aneta123 Napisano 7 października 2007 Udostępnij #1 Napisano 7 października 2007 Witam !!! Chciałam zapytac czy ktos buduje domek ciepły??Ja i mój mąż mamy taki zamiar,chętnie posłuchamy rad innych ludzi Link do komentarza
Sławomir Napisano 8 października 2007 Udostępnij #2 Napisano 8 października 2007 Ciepły dom to dom energooszczędny i to trzeba zaprojektować. Zajrzyj na tę stronę http://www.lipinscy.pl/energo_projects.xml?page=1Pozdrawiam Sławek Link do komentarza
aneta123 Napisano 12 października 2007 Autor Udostępnij #3 Napisano 12 października 2007 A może ktoś juz ma taki?? Link do komentarza
Domino Napisano 29 stycznia 2008 Udostępnij #4 Napisano 29 stycznia 2008 A mnie interesuje jakie systemy grzewcze i wentylacyjne sprawdzają się w takim domu. Link do komentarza
Kminek Napisano 3 maja 2008 Udostępnij #5 Napisano 3 maja 2008 Cytat A mnie interesuje jakie systemy grzewcze i wentylacyjne sprawdzają się w takim domu. Poszukaj na naszym forum. Gdzieś czytałem o domach ekologicznych. Link do komentarza
leszko Napisano 5 lipca 2008 Udostępnij #6 Napisano 5 lipca 2008 Tu jest tyle elementow, że forum nie da rady. Musisz siegnąć do materiałów pisanych, internetu itd.W BudujemyDom jest wiele i często artykułów na ten temat.Temat rzeka i mnostwo teorii. Link do komentarza
Segarek Napisano 5 lipca 2008 Udostępnij #7 Napisano 5 lipca 2008 Cytat Temat rzeka i mnostwo teorii. Teorii? To dom ekologiczny istnieje tylko w teorii??? Link do komentarza
simon_r Napisano 7 lipca 2008 Udostępnij #8 Napisano 7 lipca 2008 Cytat Witam !!! Chciałam zapytac czy ktos buduje domek ciepły??Ja i mój mąż mamy taki zamiar,chętnie posłuchamy rad innych ludzi A co to znaczy domek ciepły?????Ja z moja panią właśnie jesteśmy po wizycie w Gliwicach u pana Andrzeja Głąba (architekta), ktory zaprojektował niesamowicie ciekawą konstrukcję domu, który nie jest domem pasywnym a mimo to, koszty jego utrzymania sa niższe nawet od kosztów utrzymania domu pasywnego. Co ciekawe koszt budowy takiego domu jest porównywalny z kosztem budowy domu tradycyjnego.Z początku miałem sporo wątpliwości co do koncepcji... ale zobaczyłem, dotknąlem i już nic innego nie chcę )Jak ktoś ciekawy to polecam link NaturalnyDom Link do komentarza
wepka Napisano 22 września 2008 Udostępnij #9 Napisano 22 września 2008 Interesujące Link do komentarza
adamis Napisano 22 września 2008 Udostępnij #10 Napisano 22 września 2008 I zachęcające. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się