Userrrr Napisano 28 lipca 2022 Udostępnij #1 Napisano 28 lipca 2022 Witam forumowiczów, mieszkam w starym domu (ponad 70 letnim) wybudowanym na terenach szkód górniczych, nieruchomość została już dawno wypłacona, budynek jest przechylony ponad dopuszczalną norme tzn aktualnie mieszkam na tzw własne ryzyko. Ekspozycja kopalń nadal czynna, więc dom jeszcze bardziej się skrzywi. Jest piwnica, ale nie pod całym budynkiem. Inspektor w przyszlym miesiącu chce skontrolować stan nieruchomości. Czy sam fakt, że świeżo odmaluje pomieszczenia, zagipsuje pęknięcia itp prace remontowe będzie miało wpływ na decyzje inspektora czy inspektor i tak wyda nakaz rozbiórki? Link do komentarza
Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne Napisano 28 lipca 2022 Udostępnij #2 Napisano 28 lipca 2022 Trudno powiedzieć. Jeżeli inspektor jest rzeczywiście sprawny to się na takie pozory nie nabierze. 1 Link do komentarza
retrofood Napisano 28 lipca 2022 Udostępnij #3 Napisano 28 lipca 2022 2 godziny temu, Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne napisał: Trudno powiedzieć. Jeżeli inspektor jest rzeczywiście sprawny to się na takie pozory nie nabierze. Też tak myślę. Inspektorzy nie dostają papierów na ładne oczy. 1 Link do komentarza
vlad1431 Napisano 28 lipca 2022 Udostępnij #4 Napisano 28 lipca 2022 Też tak myślę. Inspektorzy nie dostają papierów na ładne oczy.A jak nie daj Bóg coś by się stało po kontroli...Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się