno gadać!U nas jest dobrze! U nas WOLNO narzekać, polemizować czy się z czymś nie zgadzać!Każde z nas na tym, czy jakimkolwiek, forum ma to prawo.Nie przejmuj się.Jak nie staniesz się banknotem studolarowym, to jest jasne, że nie wszyscy od razu Cię pokochają!Jego kochają wszyscy bez zastrzeżeń! Może ja jestem jaki troll, ale piszę i gadam to, co chcę! Uszy do góry!Adam M.
daggulka Napisano 17 lipca 2010 Autor #13 Napisano 17 lipca 2010 Cytat U nas jest dobrze! U nas WOLNO narzekać, polemizować czy się z czymś nie zgadzać!Każde z nas na tym, czy jakimkolwiek, forum ma to prawo. święte słowa , Adaś ......
daggulka Napisano 26 lipca 2010 Autor #14 Napisano 26 lipca 2010 kochani ..... jak tam ? nie ociągać się jeno zapisywać na listę ....
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor #15 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Proszę wszystkich chętnych o sprecyzowanie mi na prv ilości noclegów (oczywiście prócz tych sprecyzowanych ) Powyżej Info od Ciril .... tak sobie myślę, że można też zgłaszać tutaj ... zmienię na liście , i będzie wiadomo kto jeszcze się nie określił i kogo prosić o uzupełnienie danych ....a w ogóle to jakoś nas mało na tą JeśKĘ ..... coś się ludziska ociągają ..... Ciril ... do kiedy można się zapisywać? jaki jest ostateczny termin wpisania na listę?
Ciril Napisano 4 sierpnia 2010 #16 Napisano 4 sierpnia 2010 Zrobimy tak: ostateczny termin określam na 13 września 2010 r.
daggulka Napisano 4 sierpnia 2010 Autor #17 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Zrobimy tak: ostateczny termin określam na 13 września 2010 r. no i super .... mamy jasność ....
Ciril Napisano 6 sierpnia 2010 #18 Napisano 6 sierpnia 2010 Dopisujcie się, a chętni niech innych dopingują (zaznaczam im więcej twarzy tym mniejszy koszt sali per capita i koszt imprezy )
daggulka Napisano 6 sierpnia 2010 Autor #19 Napisano 6 sierpnia 2010 Cytat Dopisujcie się, a chętni niech innych dopingują (zaznaczam im więcej twarzy tym mniejszy koszt sali per capita i koszt imprezy ) no ja ... a wiadomo już jakie koszta? ... bo może niektórzy nie zapisują się bo myślą, że nie wiadomo ile trza wybulić.... ja tez zachęcam wszystkich do zapisu .... coraz bliżej .... już tylko nieco ponad półtora miesiąca ... p.s. noż cholerka ... zaś się zagapiłam i na lifting i liposukcje już za późno ...
Ciril Napisano 6 sierpnia 2010 #20 Napisano 6 sierpnia 2010 Za żarcie będzie mkas. 70 -75 zł od głowy - jestem w trakcie ustalania ostatecznego menu, bo zmieniła się koncepcja imprezy (data = duże zagrożenie deszczem)650 zł sala (do podziału na wszystkich uczestników)100 zł za domek (20 zł na osobę)Ostateczny koszt zależy od ilości osób.Czy z cateringu chcemy fakturę?
daggulka Napisano 6 sierpnia 2010 Autor #21 Napisano 6 sierpnia 2010 Cytat Za żarcie będzie mkas. 70 -75 zł od głowy - jestem w trakcie ustalania ostatecznego menu, bo zmieniła się koncepcja imprezy (data = duże zagrożenie deszczem)650 zł sala (do podziału na wszystkich uczestników)100 zł za domek (20 zł na osobę)Ostateczny koszt zależy od ilości osób. czyli tak uśredniając (znaczy mam nadzieję), że będzie nas min. 30 osób - to za salę od głowy by było kole 20zł , do tego nocleg 20 za jedną noc i do tego catering 75zł to na osobę za imprezę wyniesie mniej więcej kole 115zł .... a jeśli ktoś od piątku to 135zł .... oki ... to już wiemy jakie koszta .... zawahać się może o dychę w te czy wewte , ale ogólny zarys jest .... Cytat Czy z cateringu chcemy fakturę? a to rozważ miedzy sobą a sama wiesz kim ... bo nam szaraczkom do szczęścia potrzebna nie jest ...
abdom Napisano 7 sierpnia 2010 #22 Napisano 7 sierpnia 2010 Cytat a to rozważ miedzy sobą a sama wiesz kim ... bo nam szaraczkom do szczęścia potrzebna nie jest ... Mnie by się mogła przydać... Tylko, że towar chociaż trochę musiałby w nazwie przypominać materiały budowlane Proszę o dopisanie na liście jednego noclegu dla mnie. Niestety inny "zjazd" mi się zazębia z tym i wcześniej nie mogę - a chciałbym.... Już Wam zazdroszczę
daggulka Napisano 7 sierpnia 2010 Autor #23 Napisano 7 sierpnia 2010 Cytat Proszę o dopisanie na liście jednego noclegu dla mnie. Niestety inny "zjazd" mi się zazębia z tym i wcześniej nie mogę - a chciałbym.... Już Wam zazdroszczę bardzo się cieszę, że w ogóle Ci się uda dojechać..... w sobotę nadrobisz i piątek .....
abdom Napisano 7 sierpnia 2010 #24 Napisano 7 sierpnia 2010 Cytat w sobotę nadrobisz i piątek ..... To zależy nie tylko ode mnie... Pomożecie !?!?!
Gość stach Napisano 7 sierpnia 2010 #25 Napisano 7 sierpnia 2010 Cytat [...]p.s. noż cholerka ... zaś się zagapiłam i na lifting i liposukcje już za późno ... Bądź sobą nie jest źle
daggulka Napisano 7 sierpnia 2010 Autor #26 Napisano 7 sierpnia 2010 Cytat Bądź sobą nie jest źle dziękuję, Stach
daggulka Napisano 12 sierpnia 2010 Autor #27 Napisano 12 sierpnia 2010 Kochani .... już niewiele czasu zostało ... półtora miesiąca .... czy naprawdę nikt więcej nie ma ochoty na rewelacyjną zabawę? na odstres od problemów dnia codziennego? na pogaduchy ? na tańce i śpiewy?na spędzenie weekendu w fajnym towarzystwie? no nie gadajcie .....
daggulka Napisano 15 sierpnia 2010 Autor #29 Napisano 15 sierpnia 2010 Cytat Daga TrzyKoty z Lwicą będą - dopisz tej wiadomości mi trza było ..... NARRRRRESZCIE !!!!!!
Gość adiqq Napisano 15 sierpnia 2010 #30 Napisano 15 sierpnia 2010 no my dalej jeszcze nie wiemy..ale czasu jeszcze jest sporo
daggulka Napisano 15 sierpnia 2010 Autor #31 Napisano 15 sierpnia 2010 Cytat no my dalej jeszcze nie wiemy..ale czasu jeszcze jest sporo trzymam kciuki żeby się udało.....
labas Napisano 21 sierpnia 2010 #33 Napisano 21 sierpnia 2010 Cytat Labas z Basią - 2 noclegi Potwierdzam
Trzylwy Napisano 22 sierpnia 2010 #34 Napisano 22 sierpnia 2010 Się postanowiło, dwa noclegi dla dwojga poprosimy.
daggulka Napisano 23 sierpnia 2010 Autor #35 Napisano 23 sierpnia 2010 Cytat Się postanowiło, dwa noclegi dla dwojga poprosimy. super ...
daggulka Napisano 23 sierpnia 2010 Autor #37 Napisano 23 sierpnia 2010 Cytat Jako nowy móglbym sie zapisać ? no pewnie , że tak ...... tylko szczegóły pliss .... czy przyjedziesz w piątek (wtedy 2 noclegi) czy w sobotę (1 nocleg) i czy sam czy z osobą towarzyszącą ......
gry-darek Napisano 23 sierpnia 2010 #38 Napisano 23 sierpnia 2010 muszę z moją piękniejszą połówką szczegóły uzgodnić Dam znać niebawem
daggulka Napisano 23 sierpnia 2010 Autor #39 Napisano 23 sierpnia 2010 Cytat muszę z moją piękniejszą połówką szczegóły uzgodnić Dam znać niebawem no to czekam na szczegóły .... fajnie , że chcesz przyjechać ....
Baru Napisano 23 sierpnia 2010 #40 Napisano 23 sierpnia 2010 Cytat Labas z Basią - 2 noclegi I niestety nie chodzi tu o mnie
daggulka Napisano 23 sierpnia 2010 Autor #41 Napisano 23 sierpnia 2010 Cytat I niestety nie chodzi tu o mnie Bara ... kurde .... nie wk.... mnie ....
labas Napisano 23 sierpnia 2010 #42 Napisano 23 sierpnia 2010 Cytat I niestety nie chodzi tu o mnie A może jednak?
daggulka Napisano 23 sierpnia 2010 Autor #43 Napisano 23 sierpnia 2010 zobaczcie kto się zapisał na listę....
cieszynianka Napisano 23 sierpnia 2010 #44 Napisano 23 sierpnia 2010 Jedziemy Mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego się nie wydarzy.Tak mi było żal, słuchając relacji Dagi, że nie mogliśmy być w czerwcu
Baru Napisano 23 sierpnia 2010 #45 Napisano 23 sierpnia 2010 Cytat A może jednak? Maciek!Bo jak Twoja Baśka tu kiedy zajrzy... To nie będzie co zbierać A tak btw - pozdrów ją ode mnie...
Trzylwy Napisano 24 sierpnia 2010 #46 Napisano 24 sierpnia 2010 Cytat zobaczcie kto się zapisał na listę.... Mikołaj we wrześniu!
Ciril Napisano 24 sierpnia 2010 #47 Napisano 24 sierpnia 2010 cieszka daj znak - Ty i mąż, ile noclegów??
coolibeer Napisano 24 sierpnia 2010 #48 Napisano 24 sierpnia 2010 Cirilka ja muszę zmienić w zgłoszeniu. Niestety sprawy obowiązkowe i umowa mi nie pozwoli zostać na noc z soboty na niedzielę. Więc proszę podliczyć mnie i becie na imprezę tylko bo o 6 rano muszę być trzeźwy i zwarty do wyjazdu Proszę o weryfikację w liście zgłoszeń.
daggulka Napisano 24 sierpnia 2010 Autor #49 Napisano 24 sierpnia 2010 Cytat Cirilka ja muszę zmienić w zgłoszeniu. Niestety sprawy obowiązkowe i umowa mi nie pozwoli zostać na noc z soboty na niedzielę. Więc proszę podliczyć mnie i becie na imprezę tylko bo o 6 rano muszę być trzeźwy i zwarty do wyjazdu Proszę o weryfikację w liście zgłoszeń. co z obiecaną oprawą muzyczną imprezy ?
cieszynianka Napisano 24 sierpnia 2010 #50 Napisano 24 sierpnia 2010 Cytat cieszka daj znak - Ty i mąż, ile noclegów?? Chciałoby się dwa, ale rzeczywistość każe brać jeden
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się