hesia Napisano 11 czerwca 2008 Udostępnij #51 Napisano 11 czerwca 2008 Cytat I wracamy do tego??? Cze.Możemy wracać do modernizmu .Bez ograniczeń metrażowych i materiałowych to ciekawa propozycja.Pozdro Link do komentarza
Wanda Napisano 11 czerwca 2008 Autor Udostępnij #52 Napisano 11 czerwca 2008 Cytat Cze.Możemy wracać do modernizmu .Bez ograniczeń metrażowych i materiałowych to ciekawa propozycja.Pozdro Modernizm po postmoderniźmie? To jak to nazwać? Ex-post? Link do komentarza
hesia Napisano 11 czerwca 2008 Udostępnij #53 Napisano 11 czerwca 2008 Cytat Modernizm po postmoderniźmie? To jak to nazwać? Ex-post? Cze. Nie czepiaj się.Postkomuna czu komuna ten sam diabeł.Pozdro Link do komentarza
Mirmoza Napisano 12 czerwca 2008 Udostępnij #54 Napisano 12 czerwca 2008 Cytat Cze. Nie czepiaj się.Postkomuna czu komuna ten sam diabeł.Pozdro Postkomuna w architekturze? Jak to wygląda? Link do komentarza
domel Napisano 12 czerwca 2008 Udostępnij #55 Napisano 12 czerwca 2008 Cytat Postkomuna w architekturze? Jak to wygląda? Ugory,pustynia i Pałac Kultury w tle. Link do komentarza
kazyk Napisano 12 czerwca 2008 Udostępnij #56 Napisano 12 czerwca 2008 Cytat Ugory,pustynia i Pałac Kultury w tle. Porozmawiajmy raczej o projektach. Ugory i pustynie to nie moje klimaty. Link do komentarza
kazyk Napisano 12 czerwca 2008 Udostępnij #57 Napisano 12 czerwca 2008 Cytat Siemka.To domki prostopadłościany z prawie płaskim dachem,często piwnice z podłogą na poziomie terenu dla zwiększenia metrażu.Całuski Tak jak mówię: to zupełnie nie dla mie. Link do komentarza
hesia Napisano 19 czerwca 2008 Udostępnij #58 Napisano 19 czerwca 2008 Cytat Postkomuna w architekturze? Jak to wygląda? Cze.Tak jak dworzec centralny w W -wie ,udający dworzec kolejowy i drogi udające że są gładkie.Pozdro Link do komentarza
AnnaK Napisano 22 czerwca 2008 Udostępnij #59 Napisano 22 czerwca 2008 Cytat Cze.Tak jak dworzec centralny w W -wie ,udający dworzec kolejowy i drogi udające że są gładkie.Pozdro Tego udawania było więcej A dworzec centralny to była jednak komuna. Tak mi się wydaje. O tym żeby teraz budowano nierówne drogi nic nie wiem Link do komentarza
Burtato Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #60 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Cze.Możemy wracać do modernizmu .Bez ograniczeń metrażowych i materiałowych to ciekawa propozycja.Pozdro Podaj przykłady Link do komentarza
hesia Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #61 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Podaj przykłady Cze.Górna półka to opera w Sydney.Wczesny modernizm to np Hala Ludowa we Wrocławiu.Pozdro Link do komentarza
hesia Napisano 24 czerwca 2008 Udostępnij #62 Napisano 24 czerwca 2008 Cytat Tego udawania było więcej A dworzec centralny to była jednak komuna. Tak mi się wydaje. O tym żeby teraz budowano nierówne drogi nic nie wiem Cze.Nie tylko drogi.Autostradę będą rozbierali bo sknocili. Pozdro PS.Dworzec Centralny też się łapie na modernizm bo w połowie lat 70 xx wieku go postawili. Link do komentarza
Wanda Napisano 25 czerwca 2008 Autor Udostępnij #63 Napisano 25 czerwca 2008 Cytat Cze.Górna półka to opera w Sydney.Wczesny modernizm to np Hala Ludowa we Wrocławiu.Pozdro Hali Ludowej nie zaliczam do architektury światowej. Jakieś lepsze przykłady poproszę. Link do komentarza
Imbirek Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #64 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat Hali Ludowej nie zaliczam do architektury światowej. Jakieś lepsze przykłady poproszę. A opera w Sydney ci nie wystarczy? Mnie się podoba. Sympatyczne gmaszysko. Link do komentarza
Garda Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij #65 Napisano 26 czerwca 2008 Cytat .Autostradę będą rozbierali bo sknocili. Którą? I kto sknocił? Link do komentarza
hesia Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij #66 Napisano 27 czerwca 2008 Cytat Hali Ludowej nie zaliczam do architektury światowej. Jakieś lepsze przykłady poproszę. Cze.Rozumiem że pozostałości po hitlerlandzie mogą się nie podobać.Parlament w Brasili może być?Pozdro Link do komentarza
hesia Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij #67 Napisano 27 czerwca 2008 Cytat Którą? I kto sknocił? Cze.Do odpowiedniej prokuratury się zwróć.Atostarada do Poznania nie dość że sknocona to za przejazd ściągają mimo że roboty drogowe w pełni.Pozdro Link do komentarza
adamis Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij #68 Napisano 28 czerwca 2008 Zupełnie nie rozumiem,czego się czepiacie naszych autostrad.Nawet krakowska przed kolejnym remontem nie wyglądała tak jak niejedna autostrada we Francji,Niemczech,czy Belgii.Tam niektóre autostrady wyglądają o wiele gorzej od naszych.Jedynie idealne drogi,jakie spotkałem były w Holandii. Link do komentarza
Agatamin Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij #69 Napisano 28 czerwca 2008 Cytat za przejazd ściągają mimo że roboty drogowe w pełni.Pozdro A to .... strada! Link do komentarza
Agatamin Napisano 28 czerwca 2008 Udostępnij #70 Napisano 28 czerwca 2008 Cytat Zupełnie nie rozumiem,czego się czepiacie naszych autostrad.Nawet krakowska przed kolejnym remontem nie wyglądała tak jak niejedna autostrada we Francji,Niemczech,czy Belgii.Tam niektóre autostrady wyglądają o wiele gorzej od naszych.Jedynie idealne drogi,jakie spotkałem były w Holandii. Ktoś się na Francuzów widać zapatrzył bo gdzieś nad Wisłą chcą robić plażę takie jak w Paryżu nad Loarą. Jeszcze trochę a Pałac zamienimy na Wieżę. Link do komentarza
hesia Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij #71 Napisano 30 czerwca 2008 Cytat A to .... strada! Cze.Zgadza się ,to ścieżka.Bo droga to określenie na wyrost.Pozdro Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się