Skocz do zawartości

Innowacyjny kocioł gwarancją taniego ogrzewania

Recommended Posts

Napisano
Ja mam kocioł EEI PELLETS od kostrzewy i za nic świecie bym go nie wymieniła na żaden inny ... Dla mnie jest najlepszy, bezpieczny a przede wszystkim sprawdzony , polecam
Napisano

Cyt.

Kocioł DIAMENT bardzo szybko się nagrzewa, wykorzystując niedrogie i bezpieczne dla środowiska paliwo stałe w postaci pelletu. Jest to niedrogi materiał uzyskiwany z biomasy, głównie trocin, ścinków i wiórów drzewnych

Niedrogi?

:scratching:

• 2 miesiące temu...
Gość Obserwator
Napisano

Pellet jest drogi i nigdy nie da ciepła co węgiel.Teraz najważniejsze napiszcie jak się produkuje pellet,bo dziwnie myślę że jest tam jakieś lepiszcze lub żywica,no i co na to" ekolodzy" którym gębę kazali trzymać na wodzy.Tam gdzie biznes tam są największe przekręty.Np.elektryczny samochód zero emisji,a kto zrobił ta emisję w elektrowni? Do każdej KWh energii doliczajcie dwutlenek węgla i powstający smog.Powodzenia szachrajka,od tego szachrajstwa sami się podusicie.

Ciąg dalszy. samochód to zero emisji,ale dodajcie mu emisję CO2 z elektrowni która dała mu prąd,bo kłóciła by wytworzyć prąd i smog.Powodzenia szachraje, tam gdzie biznes tam przekręty,ale sami się zadusicie tymi szachrajstwa mi.

• 1 rok temu...
Napisano
Onyks 10 kw to bubel nie dajcie się zrobić , wiem bo mam poprostu nie działa.
Napisano
  Dnia 24.01.2020 o 14:09, Gość Obserwator napisał:

Pellet jest drogi i nigdy nie da ciepła co węgiel.Teraz najważniejsze napiszcie jak się produkuje pellet,bo dziwnie myślę że jest tam jakieś lepiszcze lub żywica,no i co na to" ekolodzy" którym gębę kazali trzymać na wodzy.  .

Rozwiń  

Pellet już przestał być paliwem "eko".

• 2 miesiące temu...
Gość Mariusz zm
Napisano

Moim zdaniem kocioł na pellet to krok (niezbędny) naprzód w stosunku do pieca węglowego. Zdecydowałem się na taki kocioł ze względu na wąska kotłownię i nie żałuję.

• 7 miesiące temu...
Gość Gość
Napisano
Ja mam kocioł na pellet dokładnie eei pellet z firmy Kostrzewa i jest wydajny sprawdza się u mnie tylko fajnie by było dostać dotacje do pelletu ponieważ za 3 tony zapłaciłem 6 tys .
Napisano
To teraz takie wychowawcze jest, zabiera się tym co ciężko pracują, a daje nierobom.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...