Pomocnik Napisano 27 października 2019 Udostępnij #1 Napisano 27 października 2019 DIAMENT to najnowszy kocioł pelletowy marki ZĘBIEC. Posiada wysoką sprawność energetyczną, co w połączeniu z tanim i ekologicznym paliwem gwarantuje oszczędności na ogrzewaniu. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/kotly-i-podgrzewacze/polecane/31211-innowacyjny-kociol-gwarancja-taniego-ogrzewania Link do komentarza
Gość Monika Napisano 27 października 2019 Udostępnij #2 Napisano 27 października 2019 Ja mam kocioł EEI PELLETS od kostrzewy i za nic świecie bym go nie wymieniła na żaden inny ... Dla mnie jest najlepszy, bezpieczny a przede wszystkim sprawdzony , polecam Link do komentarza
MrTomo Napisano 27 października 2019 Udostępnij #3 Napisano 27 października 2019 Cyt. Kocioł DIAMENT bardzo szybko się nagrzewa, wykorzystując niedrogie i bezpieczne dla środowiska paliwo stałe w postaci pelletu. Jest to niedrogi materiał uzyskiwany z biomasy, głównie trocin, ścinków i wiórów drzewnych Niedrogi? Link do komentarza
Gość Obserwator Napisano 24 stycznia 2020 Udostępnij #4 Napisano 24 stycznia 2020 Pellet jest drogi i nigdy nie da ciepła co węgiel.Teraz najważniejsze napiszcie jak się produkuje pellet,bo dziwnie myślę że jest tam jakieś lepiszcze lub żywica,no i co na to" ekolodzy" którym gębę kazali trzymać na wodzy.Tam gdzie biznes tam są największe przekręty.Np.elektryczny samochód zero emisji,a kto zrobił ta emisję w elektrowni? Do każdej KWh energii doliczajcie dwutlenek węgla i powstający smog.Powodzenia szachrajka,od tego szachrajstwa sami się podusicie. Ciąg dalszy. samochód to zero emisji,ale dodajcie mu emisję CO2 z elektrowni która dała mu prąd,bo kłóciła by wytworzyć prąd i smog.Powodzenia szachraje, tam gdzie biznes tam przekręty,ale sami się zadusicie tymi szachrajstwa mi. Link do komentarza
Gość Stryj Napisano 9 października 2021 Udostępnij #5 Napisano 9 października 2021 Onyks 10 kw to bubel nie dajcie się zrobić , wiem bo mam poprostu nie działa. Link do komentarza
retrofood Napisano 9 października 2021 Udostępnij #6 Napisano 9 października 2021 Dnia 24.01.2020 o 15:09, Gość Obserwator napisał: Pellet jest drogi i nigdy nie da ciepła co węgiel.Teraz najważniejsze napiszcie jak się produkuje pellet,bo dziwnie myślę że jest tam jakieś lepiszcze lub żywica,no i co na to" ekolodzy" którym gębę kazali trzymać na wodzy. . Pellet już przestał być paliwem "eko". Link do komentarza
Gość Mariusz zm Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij #7 Napisano 23 grudnia 2021 Moim zdaniem kocioł na pellet to krok (niezbędny) naprzód w stosunku do pieca węglowego. Zdecydowałem się na taki kocioł ze względu na wąska kotłownię i nie żałuję. Link do komentarza
Gość Gość Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij #8 Napisano 4 sierpnia 2022 Ja mam kocioł na pellet dokładnie eei pellet z firmy Kostrzewa i jest wydajny sprawdza się u mnie tylko fajnie by było dostać dotacje do pelletu ponieważ za 3 tony zapłaciłem 6 tys . Link do komentarza
retrofood Napisano 4 sierpnia 2022 Udostępnij #9 Napisano 4 sierpnia 2022 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: tylko fajnie by było dostać dotacje A komu zabrać, żeby dać Tobie? Link do komentarza
Gość Robot Napisano 5 sierpnia 2022 Udostępnij #10 Napisano 5 sierpnia 2022 To teraz takie wychowawcze jest, zabiera się tym co ciężko pracują, a daje nierobom. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się