Skocz do zawartości

Jakie są moje prawa

Recommended Posts

Cztery lata temu zleciłem budowę poddasza czyli ocieplenie, ścianki działowe, podłogi, hydraulika, ogrzewanie i ogólne wykonczenie. Remont zakończył się w czerwcu. Pierwszej zimy zamarzły rurki centralnego ogrzewania, różnica temperatur między parterem a poddaszem była ogromna. Wykonawca robót budowlanych stwierdził że to wina hydraulika którego sam nam polecił co okazało się nie prawda. Wycinał otwory co metr i dokładał wełny, jednak temperatura praktycznie nic się nie zmieniła. Dziś mamy już czwarta zimę na ścianach wychodzi grzyb a temperatura mimo doklozeniu kaloryferów nic się nie zmieniła ( np. w pomieszczeniu 2m x 3m że skosem są już dwa ogromne kaloryfery a po płytkach w mroźne dni leje się woda) Czy po czterech latach walki z wykonawcą mam jeszcze jakieś prawa? On twierdzi że nie.

2 minuty temu, podczytywacz napisał:

Masz jakieś ślady tej walki NA PIŚMIE?

Nie, gość robił u nas na czarno, dopiero później założył firmę, facet z tej samej miejscowości. Jedynym moim dowodem są filmy które nagrywałem i dokumentowalem etapy prac ( oczywiście fachowiec jest na filmach)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...